Енрике: Не можем да намерим заместник на Шави

10:23
Енрике: Не можем да намерим заместник на Шави
Треньорът на Барселона Луис Енрике не скри, че е силно развълнуван от начина, по който запалянковците изпратиха Шави Ернандес. Полузащитникът през лятото ще напусне клуба, за да продължи кариерата си в Катар.

Шави вчера изигра последния си мач на "Камп Ноу" (равенство 2:2 с Депортиво Ла Коруня) и бе изпратен по впечатляващ начин.

"Дълго ще помня емоциите на Шави и този прием, който му оказаха запалянковците. Барса не може да му намери заместник, тъй като друг такъв играч не съществува. Ще ни се наложи да се приспособяваме към играта без него", отбеляза Енрике.

Той изрази увереност, че Барселона ще успее да се пребори за требъл, спечелвайки предстоящите финали с Атлетик Билбао и Ювентус, съобветно за Купата на Краля и Шампионска лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
25.05.2015 13:10

"Шави вчера изигра последния си мач на "Камп Ноу"" имате малка грешка, финала за купата на Краля срещу Атлетик Билбао е именно на Камп Ноу *smile* Ако е титуляр това ще му е последния мач у дома *wink*

Uigtfri
24.05.2015 12:19

Сега, като се има предвид забраната за трансфери, оставаме до средата на следващия сезон с Иниеста, Бускетс, Ракитич и Рафиня и евентуално, ако се контузи Бускетс, Масчерано може да играе на неговата позиция. Ще се справим. Дано имаме късмет и да не се контузват играчи на този пост, защото нямаме много заместници.

Uigtfri
24.05.2015 12:14

Думите просто не стигат да се опише футболист като Шави. Най-добрият испански халф за всички времена според мен и според много хора, легенда, истински гений, творец на терена, двигателят на Барса.............................................. Каквото и да се напише за него ще бъде малко. Определено ще липсва страшно много на Барса. Аз лично не мога да си представя Барселона без Маестрото. Не само той, ами и аз се разплаках, когато излизаше от терена вчера. Тъжен момент безспорно, но трябва да приемем, че Шави не може да играе до 40 години при нас и все някога тази епоха щеше да има своя край.
Обичам те, Капитане. Завинаги ще останеш в сърцата ни. Успех в новия ти отбор и дай боже след време да се завърнеш в Барса като треньор.