Бербатов: Ще вкарвам все повече и повече голове

13:33
Бербатов: Ще вкарвам все повече и повече голове
Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че може да даде много повече на "червените дяволи" и се закани да се представи много по-добре през новия сезон с екипа на английския шампион.

Бербо реализира 14 попадения през миналия сезон, след като пристигна на "Олд Трафорд" от Тотнъм. Българинът заяви за клубната телевизия на Юнайтед:

"Смятам, че мога да се представя по-добре, отколкото през миналия сезон. Аз знам, че мога повече! Точно затова съм щастлив, че съм тук на предсезонното турне."

"Винаги е хубаво да започнеш добре и да имаш добра подготовка преди началото на сезона, така че усещам, че тренирам много добре в този момент. Тук съм, за да бележа голове и се надявам, че през новата кампания ще вкарвам все повече и повече попадения", коментира Димитър Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petkoO_92
22.07.2009 00:29

колко повече бе ти в предсезонната кампания 1 не си вкарал то накъде по зле *stop*

MeToDueB
21.07.2009 23:42

не .. той е казвал, че иска да е добър футболист, а не голмайстор, но и головете му остават приоритет *wink* Не си го гледал достатъчно .. нито на терена, нито в интервютата и не си запознат с играта и мнението на Бербатов .. но коментираш .. важното е да си против, нали ?

Бербатов винаги е казвал, че се стреми да е добър футболист и да бъде запомнен, като такъв, а не като голям голмайстор, защото има такива голмайстори, които като спрат топката, й им бяга 2 метра .. спиране "къс пас" .. и такива, които не могат да подават, нямат поглед върху играта, а могат само да стоят пред голлинията и да вкарват .. Бербатов го е казвал това в интервютата си .. ПАК СИ ИЗОСТАНАЛ И ПАК СИ ПРОТИВ БЕРБАТОВ .. баси турците сте .. ЛЕЛЕЛЕ ... тцтц .. нямам думи кво да кажа .. само ме дразнят такива *evil*

drummer
21.07.2009 22:50

Щом самият Бербатов се самозаблуждава, че е някакъв голям голмайстор, за какво да виним феновете...!? *smile*

babes
21.07.2009 20:35

следващия сезон ще акустира на АРМИЯТА *sick*

ilio12
21.07.2009 20:16

бербо ще раздруса много врати осещам го ..

gocktherock
21.07.2009 18:41

Това че Бербо е вкарвал повече в Тотнъм не означава, че там е бил по-добър. Просто той там беше консуматора. Топка - гол. Докато в Ман Алекс го учи и да гради играта, не само да вкарва. С което той се справя перфектно. Изключително е да си вкарал 14 гола и да имаш пак към това число асистенции

krasenco
21.07.2009 18:20

Е този сезон ще го видиш,гарантирам ти *wink*

Anaxagoras
21.07.2009 18:03

Аз също не смятам, че е провален сезон. Но е имал по-добри сезони в Байер и в Тотнъм. Особено първия сезон в Тотнъм. Много ми се иска да го видя отново да играе така освободено и със смочуствие. Пожелавам му успех.

krasenco
21.07.2009 17:47

Не съм на мнение,че е провален сезон'.Случайно чувал ли си,че Бербатов се нарежда на 4-то място сред най-полезните играчи в Англия.Роналдо е 2-ри от Манчестър на 10-то място в същата класация.Това ако е провален сезон,незнам!

neveragain
21.07.2009 17:40

Това му е последният шанс да остане в ман ютд.ако тоя сезон се провали другия сезон ще играе в отбора с второкласни играчи-ман сити

RangerSS
21.07.2009 16:43

Тоя сезон Бербатката ще вкара 3 пъти повече голове от миналия - с Рууни се сработиха, няма ги Тевез и Кристиано и съм сигурен че ще навлезе в формата,в която бяхме свикнали да го виждаме,когато игра в Тотнъм.Успех на най-добрия български играч в момента.

komentatorat
21.07.2009 16:30

Ако вкара 20 гола следващия сезон и направи толкова асистенции колкото и този,ще е много добре.

TheVaskobg
21.07.2009 16:30

За съжаление трябва да минат години за да разберат някои хора какво футболно бижу е имала България в лицето на Бербатов.Това което не виждат сега ще го оценят след време и най-малкото което могат да направят същите тези хора е да престанат да го плюят и обиждат .С чиста съвест всеки от нас би трябвало да се гордее с него защото Бербо е вече жива легенда.Изключително радващи са положителните коментари по-долу.Надявам се че няма да има "специалисти"които със своите футболни пристрастия да зачеркнат с лека ръка футболния гении който притежава този невероятен български футболист.Присъединявам се към останалите като му пожелавам много здраве и късмет.Другото той си го има и си го може.

krasenco
21.07.2009 15:54

А относно мързеливия Бербатов,някой сеща ли се Сър Алекс каква статистика изкара в края на сезона????Накрая се оказа,че Бербатов е един от тези с най-много километри на мач.Просто не се забелязва,защото не гони безнадеждни топки.Ако се замислите ще видите,че винаги се пласира добре,а това става с бягане.

dan_68
21.07.2009 15:50

Методиев , съгласен съм с теб. Не може един висок 1,88 см футболист да тича непрекъснато на спринт за всичките 90 минути ,както Руни. Когато овладее топката тогава става бърз , опазвая , прави страхотен пас (центриране) и съотборника му довършва атаката с гол. Пожелавам му много голове и да изпълнява брилянтно указанията на Сър Алекс Фъргюсън както прави сега . Също така Митко има много точен шут. Дори по-добър от този на К.Роналдо (както някои смятат че КР9 има най-точният) . В атаката трябва да са Руни и Бербо / Оуен да се редуват (защото имат различни стилове на игра) и разбира се Димитър да играе по често.

krasenco
21.07.2009 15:48

Ако иска да вкарва повече,трябва да рита повече!Понякога се олива с пасовете.Без това другите не подават.Има две полужения на мач и тях ги подава.Трябва да започне да рита повече към вратата и съм сигурен,че този сезон ще направи поне 20 гола.

MeToDueB
21.07.2009 15:40

Защитавам го, защото го гледам с години .. постоянно, защото той ми е гордостта, той ми вдига националното самочувствие .. и перфектно мога да анализирам всяка качество в играта му и всеки недостатък .. недостатък му е, че не пресира достатъчно и не полага големия усилия в това, но си има изграден стил .. дебне за всяка топка...

MeToDueB
21.07.2009 15:39

добре .. все съм се опитал да отговоря на такива коментари и да попитам, кое му е тромавото и кое мързеливото, но никога не получаваш отговор. Как един мъзрелив футболист, какъвто твърдят някой, че е Бербатов, ще седи в центъра, за да иска топката, с която да тръгне да организира атака, а в следващ момент, ако има корнер или центриране пред вратата му, ще застане в наказателното до гредата или някъде там .. за да изчисти топката. След това .. ще се включи пак в нападението .. и обикаля по целия терен, през целия мач .. как мъзрелив играч ще го направи ? Бербатов го прави. И как ще е бавен .. не играе цял мач на високи обороти .. да търчи, като Рууни примерно и за това остават с впечатление някой, че бил бавен, че бил мързелив .. това са глупости. Не е въобще бавен, особено когато дебне за някоя топка и защитник не успее да я спре примерно .. вкарвал е много такива голове и доста бързо си стига до топката .. пък на един гол срещу Чарлтън в Тотнъм .. и аз се очудих, как може човек 1,88 см да тича толкова бързо .. от центъра тръгна на спринт и не може да го стигне неговия пазач .. а преди това Бербатов и го надмина *joking*

niko_64
21.07.2009 15:30

Като Българин сам съгласен да вкарва и да може да печели слава за страната ни,но много се чудя да ли ще стане това.Бербо не може да е реализатор като Стойчков просто много по тромав играч и мързелив.Но все пак желая му успех този сезон САФ го освободи от напрежението и му дава възможност да стане голям.

Dororo
21.07.2009 15:19

Само така Бербо ние сме с теб!Покави че не си по-слаб футболист от които и да е било

Cris_7
21.07.2009 15:02

Дано Бербата да вкарва много голове.. И да прави уникални неща на терена както миналия сезон *wink*

MeToDueB
21.07.2009 14:26

Защото Бербатов е на други години с друг характер с друго самочувствие .. човека преди всичко мисли за отбора, а после за себе си. Стреля тогава, когато няма на кой да подае и когато е сигурен, че ще създаде опасност .. а Рууни, Роналдо, Тевес .. и т.н .. стрелят и от половин положение, макари до тях да има някой на по-чиста позиция .. характери просто. Това е положително качество на Бербатов, че е отборен играч, но има и моменти, в които е длъжен да стреля, а той подава .. *sick*

villitu
21.07.2009 14:20

Всички го съдят,че не вкарвал голове,а той е полезен на отбора и по друг начин винаги предоставя на другите невероятни пасове ,всеки негов пас е уникален както казва и MeToDueB във всеки един мач на Юнайтед,в който играе Бербатов винаги се питам защо Бербо не е като Рууни,не че Рууни е много по-добър от Бербатов,но винаги когато топката попадне в него Рууни винаги стреля!
Ако и Бербо правеше така щеше да има много повече голове през мин сезон! Да се надяваме,че през новия сезон ще вкарва повече и повече *stop*

beckham_07
21.07.2009 14:15

Дано да има повече шансове и да играе още по-добре от миналия сезон!!!!!!!

MeToDueB
21.07.2009 14:09

Дано *smile*

В Тотнъм вкарваше много, беше лидер и 90% от головете му бяха истински шедьоври, а в Юнатейд .. голове от разбърквания .. само асистенциите са му шедьоври, а за голове .. не получавша достатъчно пасове в наказателното, както получаваше в Тотнъм ..

jakos
21.07.2009 13:53

Бербо да се стяга че ако Оуен бележи така и в Премиершип да не стане тои да играе на 10 дни.Уменията ги има само да не се притеснява и да играе по спокоино пък головете ще доидат

TigerJK
21.07.2009 13:42

това до голяма степен зависи от ролята му отредена от САФ, ако пак играе зад нападателите не виждам смисъл от критика че вкарва малко.. важното е да прави това което му казва тренера