Ужасен жребий за Гришо на "Ролан Гарос"

13:16
Ужасен жребий за Гришо на "Ролан Гарос"
Григор Димитров ще играе с Джак Сок в първи кръг на "Ролан Гарос". Това отреди жребият, който определено не бе благосклонен към първата ни ракета.

Ако стигне до 1/8 финалите, там го чака Рафаел Надал, а дори и да сътвори суперизненада срещу Краля на клея, Димитров може да играе с водача в схемата Новак Джокович в следващия кръг. Сърбинът започва срещу Ярко Ниеминен.

Гришо победи Джак Сок с 5:7, 6:4, 6:3 в единствения мач между двамата миналата година в Стокхолм. Американецът в момента е 36-и в ранглистата, в която Димитров е 11-и.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sMoke
23.05.2015 11:05

Който и тенисист да издържи до трети сет в мач срещу Димитров - печели. Незнам как нашия е дори на 11-то място в ранглиста. За мен това не е тенисист от световно ниво, както може да победи всеки, така и да загуби и от играчи извън топ 50. Гледах последните му три мача поне, особено срещу Фонини в Рим, където загуби със забележете 6:0 последния трети гейм. Това на поведение на тенисист в топ 10 ли ви прилича ???? Мача е сигурна победа за противника, въпроса е дали в 2 или в 3 гейма!

lazera0
23.05.2015 11:39

Отиди прочети какво е гейм и какво е сет, и ела тогава

proud_scouser18
23.05.2015 00:22

Точно така се става шампион! Григор е все още доста млад, само на 25 години, което значи че все още има време да настига "батковците" в тениса. Надал не е кой знае какво сега, преди няколко седмици Григор загуби заради неговите традиционни непредизвикани грешки! Това не е Надал, който беше преди контузиите.

RosickyBoy
22.05.2015 20:42

Айде стига с тази Шарапова... другите тенисисти си нямат приятелки ли? Ей, това българите само очакваме на футбол да сме първи, по бокс да имаме шампион и тенисист да е #1, в противен случай всичките не стават и прочие... Супер си е момчето, изобщо не го надуват парите за разлика от много други, труди се и ще жъне много успехи занапред, сигурен съм! В цяла Европа се пише за него, което създава малко или много респект у опонентите му. *smile*

CLOTH
23.05.2015 13:39

Разбира се, че всичките си имат жени, при нашето момче проблемът е друг. Не оспорвам качествата му по никакъв начин, нито умаловажавам успехите му, все пак е първият българин, който постига нещо значимо в тениса. Там, където според мен бърка Гришо е, че отделя прекалено много време на светския живот и на нещата извън тениса. Обича да позира и като цяло малко си пада позьорче, с това не искам да го обидя, просто това е най-подходящата дума, която се сещам сега. А проблемът при българите не е този, който ти се опитваш да изтъкнеш. Проблемът на нацията ни е, че като видиме нещо хубаво и вече се примиряваме с него, а не се стремим да го подобряваме още и още и да ставаме все по-добри. Е, виж, 11 е в света, страхотно, к'во като не е стигнал по-нагоре. Не така! Момчето е страхотен талант и трябва да обърне 99% от вниманието си върху работата в тениса, упоритостта, тренировкте и т.н. И това с младостта докога ще ми го повтаряте? Годините минават бе, хора, на 25 е не е на 19, Надал на 25 знаеш ли колко титли от шлема имаше? А Федерер? Постоянно слушам от всякакви световно известни личности, свързани с тениса, че е въпрос на време Гришо да спечели титла от Шлема, дори някои казват, че може още тази година. Е така като му гледате представянето през годината дотук, според вас ще успее ли да стигне някъде след 1/4 финал, на който и да е от големите турнири тази година?

Heavenhell
22.05.2015 20:13

Ако иска да се изкачи в ранглистата няма такова нещо като "ужасен жребий". Друг е въпроса, че на нашия Шарапова му е изпила мозъка и се разкъсва на два фронта. Пак ще има чупене на ракети.

lazera0
22.05.2015 22:39

Ако следиш тениса, Раонич точно така се изкачи, имаше лесни жребии и си подбираше по-добре турнирите в които да участва, например има 2 турнира от АТП 500 и той се записваше където тенисистите са по-слаби, не казвам, че Милош е слаб, казвам, че е възможно това да се случи П.С Димитров - Раонич 2-1 това са мачове по между им

jikardo797979
22.05.2015 18:59

ако във формата която се намира надал в момента не се възползва нашия язък че е 11 в света

futbolista_rs
22.05.2015 18:42

По-добре, че ги среща в началото даже. При големите отначало стават издънките като не са навлезли в турнира. Рано или късно ще ги срещне, така че не виждам къде е проблема.

Pechenqgata
22.05.2015 18:31

Гришо е ненормален и от него може да се очаква всичко, естествено срущу Надал ще е много трудно но не и непреодолимо предпядствие за нашенеца