Последно: Херо няма да бъде треньор на Иртиш

16:57
Последно: Херо няма да бъде треньор на Иртиш
Българският специалист Димитър Димитров-Херо няма да оглави казахстанския клуб Иртиш Павлодар, това заяви директорът на отбора Игор Елашук пред местните медии.
Елашук не отрича, че са водени преговори с българина, който дори е изгледал един мач. "Димитров не е подписал договор с нас. Информациите, че той ще бъде нашият нов треньор са абсолютно неверни. Когато определим новия треньор, името му ще бъде обявено, казва още директорът на павлодарци.

По информации на медиите в Казахстан, в Иртиш разглеждат други варианти в момента, няколко местни специалисти и Омари Тетрадзе, бивш капитан на Локомотив Москва и руски национал. Тетрадзе има опит в казахстанското първенство, тъй като е бил начело на Жетису.

"Тетрадзе действително дойде в Павлодар, но нищо повече по неговата кандидатура не мога да кажа, добавя началникът. Според друга информация обаче, решението Димитър Димитров да не бъде треньор на отбора е взето на много високо политическо ниво и няма нищо общо с футбола. Самият губернатор на Павлодарска област имал други фаворити, което наклонило везните в тяхна полза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

proud_scouser18
21.05.2015 17:32

Херо до къде стигна? Доказа, че Левски не е в сърцето ти. В най-трудния момент отказа да го ръководиш и виж сега Стойчо Стоев е големият герой за всички Левскари. Въпреки трудните дни Левски играе на финал благодарение на Стоев! Този човек доказа, че има "топки" да ръководи Левски, въпреки трудностите! СРАМ СИ

night_wolf1984
21.05.2015 18:05

Странно как плюете по човека,а не по Батков и Гонзо...те са срам за Левски,а той е 100 по голям Левскар от тях.Ако беше останал в Левски като треньор..щяха го изгонят като мръсна мастия...и то пак кой батко ви гонзо,оти ония най разбира от футбол и трансфери и щеше да си прави каквото си пойска.Човека иска свобода на действие,а не друг да му дърпа конците и то по толкова аматьорси начин..той не е кукла на конци като Стоев *smile*