Пелегрини: 1:0 е прекрасен резултат, Бензема е невероятен!

12:10
Пелегрини: 1:0 е прекрасен резултат, Бензема е невероятен!
Наставникът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини изрази своето задоволство от минималната победа с 1:0 над Шамрок Роувърс в първата контрола от предсезонната подготовка на "Белия балет".

"Доволен съм от този мач. Момчетата изпълниха тактическите ми указания. Исках те да си подават топката бързо, дълго и продължително, за да могат да се опознаят и обиграят.Постигнахме целите, които си бяхме поставили и това е идеално за мен", коментира Пелегрини.

"Шамрок бяха достойни опоненти, доволен съм, че играхме срещу тях. Ирландският шампионат е в разгара си и е много добре, че играхме с отбор, който е по-напред с физическата подготовка от нас", допълни специалистът.

"Предпочитам такава победа с 1:0, отколкото да сме били с 6:0, но рядко да сме владели топката. Важното е, че се чувствахме като господари на терена през целия двубой."

"Не мисля, че Бензема е засенчил Кристиано Роналдо. И двамата играха по едно полувреме и се представиха на ниво. За момента не гледам индивидуалното представяне, а това какво правят момчетата като отбор. Иначе, за никой не е тайна, че Карим е невероятен футболист", каза още Пелегрини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

villitu
21.07.2009 16:50

Ейй кво се хвърлихте толкоз все пак тва е контрола и резултата не е важен ,а пък и новите футболисти все още не са се сработили а нямаше го Кака,а също и Касияс *wink* Но пък играта на Реал бе добра !

laziomask
21.07.2009 16:03

Щом на 1-0 срещу Шамрок са доволни, значи да паднат с 3 на нула от барса сиг също ги устройва

TigerJK
21.07.2009 15:46

mitaka88_bg , той Меси може да не е роден в барса и да е играл в някъв аржентински клуб като малък, но не веднъж е казвал, че ако не е било Барса да му поемат лечението щеше и сега да си е 1.45 и да рита само на полянката пред блока *joking* така че може да си го броим за наш

cris7ronaldooo
21.07.2009 15:27

За едно е прав може да бият винаги със 1-0 но да бият Манчестър миналата година и те така много мачове по 1-0 ама си постигнаха целта за др просто и него го е яд че така играха вярно подаваха си много но играта е на голове не на пасове и тея пасове незнам как ще минат при барса или някой от топ отборите на ШЛ *smile*

mitaka88_bg
21.07.2009 15:11

Стига с тия школи бе.Вие само за школи знаете да говорите.Ако става на въпрос в момента Реал е носител на КЕШ U18 като би Браселона на финала.Първия испански отбор носител на КЕШ в тая възраст.Стига мрънкахте с тия школи.А и играчи като Меси и Иниеста не са произлезли от школата на Барселона,а съответно Нюелс Олд Бойс и Албасете.Така ,че трайте!И помнете сезон със сезон си не приличат!Вие не говорите за школи,а за наична по които работи първия отбор.Там имат доверие на некои таланти и ги пробват.Реал по-редко го прават.И там има много таланти,но просто редко им се дава шанс.

Sevliotok
21.07.2009 14:24

Чакай чакай мои човек ти да не искаш да кажеш че Реал ще се съревнувават с Барса на по-добро ниво от предишния сезон?Кво си мислиш че Най-добрия в Света Месси и компанията му от по 50-60 милиона съотборника всеки на пример Шави, Иниеста, Анри, Къркич, и най-вероятно Ибрахимович(за нещастие) ще имат проблеми с Билла супермаркет(Реал М.)???И това съвсем не са звездите на отбора колко още има....Има др. нещо което искам да попитам феновете на балета - не ви ли е поне малко тъпо че Барса(отбора на народа) е с най-добрата школа в Eвропа и половината футболисти в титулярния състав са от школата при това испанци, а Реал кво правят отор ли?С толкова чужди играчи сработване няма!Ако ще и звездите на XX-ти век да купят!

drusalin
21.07.2009 12:37

за разлика от други отбори , Реал избират по стойностни малки който ще се борят . Както каза тренъора всичко което са си поставили щом са го изпънели , значи всичко върви отлично .
Това че ти гледаш победите и загубите в приятелските мачове и само правиш някакви статистики , за да се почувстваш по добре пред себе си е различно . Барса никога няма да достигне нивото на Реал има още много титли да печелят . Идващия сезон ще ги гледаме как ще се мъчат .Sevliotok Ти не гледай в чуждата паница и да пишеш безсмислените си мнения . Гледай си керливия отбор . Никой не държи на приятелските победи, за това са мачове в който се експерементира .

Sevliotok
21.07.2009 12:17

До като Барса бие с по 5-6 за Реал Вагинит 1:0 е много добре *wink*