Адът на една звезда: Изтезанията в тъмната страна на живота на Адебайор

10:51
Адът на една звезда: Изтезанията в тъмната страна на живота на Адебайор
Нападателят на Тотнъм Емануел Адебайор на няколко пъти е обмислял да се самоубие заради проблеми в семейството си. Това шокиращо разкритие направи самият национал на Того.
 
"Един ден, когато се прибрах у дома след тренировка, бях много изморен и реших да си полегна малко. Когато обаче се събудих, бяха опрели нож в гърлото ми. Това бяха двамата ми братя. Крещяха, че им губя времето напразно. Петер бе полудял (б.р. по-малкият брат на Адебайор - вече покоен), а Кола го подкрепяше. Попитах ги дали това е единственото решение на проблема. Казах им, ако е така, да ме убият и да вземат парите. След това Петер се отдръпна назад. Малко по-късно намерих начин да изляза от апартамента, за да разкажа случилото се на семейството ми. Майка ми ме посъветва да се обърна към полицията. Това бе единственият начин да вляза безопасно в дома си. Послушах я. Полицията дойде и предприе мерки за сигурност", написа Адебайор на страницата си във Фейсбук.
 
"Много пъти ми се искаше да се предам. Попитайте сестра ми, колко пъти съм й звънял и съм бил готов да приключа с живота си със самоубийство", сподели още той.
 
Това е третият случай, при който Адебайор разкрива драматични събития от личния си живот. 


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
22.05.2015 09:27

Не му е леко на човека... жалко че има толкова трудни моменти в живота си, това на никой не го пожелавам, и за това имайте едно на ум, че това което най-близкия ти може да ти причини и най-големия ти враг не може да ти го стори!

night_wolf1984
21.05.2015 18:43

Голямо семейство има Адебайор...щом нож му вадят смятай *smile*

vlatkyn
21.05.2015 14:54

Какво ви е чудно, тогоанците са диваци, езичници. Там живота не струва нищо.

golemiq_geshan
21.05.2015 11:17

Много жалко , защото беше страхотен играч и никога не показа пълния си потенциал ... Да не мислите , че там разни каванита , жирувци , диего костовци и други подобни "звезди" са нещо повече от него ?! На малкия му пръст като талант не можеха да стъпят , но уви дано поне старините му са по - спокойни , РЕСПЕКТ !

YUNOFF
21.05.2015 11:17

Ами като има проблеми да окачва бутонките. Колко хора и то футболисти имат проблеми като неговите, но не се оплакват, а дори и да го правят не е пред медиите.
Другото, за което не са писали в Уиннър а трябваше е, че той не е даже фикционално в отбора на Тотнъм а получава заплата вече 2-ра година. Тоест това е все едно някой от вас да ''вземе'' от шефа отпуска и 2 години да е в такава, но въпреки това да ви плащат.
Така е в днешно време съчуствието продава, а Адебайор го знае това и затова буди същаление с тези си истории.
Айде все пак и аз малко човечност да покажа и ще му кажа да се оправят работите възможно най-бързо.

Notlike
21.05.2015 13:10

Много хора имат проблеми. Ама ме съмнява доста СИЛНО братята/сестрите им да ги събуждат с нож, опрян в гърлото.

Arsenal966
21.05.2015 11:48

Виж сега....човека просто споделя,бил му е зададен въпрос,отговорил го е.Не мисля,че се оплаква.В пълното право си е да сподели...