Собственикът на Милан се въвлече в грандиозен сексскандал

11:39
Собственикът на Милан се въвлече в грандиозен сексскандал
Собственикът на Милан Силвио Берлускони бе въвлечен в грандиозен сексскандал, след като в италианските медии беше разпространен запис на разговори между магната и елитно момиче на повикване.

Патриция Д`Адарио тайно записвала срещите с Берлускони, който освен, че притежава Милан е и министър-председател на Италия. Наскоро 72-годишният Силвио бе казал, че не би ползвал услугите на платена любов, тъй като там липсвала тръпката на завоеванието.

Няколко дни след това изказване на премиера на Италия, мис Д`Адарио (на долната снимка) изпратила няколко записа на аудио касети в редакцията на известен италиански всекидневник.

Този запис бил направен в официалната резиденция на Берлускони "Палацо Грациоли" в Рим. Там собственикът на "росонерите" бил поканил Патрисия и няколко нейни колежки за уикенда.

В един от записите се чувало Берлускони да казва:

"И аз влизам да си взимам душ, ако свършиш първа, ме чакай в кревата". В друга от касетите мис Д`Адарио питала: "В леглото на Путин ли?", а Берлускони казвал прегракнало: "Да, точно в леглото на Путин."

В още един от касетите Патриция е записала телефонен разговор между нея и 72-годишния Силвио. На въпроса "как си?", тя отговаря: "Добре съм, но малко ми е прегракнал гласът", Берлускони отвръща: "Защо, ние изобщо не крещяхме?".



След излизането на тези информациите представители на Берлускони яростно и категорично отрекоха всичко, като заявиха, че това е само опит да се очерни министър-председателя на Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

efedrin
22.07.2009 10:30

дъртия е номер едно - резиденцията му се казва "палацо грациоли" - баси териката

gorskiya
21.07.2009 18:04

дееба и дъртия пръч.голиам палавник.то е хубаво да се забавлява с курвички но и за футболисти да се поотпуска да дава малко милиони

Dagoberty
21.07.2009 11:50

Че кво лошо има в това да разпуснеш малко *wink*