Манджуков залага имот за дълга на ЦСКА към НАП

11:10
Манджуков залага имот за дълга на ЦСКА към НАП
Собственикът на ЦСКА Ивайло Манджуков е готов с план за погасяването на най- належащото задължение към НАП. Спешно трябва да бъдат платени 1,3 млн. лева, като сумата ще бъде обезпечена с имот в центъра на София. Червените дължат към НАП над десет милиона лева, информира "Меридиан мач".

Ивайло Манджуков обмисля вариант и да плати въпросната сума. Това обаче е по-сложно, тъй като още се водят преговори с потенциални инвеститори. В крайна сметка, ако ЦСКА не се класира в тройката, най-вероятно ще се заложи на варианта с обезпечението.

Преди това Александър Томов и Сашо Тодоров без капка срам афишираха, че дългът към НАП е обезпечен със земи. В последствие се оказа, че всичко е партенка. Били са заложени земеделски земи, чиято стойност е била с пъти по-малка от обявената от Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hari001
21.05.2015 05:21

За Манджуков незнам какво да кажа но ако е собственик на ЦСКА то Лупи какво прави там. Проблемът на червените можеше да е решен отдавна на но Ал. Томов го превърна в машина за ограбване. И щом всеки път е невинен значи не играе сам. Моето мнение е че единствения вариант да се изчисти името и задълженията на ЦСКА е цялостна проверка на клуба още от първото идване на Томов и проверка на бфс за злоупотреби. само да имаше възможност това да стане със съдействие на УЕФА и Стразбург. Ама .........................................