Трансферен часовник (21 юли)

17:32
Трансферен часовник (21 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

18:55 часа:  Треньорът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини продължава да е оптимист за привличането на халфа на Ливърпул Шаби Алонсо.

18:41 часа:  Към лагера на Пирин Благоевград в Банско се присъединиха двамата защитници Диян Молдованов и Деян Генов.

18:15 часа:  Наставникът на Интер Жозе Моуриньо не се е отказал от намерението си да привлече нападателя на Сампдория Антонио Касано.

17:58 часа:  Аржентинският халф на Интер Хавиер Санети заяви, че ръководството на "нерадзурите" е допуснало грешка с изтощителната сага около трансфера на Златан Ибрахимович.

17:46 часа: Адриан Муту не съжалява за трансфера на Фелипе Мело в Ювентус, защото според него бразилецът не е бъл основен футболист на Фиорентина.


17:21 часа: Сър Алекс Фъргюсън изрази своята увереност, че Кристиано Роналдо рано или късно ще се завърне в Манчестър Юнайтед.

17:04 часа: Холандският нападател на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар е пред финализиране на трансфера си в Щутгарт.

16:50 часа:  Ръководството на Хъл Сити вече е подготвило оферта за нападателя на Ливърпул Андрей Воронин.

16:29 часа:  Английският полузащитник Дейвид Бекъм заяви, че би се върнал в тима на Милан през месец ноември.

16:02 часа: Трансферът на Самуел Ето`о в Интер е почти сигурен, разкри собственикът на "нерадзурите" Масимо Морати.

15:44 часа: Съндърланд се отказа от борбата за подписа на нападателя на Портсмут Питър Крауч, като основни конкуренти за подписа му останаха Тотнъм и Фулъм.


15:23 часа: Ръководството на Олимпик Лион проявява сериозен интерес към бразилския нападател на ЦСКА Москва Вагнер Лав.

15:09 часа: Крилото на Челси Флоран Малуда подписа нов тригодишен договор с тима от стадион "Стамфорд Бридж".


14:51 часа: ЦСКА прекрати договора на Филипе Машадо по взаимно съгласие, което означава че от днес бразилският футболист е свободен да си търси нов отбор, в който да продължи кариерата си.

14:38 часа: Роман Павлюченко обяви, че няма намерение да напуска Тотнъм.


14:16 часа: Свен Горан Ериксон ще бъде назначен в сряда за спортен директор в Нотс Каунти, съобщава "Скай спортс".


14:01 часа: Президентът на Ювентус Джовани Коболи Джили обяви, че клубът ще включи голяма част от футболистите си в трансферната листа.

13:43 часа:Мениджърът на лондонския Челси Карло Анчелоти разкри, че новото попълнение на тима Юри Жирков все още няма работна виза за Англия.


13:25 часа: Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че очаква сър Алекс Фъргюсън да продължава да харчи от парите, получени за Кристиано Роналдо и така да подсили състава на своя тим през това лято.


13:01 часа: Португалският гранд Бенфика финализира трансфера на испанския полузащитник на Реал Мадрид Шавиер Гарсия.


12:42 часа: Шефовете на Рома са решили да продадат Алберто Акуилани на Ливърпул, твърдят италианските медии.
12:27 часа: Ръководството на Манчестър Юнайтед проучва възможността за привличане на халфа на Байерн Мюнхен Франк Рибери.


12:14 часа: Марсело Салайета, който е собственост на Наполи и Ювентус, заяви, че не иска да играе за нито един от тези два клуба през новия сезон.


11:52 часа: Мадхид Богуера заяви, че ще напусне Рейнджърс само за клуб от Висшата лига на Англия, като мениджърът на "Сините" Уолтър Смит обяви, че за агента му няма никакви оферти досега.


11:38 часа: Нападателят на Льо Ман Жервиньо е пред трансфер в Лил, твърди "Екип". Изданието твърди, че сумата по трансфера е около 6,5 милиона евро.


11:11 часа: Хамилтън Академикъл привлече бившия бранител на Рейнджърс Марви Андрюс за половин сезон.


10:52 часа: Халфът на Селтик Масимо Донати изяви желание да остане в клуба, въпреки интереса към него от страна на няколко клуба от Серия А.


10:39 часа: Бирмингам е извадил 4 милиона паунда за лявото крило на Рединг Стивън Хънт, съобщават няколко британски ежедневника.


10:15 часа: Мидълзбро иска халфа на Астън Вила Найджъл Рио-Куукър, съобщава "Дейли Мирър". Дали бившият футболист на Уест Хям ще иска да играе в по-долна дивизия през следващия сезон?


9:47 часа: Болтън е отправил оферта от 2 милиона паунда за бранителя на Хъл Сити Сам Рикетс, твърди "Дейли Стар".


9:26 часа: Манчестър Сити е насочил вниманието си към Дейвид Бекъм, съобщава "Сън".


9:03 часа: Сър Алекс Фъргюсън сподели, че според Кристиано Роналдо някой ден може да се завърне в Манчестър Юнайтед.


8:38 часа: Джолеон Лескът е приел да заиграе в Манчестър Сити, но ръководството на Евертън отказва да пусне футболиста при "гражданите".


►8:23 часа:
Астън Вила е на път да отправи оферта от 10 милиона паунда за халфа на Тотнъм Джърмейн Джинас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация