Гонзо: Малко си бяхме вирнали носовете

23:44
Гонзо: Малко си бяхме вирнали носовете
"Малко си бяхме вирнали носовете, трябва да разберем, че без да се борим и без да дадем всички сили, в който и да е мач и срещу който и да е противник, няма как да спечелим", заяви директорът на Левски Георги Иванов след загубата от Славия с 2:3.

На стадион "Георги Аспарухов" сините допуснаха трето поредно поражение от този съперник. "Малко си бяхме вирнали носовете, трябва да разберем, че без да се борим и без да дадем всички сили, в който и да е мач и срещу който и да е противник, няма как да спечелим. Смятаме, че загубихме малко нещастно, все пак изпуснахме доста положения, които ако бяхме реализирали, щеше да бъде друг резултатът. В крайна сметка мач без значение, в който имаше доста нерви и наказаха нашия играч, което не е добре", коментира Гонзо след двубоя.

"Можеше да отсъди дузпа, имаше и втора, но в крайна сметка така е решил, така е свирил. Не можем да се оправдаваме със съдиите. В крайна сметка резултатът в този мач не е важен, мачовете от втората шестица са колкото да обиграваме отбора. И да искаме от седмото място няма да мръднем. Нас ни интересува начина, по който играе отбора и днес се представихме много под нивото, което можем. Може би и контузии и наказанието на Гаджев повлияха", допълни той.

"Веско Минев ще бъде глобен за тази постъпка, в крайна сметка той е един от най-опитните футболисти в отбора и трябва да е за пример. Не толерираме такова поведение. Смятам, че е недопустимо за играч на тази възраст да прави такива неща", каза още Иванов.

"Смятам, че днес поведението на Славия - сигурно видях 10 човека, които лежаха по терена. В такъв мач мисля, че е смешно. Явно подготовката не им е добра, не знам", завърши директорът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация