Лудогорец преговаря с треньор от Примера

12:44
Лудогорец преговаря с треньор от Примера
Лудогорец преговаря усилено за това да има нов треньор за следващия сезон. Неубедителните последни месеци на отбора със сигурност за последните на треньорския пост за сегашния наставник Георги Дерменджиев. Освен всичко неговият контракт с клуба изтича в края на тази кампания, след като такава беше уговорката му с ръководството, информира "7 дни спорт".

Разградчани вече преговарят с известно име от Испания. Става въпрос за треньор, който през последния месец е работил в испанската Примера дивисион. Желанието на Кирил Домусчиев е да вземе голям треньор, с който да атакува отново групите на Шампионската лига. Според ръководството

на Лудогорец именно нова треньорска смяна и промяна на курса с по-голямо име ще тласне отбора напред.

В същото време Дерменджиев ще остане в клуба. Той ще бъде консултант на ръководството и новия треньорски щаб. От лятото в екипа обаче най-вероятно ще останат испанските кондиционни специалисти Серхио Марти и Хавиер Рамос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

akdogg
14.05.2015 16:43

На тоя маи му е доста широка халката след като продължава да хвърля пари на вятъра, защото ако го болеше когато ги изкарва нямаше да ги хвърля така.

kabela91
14.05.2015 17:24

Ако мислиш , че търсенето на най-точния тренер е хвърлене на пари то тогава няма какво да ти кажа. Ако ти имаш една фирма в която виждаш , че мениджърът ти няма потенциал за нещо по-голямо какво ще направиш ? Може би ще търсиш друг мениджър който да работи хем за малко пари и хем да е на високо ниво е няма как да стане това.Най-логичното нещо е да се търси винаги нещо по-добро от това което имаш сега.Ако си стиска парите няма как да се издигне отбора на европейско ниво нали ? Дори бих искал да хвърли и някой лев за истински голмайстор от европейска поне средна класа и да наложат на другите постове футболистите от U21 защото имаме и доста таланти там .

scouser_pool
14.05.2015 15:49

Кирил Домусчиев ще задмине и Абрама , всеки сезон с нов мениджър*lol* Дано вземат някой чужденец с визитка и да го задържат няколко години