ЦСКА плаща още 600 000 по задължения

11:42
ЦСКА плаща още 600 000 по задължения
Главният акционер на ЦСКА Ивайло Манджуков ще извади още 600 000 лева, за да покрие належащите плащания. Бизнесменът е твърдо решен да продължи докрай мисията си за спасението на клуба. Пред армейците непрекъснато се появяват нови препятствия, но новото ръководство прави всичко възможно, за да изправи клуба, пише "Меридиан мач".

Шефовете не са загубили надежда за получаването на лиценз за България, както и за Европа. Шансовете за втория не са големи, но все още има надежда.

Ивайло Манджуков с помощта на Александър Чакмаков и куп други сътрудници са изготвили тригодишен план за бъдещото развитие на клуба. Той ще бъде представен пред обществеността на 22 май. Възможно е дата да бъде изместена с няколко дни, но със сигурност това ще се случи преди края на първенството.

Според източници на "Меридиан мач" са постигнати договорки с инвеститори и експерти, които дори може да покрият дълговете на ЦСКА. Повечето крупни бизнесмени, известни със симпатиите си към червените., на този етап се дърпат да помагат. Те настояват за фалит и инвестиции при армейците на чисто.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация