Анчелоти: Желанието ми е да остана в Реал

10:03
Анчелоти: Желанието ми е да остана в Реал
"Лично моето желание е да остана треньор на Реал Мадрид. Въпреки това клубът има последната дума. Ако ръководителите на отбора не са доволни, то те могат да направят промени", заяви Карло Анчелоти след снощното равенство с Ювентус, което изхвърли белите от Шампионска лига.

"Ако клубът е доволен от работата, която върша, то аз нямам проблеми да остана. В момента каквото и да говорим е без значение. Аз винаги бих си дал оценка 10 от 10. Причината за това е, че давам всичко от себе си за отбора", добави още Анчелоти, който отказа да коментира слуховете за интерес към него от страна на Манчестър Сити и Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gokt0pa
14.05.2015 20:57

Главният проблем на Реал Мадрид и причина номер 1, според мен, за спада и за несполучието им е липсата на Модрич. Той им движи играта, той дърпа конците в състава и покрай него всичко е 6. Това не малко хора от клуба го знаят, но не приляга де се извиняват по такъв начин. Сигурен съм, че ако не беше контузен, РМ щеше да е на финал и на 2 точки зад Барса в първенството.

crip1
14.05.2015 13:58

А за тея палячовци дето ми висят по стадиона и само хулят по играчите, трябва да се слядят изкъсо и да им се спира кранчето.

crip1
14.05.2015 13:51

Ще е върха на простотията да бъде уволнен сега.Сезона се провали от контузии и липсата на скамейка.Това лято предполагам ще оправим и това.Отделно, сплоти колектива и се държи много добре с играчите.Трябва да остане!

plamen_tatov77
14.05.2015 13:45

Много е жалко,че Анчелоти може да бъде уволнен в скоро време.Ако Реал искат още успехи трябва да не го уволняват.

LosMerengues
14.05.2015 13:08

Безспорно сезона ни се провали, СКП и СКЕ не са трофеи с които ще се задоволи клуб като Реал, но пък първия сезон на Анчелоти беше страхотен, в отбора за пръв път от години има добра атмосфера и колектив, затова се надявам да остане.
Леко ме дразни, че адски нелогично борави със смените, но той е треньора, а не аз или някой друг фен, така е преценил..така е направил. За друго не мисля, че е допуснал грешка. Контузиите и малшанса в някои моменти ни прецакаха, но това е положението, има ги и тези неща във футбола. Ако една от 4-те греди срещу Валенсия беше влязла и Роналдо беше вкарал положението веднага след гола снощи..сега щяхме да си говорим съвсем различни неща.
Анчелоти заслужава още един сезон, но трябва да му се отпуснат и средства за добра селекция. Не може Реал да увисва при 1-2 контузии. Класен, ама наистина класен нападател ни трябва и един типичен дефанзивен халф, в момента играем с три "10-ки" в средата на терена.

sdw
14.05.2015 12:56

Има някакви спекулации за Клоп.Наистина страхотен треньор и ще се радвам да го видя на Бернабеу,но не и на цената да замести Анчелоти!

RMRM7
14.05.2015 12:43

Дано остане, няма някой кадърен треньор,който може да заеме този пост,само се сещам за Клоп,но няма нужния опит за отбор като Реал.

sdw
15.05.2015 10:56

О спести ми подобни неща ако обичаш,до скоро имахте сайт,в който се отброяваше времето,в което нямахте титла.И беше доста посещаван между другото *lol*

plamen_tatov77
14.05.2015 21:26

Арсенал-евентуален побеител във ФА Купата,а Реал Мадрид -три калъфки.

sdw
14.05.2015 19:07

Пак ще ти коригирам комунистическото мнение : "Има достатъчно опит,за да ви бие" - ок,но да напишеш "има достатъчно за да ви бие ВСЕКИ ПЪТ на 0" ... Човек,ако знаеш колко си смешен отстрани идея си нямаш *lol* Ти фен на Арсенал ли си или си Анти-Фен на мадрид *smile* Големите отбори са големи именно заради много хейтъри като теб *smile* Никой напримерно не мрази Арсенал,защо да мразим средняците

IW_IW
14.05.2015 18:24

Има достатъчно за да ви бие в германия всеки път на 0 било то 4 или 3 и то без звезди за 700м.

Pechenqgata
14.05.2015 12:26

Аз лично смятам че Анчелоти трябва да остане. Ако се загледате в треньорската му кариера ще забележите че винаги има спад в сезона след като е спечелил ШЛ или е станал шампион на страната. Ако остане мисля че Реал догодина ще бъдат още по обиграни и още по добри.

sundza
14.05.2015 11:41

Задължително трябва да остане. Един сезон без купа не е нещо ненормално. Още повече, както някой написа в предишна тема, че последната и една от най-важните ни купи е от последния сезон.
За съжаление, макар че Анчелоти е последния, който трябва да си тръгне в момента, очаквам от Перес отново да насочи прожекторите към себе си и да направи някоя простотия типично в свой стил.

sdw
14.05.2015 10:17

Дано да остане.Все пак ни донесе 10-тата,а спада на формата последните 2 месеца не може да е критерий за неговите способности като треньор.Дори хейтърите да казват,че сме се провалили този сезон,нека си гледат техните отбори,защото ако стигнат до 1/2 на ШЛ и ще си бият гъза в тавана,това за нас е провал *smile*

haldir
14.05.2015 15:21

И аз съм на мнение ,че трябва да остане с леко подсилване на отбора нещата отново ще се получат....Но с едно не съм съгласен с теб "че са го оставили с къса скамейка" - той беше този който още в началото казваше ,че нямаме нужда от нови футболисти. грешка беше да се разчита цял сезон само на 13-14 играча, видя се че няма доверие на останалите,а в същото време се купуват някакви анонимници без опит,то по-добре да беше викнал някоя юношка....Но това си е неговата философия - и в другите отбори които водеше преди нас се забелязваше , че пак разчита на едни и същи футболисти и не използва тази от скамейката...Дано остане + 3-4 нови попълнения и най-вече да смени позицията на Бейл(вижда се че отдясно не е неговото място) и нещата ще си дойдат на мястото!!!!!!А тези дето бързат да го махат - нека си помислят пак , за 2 години ни спечели толкова трофей , колкото с другите "наставници" за последните 6-7 години!!!!!!Тези дето вече назначиха Клоп , да не почнат и него да гонят при сезон без купа от негова страна!!!!!!

Pechenqgata
14.05.2015 12:36

Всъщност според мен единствената причина поради която отбора напоследък не е това което беше в началото на годината е че Модрич не може да играе, видя се и в 2та мача срещу Юве че Кроос не може да си партнира със Серхио Рамос или със Пепе, а и няма кой да изнася когато го няма хърватина, Кроос просто не е такъв тип футболист въпреки че все пак игра задоволително, като допълним и отсъствието на Кедира, който не е тип "плеймейкър" но пък е пробивен и борбен, стигаме до извода че всъщност проблема се корени в 1 футболист в средата който дърпа конците и не може да бъде заместен. И като последно бих добавил и многото пропуски които се насъбраха на нападението напоследък.

Hitchhiker1902
14.05.2015 11:45

Не просто заслужава, а ТРЯБВА да остане. Проблемът ни не е треньора, а клубната политика. Оставиха го с къса скамейка и искат чудеса. От години се мисли повече за маркетинг, отколкото за футбол, а треньорите опират пешкира. За капак трябва да се справят и с егото на Роналдо и малоумието на немалка част от лекетата пълнещи Бернабеу. Анчелоти трябва да остане и да му се даде спокойствие... Иначе ще има пак галактически провали, нови треньори ежегодно и мъка...

sdw
14.05.2015 11:02

Благодаря,но винаги съм против от това да се слагат фенове под общ знаменател.Според мен няма никаква разлика между фенове на Реал,Барса,Юнайтед и т.н.Всеки си защитава интересите,някои са хейтъри,други капаци,това няма никакво значение за кой отбор си фен *smile* А относно треньора - Точно Анчелоти заслужава шансове за продължение.

rqazpr7
14.05.2015 11:00

Поздравления, малко са феновете, като теб. Дори САФ имаше сезони без отличие, но си остава един от най-великите. Реал имат парите, които им трябват за промяна - малко ще подмени състава, като се вкара нова свежа кръв и сте готови. Мислех си, че всички сте повърхностни и изкуствени, но пак суперлативи за теб, и за малкото фенове, които не мислят, че когато един футболист/треньор не направи успешен сезон - не става !