Реал разкарва първия ненужен за 20 милиона

20:59
Реал разкарва първия ненужен за 20 милиона
Реал Мадрид е на броени часове от това да се отърве от първия нарочен за гонене в клуба футболист-Клаас Ян Хунтелаар. Ръководството на "Белия балет" се е договорило с Щутгарт за сума от 20 милиона евро по трансфера на нападателя, който за шест месеца има 20 мача за мадридчани и осем гола.

"Да, двата клуба постигнаха съгласие за цената на Хунти, но по-късно днес той ще каже къде иска да играе.", коментира агентът на футболиста Арнолд Оостървър.

"Клаас сам ще вземе решение. Офертите за него са повече от една, така че, както разбирате той трябва да избере на кой да каже "да"", допълни личният мениджър на Хунтелаар.

Както е известно, Тотнъм и Арсенал също искат холандския таран и изглежда офертата на някой от двата лондонски клуба също е била приета.

Напомняме ви, че освен Хунтелаар, ръководството на "Белия балет" иска да продаде още Мамаду Диара, Рафаел Ван Дер Ваарт, Алваро Негредо, Габриел Хайнце и Ариен Робен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
21.07.2009 07:37

същото се отнася и за хуан мата в сравнение с халфовете които се купиха(ван дер ваарт снайдер диара ит.н.) перес убива духа и традициите на реал

idol_bg
20.07.2009 23:47

DuFkaTa...Напълно съм съгласен с теб за Негредо.Гледал съм го на живо в Алмерия и мисля че дори заслужава място в нац.отбор пък било то и като резерва засега.Аз даже продължавам да се чудя защо изобщо Реал купиха зимата Хунти при положение че просто можеха да си отзоват Негредо от Алмерия.Но не мисля че е подходящ за Арсенал,защото е на цели 24 г. вече.... *lol* Това за Венгер си е направо пенсионна възраст.Би бил подходящ за отбори като Тотнъм или Астън Вила например.

DuFkaTa
20.07.2009 21:14

Венгер да не се замисля и да не се стиска и да даде там 17 мил за Негредо. Негредо би станал един от най добрите нападатели в света и какъв по добър отбор за неговото развитие от Арсеснал при френския мениджър Венгер. Венгер ще го направи страшилище за защитата и истинска машина за голове *stop*

neveragain
20.07.2009 21:10

Той ще съживи кариерата си в Щутгарт,щото ще играе постоянно и няма да има толкова голяма конкуренция,колкото в Арсенал или Тотнъм