Бившата на Лампард сложи шапка против изгаряне

19:25
Бившата на Лампард сложи шапка против изгаряне
Елен Ривес, която е бивша съпруга на Франк Лампард, отново влезе на челните страници в английската преса, появявайки се със стилна шапка на плажа в Ибиса, където 34-годишната испанка бе с двете си дъщери.

Докато футболистът на Челси купонясва с полу-разсъблечени мацки в Лос Анджелис, доскорошната му изгора играеше ролята на добра майка, която обаче, изглежда доста в крак с модните тенденции.

Ривес, която е бивш професионален модел, била съпътствана от голямо мъжко внимание в испанския курорт, като повечето почиващи се чудели как Лампс е могъл да изтърве подобна жена, пишат английските таблоиди.


Засега сърцето на Елен изглежда свободно, въпреки че преди два месеца тя имаше кратка авантюра с бранителя на Стивънидж Лоури Уилсън.

Сега обаче, испанката се наслаждава на компанията на двете си дъщери и фактът, че бившия й съпруг осигури огромно имение в Лондон и солидна сума за издръжка на децата си.


Междувременно стана ясно, че Лампард е сериозно желан от сексбомбата Кати Прайс-Джордан, която наскоро разкри пред британското списание "Блясък", че би била много доволно, ако изживее авантюра с халфа на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Docker
20.07.2009 23:21

След дъжд-качулка.Тя вече изгоре *joking*