Гуардиола: Казах го 200 милиона пъти - оставам в Байерн

16:22
Гуардиола: Казах го 200 милиона пъти - оставам в Байерн
Треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола категорично отхвърли спекулациите, че ще поеме Манчестър Сити през следващия сезон.

На брифинга си преди утрешния двубой с Барселона, специалистът заяви:

"Казах 200 милиона пъти, че имам още година от договора си с Байерн и ще остана тук и през следващия сезон. Това е всичко по темата."

Колкото до полуфиналния мач-реванш, треньорът коментира:

"Трябва да сме търпеливи. Не можем да обърнем мача в първите 20 минути. Нека се опитаме да държим топката повече време в наше владение и ще видим какво ще се случи. Не знам какво ще направим, ако Барса отбележи гол. В такъв случай, на нас ще са ни необходими 5 гола. В последните си седем срещи нашият опонент е реализирал 27 попадения и не е допуснал нито един."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinski88
11.05.2015 20:49

Добре де Вие пък за 2г. не разбрахте ли , че Хайнкес и неговата тактика вече ги няма ? Тва не било Байерн на Хайнкес онова не било не знам си какво...

Ми то по тая логика след онзи 7ъп които отнесохме и ние бихме могли да кажем "това не е Барса на Пеп и при него не бихме отнесли 7ца" . Покойния Тито гледаше 4-те гола на Алианц и всякаш изобщо не му дремеше. 2009г. Барселона като ви смля за едно полувреме и Рибери като играеше какво от това? Направо му се ревеше. Етоò Анри и Меси си правиха гавра с немците.
Просто колелото се завърта не може един и същ състав да печели години наред какво искате Вие ? Днес е Барса , догодина Байерн или пък някои др. отбор. Пък и в крайна сметка имате реванш всичко може да се случи. 2012 Хайнкес да не да спечели всичко? Не може всяка година требъли. Няма такъв отбор.

sundza
11.05.2015 19:25

По-скоро има няколко милиона причина за да остане....в евро.

dzhalev_71
11.05.2015 19:09

Силно се надявам другото лято да си стегне партакешите и да се омита от Мюнхен. Този Байерн в момента не може да се мери с онзи на Хайнкес от преди 2 години. Чак ми е болно като гледам как продължава да си упорства да играят на трака-лака.

Байерн Мюнхен има нужда от немски треньор. Останалото си го имат.