Великов: Това е Дунав и трябва да ни уважават

12:34
Великов: Това е Дунав и трябва да ни уважават
Дунав 2010 победи с 1:0 при гостуването си на Ботев Нови пазар в мач от 27-ия кръг на първенството в Североизточната "В" група.

Драконите диктуваха през цялото време случващото се на терена. Куп пропуски и три подминати от главния съдия Павлин Пенчев нарушения в наказателното поле на домакините срещу футболисти на русенския тим обаче ги лишиха от по-убедителен успех. В 70-ата минута все пак Георги Чакъров вкара гол след асистенция на Мирослав Будинов.

С този успех дунавци събраха актив от 76 точки и голова разлика 109:10. В следващия кръг драконите"приемат Светкавица Търговище на 16 май, събота, от 17 ч.

"Победата в този мач доказва, че сме най-добрия отбор в групата. Щом без да разчитаме на "специална организация" и чужда помощ изковахме първото място с преднина пред другите, значи през следващия сезон заслужено ще играем в професионалния футбол. В Нови пазар видях нещо, което до момента не ми се беше случвало. Срещата трябваше да се играе без публика и затова от наша страна не присъстваше никой, а на стадиона имаше хора от Нови пазар. Освен това съдията буквално се подиграваше с нас. Не ни даде три чисти дузпи и "за капак" постоянно заплашваше и обиждаше наши футболисти. Далеч съм от мисълта да ни помагат, но поне да не ни пречеха по този начин постоянно. Това е Дунав и трябва да ни уважават", коментира Веселин Великов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация