Роналдо ще липсва на Премиършип

21:20
Роналдо ще липсва на Премиършип
Защитникът на Челси Ашли Коул изрази съжалението си, че португалецът Кристиано Роналдо вече не е част от английския футбол, след като премина от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид.

"Разочарован съм, че Роналдо си отиде. Удоволствие бе да играя срещу него. Сигурен съм, че той ще липсва много на Премиършип. Роналдо даваше толкова много за играта, правеше го с лекота - като част от неговата аура и манталитет. Мисля, че ще започна да следя какво се случва с Реал Мадрид", заяви Коул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
21.07.2009 00:24

Ще липсва .. дразнеше всички английски фенове (освен на Юнайтед) и определено има защо .. защото играеше, защото се бореше .. да е Най. Както дразнеше с лакомията и симулациите си някой фенове, така в следващия момент ги караше да изтръпнат след някое невероятно отиграване .. бе играч си е .. каквото и да си говорим Англия губи, но Юнайтед може би ще спечели, защото според мен се изчерпа този стил на игра с Роналдо .. прекалено много се изтърка стила .. пас към Роналдо, след това финтове .. които бяха уникални и атрактивни доста години, но ги понаучиха и все по-рядко се получаваха .. и след това удар от далечно разстояние, понякога неточен, но понякога каращ феновете да изтръпнат. Каквото и да си говорим .. Роналдо е много голям играч, който има изграден характер на победител, но на първо място в главата му стои .. номера на фланелката, фамилията му .. а не отбора.

Resorter
20.07.2009 23:34

Съгласен съм с Кешли, колкото и да е мъженствен, Кристиано допринасяше много със своя атрактивен стил на игра.

drusalin
20.07.2009 22:30

все пак едно е да си футболист като Ашли Коул и да знаеш и усещаш работите като такъв в Премиършип . А съвсем друго е да си просто лапе пишещо в безсмислен сайт мнението си .

Naiki_14
20.07.2009 22:16

lfc_bul много прав човече *wink* на кого му е притрябвала таз педерастия *stop*

lfc_bul
20.07.2009 21:57

На никой няма да му липства тоз лигльо *sick*