ЦСКА - Лудогорец, спечелен

14:05
ЦСКА - Лудогорец, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май
2 познат от 3 мача - 66.70% успеваемост

Залог на деня за 09.05.2015 г.   



Тези два тима се познават изключително добре  и това е известно на футболната общественост в България. Те рядко допускат реализирането на повече от два гола в двубоите по между си и днес следва да бъде така. Лудогорец практически е шампион и е въпрос на време това да стане факт. ЦСКА и проблемите на тима в атака са тема за почти всеки футболен фен у нас, като днес армейците вероятно ще разчитат на това да спазват тактическа дисциплина (и треньорът Пенев вчера го заяви в прав текст) и да играят подчертано дефанзивно. Домакините ще търсят изненада при игра на контри и статични положения. Лудогорец ще се опита да владее точката и вкара ли гол ще се стреми да го запази. Категорично тук следва да станем свидетели на двубой с малко попадения в него.

 Прогноза: Под 2.5, Коефициент: 1.65


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ziLonG
09.05.2015 14:58

Не знам защо , но си мисля ,че ЦСКА ще вкарат гол вече ,така че аз лично ще го играя над 2.5 на 2,40 коеф. *smile*

kros4o
09.05.2015 14:26

► Прогноза: 1, Коефициент: 1.75 ?
Имате предвид "Под 2,5 гола" можеш би ?