Гонзо започна преговори с таран за нов договор

12:10
Гонзо започна преговори с таран за нов договор
Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов е провел първи разговори с Лукаш Гикиевич относно разтрогването на договора му. Стойчо Стоев вече анонсира, че не смята да разчита на тарана през следващия сезон, пише "Тема Спорт".

Причина за това стана поведението на 29-годишния футболист след мача с Марек (3:1). Тогава полякът си позволи да отправи неприлични думи към треньора, заради което бе изхвърлен от състава. Стойчо Стоев вече обяви, че Гикиевич няма бъдеще на "Герена". Играчът обаче е на друго мнение, тъй като сподели пред медиите в родината си, че очаква скоро нещата да се оправят. Шансовете това да се случи са минимални.

Това се потвърждава от действията на Георги Иванов, който усилено търси начин как да направи раздялата на клуба с Гикиевич по-безболезнена от финансова гледна точка.

Както е известно, бившият футболист на АЕЛ Лимасол пристигна на "Герена" през зимата и подписа договор до лятото на 2016 година. До момента нападателят изигра 9 мача за тима в А група и за купата, в които е реализира 3 попадения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация