\"Pro.bg\" няма да излъчи реваншите на Левски и Черно море

14:07
\"Pro.bg\" няма да излъчи реваншите на Левски и Черно море
Мачовете реванши на Левски срещу Санта Хулия и на Черно море срещу Искра Стал няма да бъдат предавани, поради независещи от "Pro.bg" причини.

След победите на двата ни отбора като домакини, футболистите се мотивираха да надделеят и на чужд терен, и следователно да продължат участието си в двата най - престижни европейски турнира.

"Pro.bg" няма да получи сигнал за излъчване от срещата Левски – Санта Хулия, тъй като Андорската телевизия отказа да заснеме домакинския мач на своя отбор утре – 21 юли.

Гостуването на Черно море на молдовския Искра Стал също няма да може да бъде предаван поради политическите размирици в Молдова.

"Pro.bg" се извинява предварително за независещите от нея причини, поради които двете гостувания на българските отбори няма да могат да бъдат излъчени, така както беше планирано

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
24.07.2009 01:37

Кво ръгби, там нямат хора да напълнят една кръчма. То това тяхното живот ли е? Там е за пенсионери. Не можеш да идеш да се позабаляваш, щото всеки път гледаш едни и същи тъпи физиономии. Не можеш да си горд, че си Андорец, защото ти дефакто не съществуваш. Не можеш да изпиташ спортна радост, нито Олимпиади, нито каквото и да било. Това тяхното е затвор!

beto
20.07.2009 16:20

Защо пък да е наказание?Особено в Андора е много добре да се живее!Стандарта е висок.Заплатите също.Няма престъпност!Спокойствието властва.Просто хората там не се интересуват толкова от футбол а предпочитат ръгби. *smile*

Alcaida
20.07.2009 14:36

Да ви го сложа и на андорците, и на молдовците *stop* Т'ва там е ебаси наказанието да си роден в такава ш*бана нация *thumb_down* Дано ги опънем с по 5/6:0