От Юве признаха: Взимаме Касерес!

13:32
От Юве признаха: Взимаме Касерес!
" Ювентус е близо до трансфера на Мартин Касерес от Барселона", разкри изпълнителният директор на торинци Жан-Клод Блан пред италианските медии.

Наскоро агентът на футболиста Даниел Фонсека заяви, че до десетина дни Касерес ще е част от Ювентус и това явно отговаря на истината.

"В напреднали преговори сме с Барселона. Както знаете, каталунците са наш добър партньор и в момента обсъждаме вариантите пред нас. Едната възможност е да направим размяна между Кристиан Поулсен и Мартин, другата възможност пък е да го вземем под наем за една година с опция за закупуването му", сподели Блан.

"Със сигурност се отказваме от трансфер на Гросо, тъй като цената му за нас е много висока. Сега всичко зависи от това дали Поулсен ще се съгласи да заиграе в Барса. Ще покажем уважение и ще му дадем време да прецени. Ако той се съгласи да играе на "Ноу Камп", Касерес веднага става наш", допълни един от ръководителите на "Старата госпожа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
20.07.2009 15:08

Естествено, че Поулсен ще се съгласи. В Юве вече имаме много халфове и той трудно ще влиза в игра (не че в Барса може да влиза по-често). На нас ни трябват крайни бранители *stop* FORZA JUVE