Надеждата умира последна: Байерн следва примера на СуперДепор (видео)

10:36
Надеждата умира последна: Байерн следва примера на СуперДепор (видео)
Байерн Мюнхен се нуждае от чудо, за да елиминира Барселона след загубата с 0:3 на "Камп Ноу" в първия полуфинал от Шампионската лига снощи, пише ДПА, позовавайки се на историята. 
 
Досега само един отбор е успявал да преодолее пасив от три гола и да продължи напред в най-престижния европейски клубен турнир. Това прави испанският Депортиво Ла Коруня през пролетта на 2004 година, когато заличава изоставане от 1:4 срещу италианския гранд Милан, след като печели реванша с 4:0 като домакин. 
 
Баварците все пак показаха, че могат да се справят при трудни ситуации през този сезон. На четвъртфиналите те загубиха с 1:3 гостуването си на Порто, но във втория мач на "Алианц Арена" разгромиха съперника с 6:1. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sksw
09.05.2015 13:02

Байерн и без Рибери, Робен и останалите отсъстващи е способен да върне 3-те гола на Барса. Никой неможе да отписва отбора, докато все още има 1 мач и има шанс да се класира. Ако има отбор който може да обърне Барселона, то това е Байерн Мюнхен.

LFC05
07.05.2015 23:10

Никога не отписвайте германски отбори,ама никога.Барселона са ни показвали нееднократно,че могат да губят с по 3-4 чисти гола.Да видим,ще е интересно.Между другото до първия гол мача беше абсолютно равностоен,може би със съвсем малък превес за каталунците с оглед на първата част.Но Меси просто е магьосник!

sdw
08.05.2015 12:32

Бай да уей ... Кога нееднократно са показвали Барса,че могат да паднат с 3-4 чисти гола *lol* В смисъл,сещам се за Байерн веднъж,друг път?Срещу Реал преди доста години.

night_wolf1984
07.05.2015 21:34

До коментар [@comment 1791962] от [@user Arsenal966]:

Даже ти дадох плюс да имаш и ти един*smile*

Arsenal966
08.05.2015 00:50

Е така си е...

night_wolf1984
08.05.2015 00:35

Незнам със здраве...няма се караме...който е по добър да бие..пък и те взимат парата..ние гледаме само шоуто им*smile*

Arsenal966
07.05.2015 22:52

Aми Уинър решиха по някаква логика да изтрият коментара към който си дал коментар даже + отговора ми.....предполагам са намерили някакви псувни.... ?!? *confused* Както и да е....толкова по темата.

night_wolf1984
07.05.2015 21:31

До коментар [@comment 1791962] от [@user Arsenal966]:

Абе...къде съм циврил за Барса бре...аз почто не пиша в темите на отбора..или много рядко.Когато Меси беше контузен и ни размазахте да не ревах като тебе приех го мъжки...футбола е мъжка игра..който е по добър той да бие..ама тебе толкова много те боли от тоя звучен шамар ,че още ревеш като ощипана вдовица...Не съм казал,че Байерн са слаби,а само,че кой е контузен или наказан..нас не ни бърка.Меси като лазеше на терена и като ни бихте двата мача..що не каза нещо...щото не беше регистриран в сайта...Ако продължаваш да ревеш ще хванеш конюктивит...и аз гледам немски футбол и ми харесва много,ама Барса тая година са друга мая..не отбора от преди години..набий си го в дебелата глава...Не ми пиши вече да ми ревеш и оправдаваш...няма ти отговоря..видя се кой е хегемона на терена*smile*

tagen
07.05.2015 19:43

надеждите на баерн умряха 93 мин при 2:0 имаше но при 3:0 няма никва просто барса ще вкара гол почти 100% което значи че баер трябва да вкарат 5 което е фантастика ...

red_machine
07.05.2015 18:57

Много ясно,че надеждата умира последна.И то точно за клуб като Байерн.*smile*

night_wolf1984
07.05.2015 21:33

Ето това е фен..приел загубата,но не загубил надеждата...еваларка брат*smile*

stefanBG111
07.05.2015 17:03

Борусия миналата година бяха без 7-8 ключови играчи, но не се оплакваха и не реваха като вас.

Arsenal966
07.05.2015 15:42

То не трябва да се гледа само това,че липсваха Робен,Роде,Рибери,Алаба и Бадщубер в първия мач,ами то и Гьотце не знае къде се намира,а Левандовски не знам как успя изобщо да играе срещу Барса,като беше със счупена челюст ! Кажи си го....половината отбор го нямаше на Байерн,как да не бият Барса ??? Проблема е че и за 2-рия мач ключови играчи като Робен,Рибери и Алаба ще отсъстват,но хубавото е че май Роде ще се е възстановил,Левандоски също.....а за Гьотце....еми дано е осъзнал в колко жалка форма е и че изобщо не помага на отбора по никакъв начин ! Може би ще е добре във втория мач даже като титуляр да е Писаро !

night_wolf1984
07.05.2015 20:47

Кой не гледа бундеслигата бре...Барса ги надиграха...стига си ревал...Робен,Рибери..сигурно Барса са им виновни за контузийте.Не се жалвай по добрия отбор би заслужено и категорично..на тоя етап Байерн могат само да си ближат раните...грам не ми пука,че е имало контузени,ей какво да отменят мача заради това ли? Повече по темата няма да пиша....вище си дългата скамейка и не се жалвайте...никой друг отбор няма толкова равностойни играчи от полу финалистите в ШЛ.Друг е въпроса,ако не си вършат работата добре...нас това не ни касае...резултата е 3-0,приеми го вече*smile*

Arsenal966
07.05.2015 20:36

Също като night_wolf1984......да те питам,защо изобщо пишеш коментари като си нямаш и на идея дори играчите на Байерн ! Писах го вече....Роде в последно време е ключов играч за Байерн и помога страшно много,а пък за Алаба.....да се смея или не знам....не е бил кой знае колко важен играч,брат той е най-добрият ляв бек в света и Байерн са различни с него......остава да кажеш,че Алба е по-добър от Алаба и ще те призная просто ! Като казвам,че половината отбор се едно липсваше,значи си има причина ....Левандовски с контузия,Рибери,Робен,Алаба,Бадщубер контузени....това са 5-ма титуляри.Също както човека под теб,си нямаш и на идея колко е важен Бадщубер в последно време,просто защото Данте прави адски много грешки,а Боатенг не нестабилен,но той нашия видял 2-3 пъти,че Бадщубер е трайно контузен и си пише слова,без да му пука ......и нещо аз ли не можах да разбера или ти .......5 титуляри на Байерн можеш да кажеш,че все едно са липсвали,без да включваме Гьотце и жалката му форма.Изредих играчи от Барса,които ако беше обратно...щяха да липсват за мача с Байерн......и какво става...половин отбор а ? Нямаше да ви е приятно ако бяхте без Меси,Ракитич,Алвес,Неймар нали ? Как при ситуацията с Байерн е напълно ок титуляри да липсват,не е за оправдаване,а за обратното......*joking* хах

Arsenal966
07.05.2015 20:30

Приятел.....като не гледаш Байерн,не коментирай бе ! Робен и Рибери са ключови футболисти не само за атаките ами и за разиграването.Те градят атаките,те бележат много голове,те и дават асистенциите.Това е като Барса да са без Меси ! Щели да паднат Байерн повече ако Робен и Рибери играели....сам не си вярваш ! Никой не ти реве,не овъртай неща,значи може някои тук да се правят на спецове като теб,приеми загубата като мъж и т.н.....но ако беше обратното щяхте да циврите повече дори и от 2013-та ! Пак казвам...не коментирай Байерн като не ги гледаш,защото не знаеш от къде са дошли контузиите ! Роде също така не знаеш колко ключов играе е нито пък Бадщубер в последно време с фрапантните грешки на Данте и Боатенг !

night_wolf1984
07.05.2015 20:05

Кой е казал,че сте ги крали..никой.Не се оправдавай с контузени и впрочие,откъде знаеш,че с Рибери и Робен нямаше да паднете по лошо....Оправдания не искам барса си би и точка...доминираше през целия мач и ако не бяха куп пропуски..можеше да е 5-6 на 0...Приеми загубата като мъж и не реви като малко момченце.Верно,че е неприятно да паднеш в последните 15 минути,ама запазете малко достойнство и не се жалвайте.Кой е виновен ,че през целия сезон Гуардиола пускаше един и същ състав на всякъде и правеше малко ротаций....сърдете се на него за контузените..нас не ни бърка.То и баба,ако беше мъжка щеше да има дръжка*smile*Айде със здраве!!!И друго да вметна от 4-те отбора полуфиналисти...точно Байерн е с най дългата и равностойна скамейка......*smile*

ispan3ca
07.05.2015 19:22

Тоя Роде за пръв път го чувам *lol* Бадщубер е за някои средняшки отбор или сесекату. Така, че реално хората, които им липсваха бяха Робен и Белязания.. Алаба си е стабиларка, ама не е от Марс, мега добрия... липсата му не е кой знае колко важна. Двама липсват и айде... заради това са паднали... няма как да стане. Левандовски бил със счупена челюст... Ами аз доколкото знам, той все още е, а и не съм го бил аз по главата да играе с тая маска. По принцип не трябваше да играе и до последно докторите не му разрешаваха. А какво почна да изреждаш играчите на Барса, ти целия отбор изреди бе, приятел. Дай направо да пуснем Б отбора, да ви видим тогава как ще се оправдавате. Не е на мода да се "хейтва" по Байерн, на мода е като паднеш и да се оправдаваш *wink* Факт е, че Байерн са едни от най-добрите отбори в Света, но е смешно да се оправдават с контузии. Реално Байерн не са играли с кой знае колко класен отбор тази година в ШЛ, просто не бяха готови, а и Гуардиола вкара тики-така, което впрочем вече беше разгадано от повечето отбори.

Arsenal966
07.05.2015 18:59

Хах,като няма какво да кажеш,по-добре си замълчи ! Левандовски избра сам да дойде в Байерн,никой не го е карал,спести на баварците 50 милиона.....как точно Байерн са го откраднали а ? Гьотце също беше навит да дойде,никой не ги е дърпал за фланелките и ....айде в Байерн,казваи чао на Дортмунд,въпреки че ги обичаш ! Иначе контузените бяха Рибери,Робен,Роде,Алаба,Бадщубер.......айде да видим как щеше да е обратното...Барса без Меси,Неймар,Ракитич,Алвес и да кажеш Масчерано в защита.......Байерн щяха да ги съсипят и щеше да пише как са паднали САМО с 3:0 Барса,че са герои ! Да не говорим,че Левандовски беше със счупена челюст....на мода е да се хейтва по Байерн...ама е смешно вече !

MaLkO_LuD94
07.05.2015 18:19

Чакай малко техните фенове се скъсаха да повтарят как Байерн бил колективен отбор и не разчитали на индивидуалности а на отборния дух следователно липсата на 2-3 ма не би трябвало да се отразява на отбора толкова много *thumb_up*

mg513
07.05.2015 17:23

Как си представяш Барселона без Меси, Неймар и Суарез? Същото и при баварците, без свойте лидери не се представят на ниво.

stefanBG111
07.05.2015 16:49

Не ви ли писна да се оправдавате. Голям отбор, като Байерн, не трябва да се оправдава от липсата на играчи. 3 основни играчи ви ги нямаше и казваш, че сте били без половината отбор. Бадщубер го измъчват непрекъснато контузии и я играе, я не, Роде даже не е ключов играч, може да се превърне в такъв до 2-3 години. И миналата година пак оправдания, щяхте да смазвате Реал и накрая те ви смазаха.

night_wolf1984
07.05.2015 16:22

Проблема си е ваш..взехте каймака от Бундеслигата и пак ревете ,че нямате равностойни смени..малко е смешно вече*smile*

Pechenqgata
07.05.2015 13:51

Онзи мач на Риасор ще се помни дълги години, уникален мач!

ispan3ca
07.05.2015 13:31

На Барса им трябва само 1 гол в Мюнхен (или както казват немците МюнШен)... и ако го вкарат в началото на мача, бретцелите умират... То и така ще им е трудно да заличат 3 гола пасив, все пак Барса не са Портокалите и Съветските миньори.

ispan3ca
07.05.2015 18:56

Е аз пък работя само с германци *lol**lol* Знам, че не е правилно това Ш вместо Х, но е факт, че 70 % от германците вече говорят така.

RMRM7
07.05.2015 18:29

Какво говориш ? аз от 4 години живея в Германия и уча тука, това че много хора казват Ш вместо Х не означава,че това е правилното, и софиянците казват млеко,бело и още такива ,ама не означава че това е вярно,аз езика съм го учил от професори тука в Германия, а не от някакви си учители в България

ispan3ca
07.05.2015 17:50

На тебе не ти е ясен... Ако си наистина запознат, ще знаеш, че вече в Германия е навлязла формата ИШ, вместо ИХ ( ich ). И в много райони на Германия вместо Мюнхен се казва МюнШен. Има доста курсове за чужди езици, запиши се научи нещо, вместо да злобееш тук *smile*

lazera0
07.05.2015 15:41

Немския не ти е ясен, за да е Мюншен, трябва на немски да е написано Münschen sch=ш

plamen_tatov77
07.05.2015 13:24

Гуардиола трява да бъде уволнен веднага.

danialves2
07.05.2015 15:01

Защо, ти да не разбираш играта по-добре от него случайно?

rekontra
07.05.2015 12:42

Барса не са Порто... Барселона продължава напред и това е повече от ясно.Нищо чудно и там да ги треснат с няколко гола.Байерн ще играят доста офанзивно и Барса ще ги накаже на някоя контра.

MaLkO_LuD94
07.05.2015 12:05

Байерн имат шасн макар и малък проблема е че за да върнат 3-те гола трябва много да атакуват а това ще отвори много пространства за Меси Неймар и Суарес а и като цяло съм далеч от мисълта че Барса ще се защитава 2-рия мач *thumb_up*

MaLkO_LuD94
07.05.2015 13:27

Нали затова взимат всичко по-читаво от Бундеслигата за да имат достойни заместници *thumb_up* А според мен шанс винаги има 3-0 изглежда непреудолим резултат но това е футбол един червен картон в началото на мача и ще видиш как набързо идва шанса разбира се дано не се случи *erm*

Moskovskia
07.05.2015 12:57

Без Робен и Рибери ,не мисля ,че немците имат какъвто и да е бил шанс.

Chelsea86
07.05.2015 11:53

Всичко може да се случи... Сигурен съм, че Байерн могат да спечелят мача, но едва ли без да допуснат гол. Не знам дали ще им стигнат силите да елеминират Барса, но все пак не ги отписвайте толкова лесно. *wink*

scouser_pool
07.05.2015 11:50

Няма как да стане!Барса са просто по-силния отбор в момента , няма да се изненадам втория мач да е Х2

tarantino_q
07.05.2015 11:45

Не, объркал съм се, 3:1 са паднали. Сега направих справка.
Но още в същия кръг виждам как Милан след загуба 3:0 продължават напред с/у Арсенал.
[@link http://i.imgur.com/hFQpYpz.png]

wengerout
07.05.2015 13:46

Оп,не съм ти видял мнението и аз написах същото *beer*

wengerout
07.05.2015 13:44

Само дето това няма никаква логика.Този мач,в който Милан паднаха беше втория,така че не са правили никакъв обрат.Първия си биха с 4-0 и просто после не трябваше да падат с 4 гола или поне да вкарат един. Ако Арсенал бяха продължили,това щеше да е обрат,но в този случай не е.

respect_kn
07.05.2015 13:39

Първо Милан бие 4:0 и на реванша Арсенал бие 3:0 и с общ резултата 4;3 Милан се класира. Никакво обръщалка няма. А колкото до Байрен трябва им чудо за да се класират за финала.

tarantino_q
07.05.2015 11:41

Челси преди 2-3 години с/у Наполи на продължиха ли след загупа с 4:1 в първия мач?