Неста: Хубаво е да се върнеш в игра

12:26
Неста: Хубаво е да се върнеш в игра
Централният защитник на Милан Алесандро Неста призна, че се чувства много щастлив от възможността отново да играе футбол, след тежката и продължителна серия от контузии. Бранителят взе участие в приятелската среща между "росонерите" и американския Лос Анджелис Галакси, която завърши при резултат 2:2.

Бившият играч на Лацио пропусна целия минал сезон, като в борбата си с хроничните контузии се подложи и на няколко операции.

"Щастлив съм, защото мога да играя отново. Сега ми трябва да навляза във форма и да подобря физическото си състояние. Надявам се през следващия сезон да бъда полезен на отбора", заяви 33-годишният защитник на Милан, който бе пред отказване от футбола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gorskiya
20.07.2009 14:42

неста е един от много малкото останали играчи за които може да се каже че ги уважава всеки.които каже противното просто не гледа футбол.по чист шпагат от него няма съществуващ футболист в момента които да направи

ACMilan22
20.07.2009 12:46

От всички новини които излязоха напоследак,наи-много ме радва тази.Защото за мен А.Неста е един от наи-великите защитници,предполагам че веднага ще има хора които ще кажат за контузиите и възраста,но Неста вапреки всичко показа воля за игра,и се надявам през новият сезон да покаже това което сме свикнали да виждаме от него.