Алегри: Можем да играем и по-добре

10:16
Алегри: Можем да играем и по-добре
"Моите играчи показаха страхотна решителност, характер и себераздаване", обяви наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри след успеха с 2:1 над Реал Мадрид в първи полуфинален мач от Шампионската лига.

"Бианконерите" стигнаха до победата след голове на Алваро Мората и Карло Тевес, докато Кристиано Роналдо върна едно попадение за гостите. "Щастлив съм от представянето ни, всички участваха на пълни обороти в атака и защита. Направихме страхотен мач, но можем да играем и още по-добре. Ако искаме да стигнем до финала, трябва да се представим на върха на възможностите си в Мадрид. Моите играчи показаха страхотна решителност, характер и себераздаване", коментира Алегри след двубоя.

"Сега започваме подготовка за сряда, знаейки, че трябва да играем още по-силно. Надявам се да дам минути на Пол Погба през уикенда, защото не мога да го взема в Мадрид, без да е играл. На реванша ще се изправим срещу ранен Реал Мадрид. Ще трябва да вкараме гол, иначе ще ни бъде много трудно да стигнем до финала", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация