Стоев: Към Краев има сериозен интерес, възможно е той да напусне

14:50
Стоев: Към Краев има сериозен интерес, възможно е той да напусне
Треньорът на Левски Стойчо Стоев призна, че е много вероятно Божидар Краев да напусне клуба след края на сезона.

Стоев разкри, че сериозен интерес към младока има от италиански клубове, които обаче все още не са отправили официална оферта.

"Учудват ме приятно играчи като Божидар Краев със стремежа си за усъвършенстване. Повечето негови връстници не са толкова спокойни. Това е едно момче, което със сигурност има сериозни качества. Стресна ме това, че по време на подготовката започнах да гледам на него като равен с останалите футболисти. Натоварванията обаче са големи и ще трябва да го пазим. Не трябва да се изцеди. Спомням си, че веднъж му казах: "Момче, ти защо не се усмихваш", а отговорът му ме впечатли. Каза ми "такъв съм си, аз съм сериозен човек". Той се справя добре дори и на фланга, но там го беше пускал и Георги Иванов. Към Краев има интерес от чужди клубове и по-скоро може да поеме по пътя за чужбина, отколкото да остане при нас. Това е най-доброто решение за всички, въпреки че не ми е приятно да го кажа. Това са свежи пари за клуба и реализиране за него. Така той може да стане голям футболист. Интересът е от Италия, но няма конкретно предложение", каза Стойчо Стоев в актулно студио "Дерби" с водещ Георги Симеонов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
05.05.2015 18:59

СТОЙЧО : "Това е най-доброто решение за всички, въпреки че не ми е приятно да го кажа. Това са свежи пари за клуба и реализиране за него".
Тъжно но е факт ......поне на този етап в България реализацията на младите е мнооооооого трудна