Арсенал лети към второто място (видео)

00:02
Арсенал лети към второто място (видео)
Хъл Сити загуби като домакин от Арсенал в мач от 35-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят приключи при резултат 3:1 за състава на Арсен Венгер.

Две попадения за топчиите днес отбеляза звездата в нападение Алексис Санчес, който бе точен в 28-ата и 45-ата минута, а един гол за гостите добави Аарън Рамзи в 33-ата минута. Стивън Куин пък отбеляза почетното попадение за Хъл 12 минути след началото на второто полувреме.

След тази среща Хъл Сити запазва 16-ото си място в класирането с актив от 34 точки, а Арсенал се изравни на втората позиция с Ман Сити, като и двата тима имат по 70 пункта. В битката за среброто артилеристите са с предимство, защото имат мач по-малко от гражданите.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

luiz_lfc
05.05.2015 11:34

Като се сетя как някой фенове искаха да гонят Венгер преди 3 месеца...

SantiCazorla19
05.05.2015 17:32

Брат, вие сте същите. Миналата година по това време целувахте краката на Брендъна и го възхвалявахте като едва ли не най-силния мениджър на света, а сега по-голямата част от феновете на Ливърпул го искат вън. Това не е заяждане, просто ти казвам, че нещата се променят и когато вървят добре всички са доволни, но когато не вървят е нормално феновете да искат промяна. Пък и този натиск към Венгер явно е повлиял добре. Все пак няма по-големи от клуба и не може всеки да си прави, каквото си иска.

wengerout
05.05.2015 14:47

И какво става като се замислиш,разбирачо?Нали за това има хора,които искат промяна,защото сме адски непостоянни.Предният сезон беше абсолютно същия.Разликата тогава беше,че започнахме силно и завършихме слабо.Тогава бяхме отборът,задържал се най-много дни на върха и пак не станахме първи.Сега започнахме слабо и завършваме силно.Преди две години пък,започнахме отново слабо и завършихме силно.Нямаме един силен цял сезон,както Челси примерно.Да сме убедителни от началото до края.Ясно е,че не можем да имаме 38 победи,но слабите ни периоди трябва да се печелят също точки и да не продължават по 3,4 месеца.За 4,5 мача може да има спад в играта,но ако въпреки това се печелят точки,дали 1,дали 3,то тогава ще сме готови за шампиони. На всеки фен на Арсенал е ясно,че по едно време от сезона ще играем невероятно и от 4,5,6,7 мача може да запишем 4,5,6,7 победи само с 1,2 допуснати гола и 20 вкарани.Но не е въпроса да си на такова ниво за месец,месец и половина. Айде сега пак се замисли.

sakata_97
05.05.2015 00:17

Тези направо си ги размазахме незнам как им вкарахме само 3 ;d Браво за играта на Арсенал тази вечер,дори и всяка една комбинация ни се получаваше перфектно*beer*