Алегри: Искаме финал

19:50
Алегри: Искаме финал
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри преди утрешния първи полуфинален мач от Шампионската лига с Реал Мадрид каза, че неговият отбор иска да стигне до финала на най-престижния европейски турнир. Според Алегри неговите футболисти, въпреки огромния натиск, са готови да демонстрират своите силни страни.

"Когато играеш в полуфинал от Шампионската лига напрежението присъства винаги. Но ние знаем своите силни страни и ще се опитаме да се класираме за финала. Осъзнаваме, че сме един от четири най-добри отбора в Европа", заяви Алегри.

Първият полуфинален мач между Ювентус и Реал Мадрид е утре, вторник, в Торино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
05.05.2015 07:43

Италианските отбори винаги могат да поднесат изненада,така че кой ще продължи въобще не е ясно... Формата на Реал обаче се върна,а като видях на четвъртфинала как Монако бяха по-добрия отбор и двата мача... Най-резонния финал е класико за мен.

scouser_pool
05.05.2015 00:01

Аз съм за Юве да спечелят турнира този сезон!Ще е прекрасна изненада освен това заслужават поне 1 титла отгоре в Шампионска Лига имайки предвид какъв фактор бяха преди...колкото и да изглежда трудно Юве играят горе-долу същия футбол като Атлетико , а те спряха на няколко пъти и Реал и Барса...

chelsea18
04.05.2015 21:24

Аз пък имам усещане че Юве продължава напред, ще гледаме, 4те най-добри са наистина

Manchester_Red
04.05.2015 20:08

Ювентус ще създадат трудности на Реал, но си мисля, че е малко вероятно да стигнат до финала.