Трансферен часовник (20 юли)

18:51
Трансферен часовник (20 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

► 18:58 часа: Димитър Макриев не е преминал в Левски, тъй като собственикът на "сините" Тодор Батков го е подвел за финансовите параметри по договора му. Това разкри самият играч, който бе основна трансферна цел на шампионите.


► 18:41 часа: Според английските медии, полузащитникът на Гремио Дъглас Коща е трансферна цел на Манчестър Юнайтед, Челси, Реал Мадрид и Виляреал.


► 18:26 часа: Националът на Норвегия Бьорн Хелде Рийзе е минал медицински прегледи в Евертън и в близките часове се очаква да подпише с клуба


18:06 часа: Полузащитникът на младежкия национален отбор на Швейцария Пирмин Швеглер премина от Байер Леверкузен в Айнтрахт Франкфурт.


17:44 часа: Шефовете на Спартак включиха халфа Красен Трифонов в трансферната листа на клуба.


17:24 часа: Рафа Бенитес отказа да коментира по случая Шаби Алонсо. Испанският мениджър разкри, че Ливърпул отдавна се е отказал от привличането на Давид Вия.


17:11 часа: Сам Алардайс разкри, че е предложил на Кристиан Виери да продължи своя пробен период в Блекбърн.


16:49 часа: Уест Бромич отхвърли офертата от 3,25 милиона паунда на Фулъм за халфа Джонатан Грийнинг.


►16:34 часа: Председателят на управителния съвет на германския Байерн Карл-Хайнц Румениге заяви, че от Челси са отказали да продадат на баварците португалеца Жозе Босингва.


►16:20 часа: Нападателят Матиас Мориц ще изкара десетдневни проби в отбора на Черноморец Бургас. Двадесет и две годишният футболист е юноша на Щутгарт, а през последния сезон е играл за Кикер Офенбах.


►16:03 часа: Реал Мадрид прие офертата на Щутгарт от 20 милиона евро за Клаас Ян Хунтелаар, разкри спортният директор на мадридчани Мигел Пардеса. Сега остава холандецът да договори личните си условия с немския клуб.


15:44 часа: "Милан не се интересува сериозно от Луиш Фабиано", разкрива агентът на футболиста пред италианските медии.


15:16 часа: Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини заяви, че ще бъде много доволен, ако Интер се раздели с нападателя Златан Ибрахимович.

15:00 часа: Мениджърът на Хъл Сити Фил Браун иска да привлече нападателя на Ливърпул Андрей Воронин.


14:43 часа: Мартин О`Нийл сподели, че няма да бърза да прави транфери през това лято, въпреки че има намерение да усили значително своя състав.


14:32 часа: Стив Брус обяви, че се е отказал от трансфер на Лий Катърмол от Уигън. Мениджърът на Съндърланд обаче, разкри, че е на път да отправи оферта за Маруан Шамак от Бордо.


14:11 часа: "Бруно Алвеш не се продава", заяви президентът на Порто и по този начин охлади мераците на Барса към бранителя.


13:45 часа: "Тотнъм ще предложи нов контракт на Дориан Дервите и няма да го пуска да премине в Аякс", съобщава "Екип".


13:24 часа: Елано заяви, че никой от Сантос не го е търсил и той няма намерение да напуска Манчестър Сити.


► 12:56 часа: "В напреднали преговори сме с Барселона за привличането на Мартин Касерес", разкри изпълнителният директор на Ювентус Жан-Клод Блан.


►12:23 часа: Милан ще се опита да привлече Мирко Вучинич, твърдят медиите в Италия.


11:51 часа: Дарби Каунти иска младата надежда на Арсенал Марк Рандал под наем за една година, съобщи мениджърът на "овните" Найджъл Клъф.


11:37 часа: Бившият халф на Порто и Атлетико Мадрид Маниш е приел офертата на Кьолн и ще се присъедини към немския тим като свободен агент.


11:23 часа: "Съндърланд иска да привлече бранителя на Седан Пол Бисе", твърди френският "Екип".


►10:48 часа: Уест Хям взе на проби 16-годишния италианец Симоне Бецичери, който е продукт на школата на Рома.


►10:28 часа: Александър Фрай официално вече е играч на Базел. Сумата, която Борусия Дортмунд е получил за футболиста не се съобщава.


10:14 часа: "Лий-Чунг-Йонг е близо до трансфер в Болтън", твърди агентът на национала на Южна Корея.


9:57 часа: Шаби Алонсо заяви, че е поласкан от интереса на Реал, но няма да се прави на "роб" и ако Ливърпул иска той да остане, халфът с радост ще продължи да играе на "Анфийлд".


9:32 часа: "Оставам в Сити и ще се боря за титулярното си място", заявява Крейг Белъми, който отказва да приеме, че става ненужен при "гражданите" след трансферите на Санта Круз, Тевес и Адебайор.


9:09 часа: Арсен Венгер е на път да привлече голмайстора на Тулуза Андре-Пиер Жиняк за заместник на Емануел Адебайор, твърдят няколко британски медии.


8:44 часа: Дейвид Бекъм вече се е договорил с Тотнъм и скоро трансферът ще стане факт, твърди таблоидът "Дейли Стар", който наскоро бе осъден от Бекс за невярна информация по негов адрес. Дали и този път това издание не казва истината?


►8:20 часа: "Ибрахимович идва при нас", споделя президентът на Барселона Жоан Лапорта пред медиите в Испания.


►7:59 часа: Йордан Тодоров е сигурно ново попълнение на Локомотив София, разкри изпълнителният директор на ЦСКА Пенко Пенков.


►7:33 часа: Манчестър Сити отправи оферта от 40 милиона паунда за Джон Тери, съобщава пресата на Острова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
20.07.2009 11:12

Ако Ибрахимович отиде в Барселона просто този клуб ще стане на практика НЕПОБЕДИМ !