Рапид Виена тресна предсезонно Ливърпул

09:22
Рапид Виена тресна предсезонно Ливърпул
Ливърпул загуби с 0:1 от Рапид Виена в контролна среща, играна на стадион "Ернст Хапел" в австрийската столица.

Хофман бе авторът на победния гол за домакините в 58-а минута, а "мърсисайдци" не се представиха на ниво.

Домакините играха с огромно желание и създадоха доста опасности пред вратата на англичаните. Техен гол бе отменен заради засада преди почивката.

Все пак добрата игра на Рапид даде резултат и в 58-а минута Хофман от фаул разпечата вратата на Ливърпул. "Мърсисайдци" се опитаха да стигнат поне до изравнително попадение в края на срещата и създадоха удобни ситуации за гол, но въпреки това до промяна на резултата не се стигна.

Ливърпул: Кавалиери, Инсуа, Карагър, Санчес Аяла, Деген, Бабел, Джерард, Плесис, Ел Жар, Немет, Воронин (Мартин, Кели, Н’Гог, Лейва, Пачеко, Сан Хосе, Каут, Маскерано, Бенаюн, Сперинг, Шкъртел)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sagazvamy
20.07.2009 12:58

И к'во като сме паднали ве - контроли са това...

TigerJK
20.07.2009 12:43

те и Рапид са били с дълбоките резерви то затова не им пише състава за да не се смеем още повече на ливърпул.. ся сички си мислят "е ние с резервите, те с титулярите" 20 години 0 титли тва е жалката и гола истина *thinking*

WayneRoney
20.07.2009 12:25

JoRoToRrEs Лигата е взимате от 20 години *stop* А шампионската лига не ми се вярва да е този сезон,а ФА КЪП като го знам Бенитез какъв е нищо чудно да отпаднете още в първите кръгове.

DuFkaTa
20.07.2009 11:53

Ливерпул не са си порменили изявите срещо малките отборчета тейче доста труден сезон ги чака и ми е на акъла че пак ще са капо и тази година *stop*

JoRoToRrEs
20.07.2009 11:04

Reina Johnson Carragher Agger Aurelio - Alonso Mascherano Gerrard Benayoun Kuyt - Torres *stop* с този състав надали няма да вземем ЛИГАТА а защо не и Шампионската Лига или ФА къп *wink*

brickbat
20.07.2009 09:56

Вярно, че някои играчи липсват, начело с Торес, но определено не виждам как Ливерпул ще станат шампиони на Англия с този състав, миналата година гониха до последно Юхайтед, но главно заради промените в Челси и Арсенал, късия резервен състав на Вила и провалените амбиции на Тотнъм. Този сезон и "шпорите" и Ман Сити и Челси ще са по - силни, а това означава, че без нови класни попълнения в редиците на Ливерпул отбора може да завърши извън трето място в крайното класиране на Висшата лига.

TigerJK
20.07.2009 09:27

странно защо го няма състава на по-добрия отбор в мача :<