Капело: Реал е по-силен от Барса и Байерн

20:21
Капело: Реал е по-силен от Барса и Байерн
Селекционерът на Русия Фабио Капело, който е бивш треньор на Реал Мадрид, заяви, че испанският гранд е по-силен от Барселона и Байерн Мюнхен.

"Във всички случаи Реал Мадрид е много голям отбор, от калибъра на Барселона и Байерн Мюнхен. Сега воденият от Карло Анчелоти тим е най-силен измежду трите. Реал Мадрид има завършен състав и е силен в отбрана. Вярно е, че имам слабост към Мадрид заради миналото ми, но сега те са най-добри", коментира Капело.

Следващия вторник Реал Мадрид гостува на Ювентус в Торино. " Ювентус също е опитен отбор и може да победи срещу всеки един съперник. Разполагат с класни играчи като Андреа Пирло и Карлос Тевес. Ако Ювентус не допусне гол в първия мач, ще отиде в Испания изключително спокоен", добави Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Napadatel_9
02.05.2015 18:34

Е на тоя LosMerengues здраво му хлопа дъската, заслужава само игнориране.

LosMerengues
02.05.2015 19:20

Това написано от теб си е комплимент. Защото нали знаеш, че в лудницата, ненормален е санитаря!!!

vargala1313
02.05.2015 16:40

До коментар (#32) от sdw

Колега аз не подценявам никой просто си казвам мнението, нали затова сме тук: всеки да си каже мнението!

vargala1313
02.05.2015 16:33

До LosMerengues: Аз съм фен на Манчестър Юнайтед, а не на Барса. Но истината е че в момента Барса са страшилище, и колкото и абсурдно да звучи: според мен единствено Ювентус може да им вземе купата (разбира се ако стигнат финала) Това е от мен, все пак най-важното за нас феновете е да станат хубави мачове

LosMerengues
02.05.2015 19:25

Мислиш ли, че ме боли ... на кой се представяш за фен? Просто е смешно да влизаш в не знам коя подред тема и да защитаваш и хвалиш Барселона, и да пишеш "аз не съм фен"...защо го пишеш във всеки коментар? Приказката за гузния, гоненето и бягането знаеш ли я? И нали се сещаш, че тоя сайт предлага опцията да влезеш в профила на някой и да видиш къде и колко коментари е писал?...Е как става така, че си фен на Юнайтед, а пишеш все в теми за Барселона и нито веднъж в такава за Юнайтед? За пореден и последен път - Не ме е.е на кой се представяш за фен, ако искаш се пиши за такъв и на "ФК Чикуамбуту" от Зимбабве...не ме интересува, предполагам не интересува никого. Просто се дразня когато някой откровено тъп се опитва да прави другите на идиоти.

sdw
02.05.2015 16:35

Според мен нито един от 4-те отбора на полуфинал не трябва да бъде подценяван под 25 процента шанс за успеваемост.

ogi999
02.05.2015 12:00

Е Капело ако не е голям не знам кои е....а да вярно и Моу не е никакъв тренер и Анчелоти не става вообще всеки които пише тук и не се е събличал по фидическо е много по-велик и разбиращ .

vargala1313
02.05.2015 11:04

Във момента Барса са най-силният отбор в света, и срещу Байерн ще го докажат. само за справка: Не съм фен на Барса, истината си е истина колкото и да не ни харесва

sdw
02.05.2015 16:35

Аз ще стискам палци другата година да видя нещо по-различно,а единствената надежда за нещо такова ще е Волфсбург

stefanBG111
02.05.2015 16:34

Братле, вярно че последните години няма интрига в немското първенство, но това не го прави чак жалко. А и все пак всеки си има мнение.

stefanBG111
02.05.2015 16:22

Ами Дортмунд ако не бяха контузиите и това че бяха напуснати от 2 основни играчи, нямаше да е чак толкова голяма разликата с Байерн. Всичко при тях беше на психологическа основа този сезон да изостават толкова, просто раздялата с такива 2 ключови играчи и това че не успяха да ги заменят подейства лошо на отбора.

LosMerengues
02.05.2015 16:14

1- Да, жалко е немското първенство....много даже. 2- Не, съм казал, че Байерн е слаб, а прехвален...медиите ги величаят прекалено много след победи над Аусбург например. И да - В Примера повече от 3-то място НЕ МОГАТ да постигнат. А за полуфиналите и финала - Тази година са там благодарение на това, че играха с Шахтьор и Порто. Повярвай ми...изкарахте късмет на жребия, ще си решите нещата още в първия мач. 3- За Класикото - Вярваш ли го това? Да, имахте положения последните 15 минути, но Реал изпусна дотогава да си е решил нещата. Резултата ви устройва и вероятно ви прави шампиони, радвайте се....но не отричайте очевидното.

BerbaTheBest
02.05.2015 16:02

Как ще сме били надиграни в двете "Ел Класико".... Пълни глупости. На "Бернабеу" може би имаш право донякъде, но на "Камп Ноу" си разменихме по едно полувреме.

MaLkO_LuD94
02.05.2015 16:02

Ти очевидно не знаеш кога да спреш и така като гледам май само ти си вярваш *cigarette*

sdw
02.05.2015 15:54

Това даден отбор колко е силен въобще няма никакво значение за това дали първенството е силно или слабо.Да,немското първенство е жалко.Не може един отбор на зимната почивка да е с 15 точки пред втория ...Единственото интересно май е в това,кой отбор ще отпадне *smile* И определено съм съгласен,че няма да ни е лесно с Юве.Щом тези отбори са стигнали до полуфинал,не смятам,че шансовете на някой от тези отбор е по-голям от другите.Юве като нищо може да вдигнат и купата дори

stefanBG111
02.05.2015 15:29

Жалко наричаш немското първенство, тогава Байерн ако е слаб, защо тогава последните години е неизменна част от полуфиналите и финалът. И дано това не си го написал че Байерн ако играе в Испания ще се бори с Атлетико за 3 място, защото е смешно. И в Ел Класикото, както вие първото щяхте да ни водите с 4-1, така и ние второто щяхме да водим с толкова. Вярно за Байерн че не е онзи отбор от времето на Хайнкес, но немеца е мъртъв, когато главата e на два метра от тялото. На нас няма да ни бъде толкова лесно срещу Байерн и по добре да не избързваме с прогнозите. И на вас няма да ви бъде лесно срещу Юве. Да не се окаже накрая че финалът ще е между Юве и Байерн.

LosMerengues
02.05.2015 15:15

Аххахахахахах аз сигурно съм пристарстен, но ти си ЗАБЛУДЕН. "1-вото полувреме долу-горе играхте" - Пхахахаххахаха, горе-долу викаш, реалния резултат от това полувреме беше 1:4 за Реал, вие не знаехте къде сте бе. Добре, че Бейл и Роналдо направиха пропуски, които и не тренировка не правят обикновено. "а 2-рото Барса направо ви направи смешни" - Второто Барса вкара с една безцелно изритана топка и това беше. Още 2-3 положения след 75-та минута, когато Реал беше принуден да рискува на макс. Шалке ни направили смешни? Защо не го направиха на собствения си стадион, дали не би трябвало да им е по-лесно? Да, Реал подцени втория мач, излезе на разхода и за малко да си плати, но дори и в пешеходно темпо, ние пак ги обърнахме до 3:2...почнахме още по-бавно да играем и мача си се доиграваше до едно неразбирателство на Модрич и защитата. Това създаде усещането, че Реал е страдал много....но като погледнеш мача, колкото и слаб да беше...пак не беше чак такава драма. И за шансовете на Реал не се притеснявай. Ние си имаме от всичко по много, не сме комплексирани като вас. Сигурно е трудно, но трябва да го приемеш - ОТНОВО СТЕ ВТОРА ЦИГУЛКА В ИСПАНИЯ, ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА....И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!!!

Joachim
02.05.2015 15:03

Тоя LosMerengues направо ме кефи ХАХАХА. 2-рия мач мога да кажа че 1-вото полувреме долу-горе играхте, а 2-рото Барса направо ви направи смешни. Шалке тая година ви направи смешни, не знам кое ви е доброто. Отпаднахте за КНК, за Ла лига почти нямате шансове, за ШЛ може би имате някакви и това е. Елате малко в реалността, че Ювентус като нищо да ви изритат от ШЛ..

LosMerengues
02.05.2015 13:06

Ахахаххахах не мислиш ли, че това с "не съм фен на Барса" се изтърка вече? Да, в първите 1-2 статии в които го написа може и да ти е повярвал някой, но..........трябва да знаеш кога да спреш!!! И да, Барса ще размаже Байерн, но това не доказва нищо. Байерн въобще не са някаква супер сила както ги изкарват медиите. Играят в жалко първенство, където има 1-2 по-стойностни отбора на средно ниво и останалото е пълнеш. В Германия има в момента 2 отбора в някаква форма освен Байерн и това са Волфсбург и Гладбах...и двата пребиха Байрен след Нова Година. Преди дни и напълно пропадналия Дортмунд този сезон, ги изхвърли от Купата на Германия на собствения им стадион. Добър отбор са, но в Испания например, ще се борят за 3-то място с Атлетико..с никакъв шанс за нещо повече. Да не говорим и че им е изпочупен половината състав, най-вече Робен, Рибери, Левандовски и Алаба.....Въобще не се надъхвай да се пъчиш с това. Силата на Барса се видя в двете Класики - И в двете бяха тотално надиграни от Реал. Вярно във втория мач ги покри късмета, а Браво направи мача на живота си, като по някаква ирония това вероятно ще им донесе титлата...НО - Въпреки резултата, се видя прекалено ясно кой е по-добрия отбор. Барса е много силен отбор, това не го отричам....но е вторият най-силен.

BerbaTheBest
02.05.2015 00:58

Капело е бита карта от много години вече, а според мен вече почва да изперква, всяко 2-ро негово изказване противоречи на предишно такова.*thumb_down*

BerbaTheBest
02.05.2015 16:07

Аз казвам само, че си противоречи в изказванията, а това, че печели от тая работа не може да ме накара да съм съгласен с него и да си казвам "Щом Капело го е казал, значи е така, доверявам му се". То и Пеле печели все още една камара пари, но бръщулеви простотии насам-натам постоянно. *thumb_up**smile*

sdw
02.05.2015 09:57

Човека е с призвание "специалист",за разлика от хората,които пишат тук *smile* Не знам колко е изкукуригал,но взима пари от това нещо. А това дали е прав или не,няма никакво значение - това си е неговото мнение !

stefanBG111
02.05.2015 00:46

Говорите за хейтъри, а вие самите сте такива в доста други статии сте писали и обиждали отборите. И когато един ви нападне или изразява мнение, веднага щом не съвпадне с вашето обиждате отбора му, защо поставяте всички фенове под общ знаменател.

LosMerengues
02.05.2015 12:55

Къде видя да хейтим някой? Аз специално си написах какво мисля за класата на отборите в момента...и аз това наистина го вярвам, не го пиша само защото съм фен на Реал. Имаше период в който бяхте по-силни от нас и тогава си го признавах.....това е нещо нормално, нещата се въртят. А колкото до това, че Реал е "единствения клуб в света" - Не, не е ЕДИНСТВЕНИЯ, но е НАЙ-ГОЛЕМИЯ и е нормално ние като фенове да се гордеем с това.

stefanBG111
02.05.2015 00:42

И с какво се е доказал Капело, отборите, които е водел разполагаха със страхотен състав. Беше в Юве и ги направи шампиони, и после кога бяха замесени в онзи скандал Калчополи и бяха изпратени в серия Б Капело веднага си тръгна, пое Русия сега и направо отбора се представя страшно неубедително, а преди руснаците играха много приятен футбол. За мен Капело е слаб тренъор. Los merenges и твоя двойник отдолу сте поредните пластик фенове, говорите само за трофеи и все се хвалите и биете в гърдите че Реал е единствения клуб на този свят. Има и други отбори и футбола не се върти само около Реал.

MaLkO_LuD94
02.05.2015 00:17

В момента не са по-силни от Барса но е нормално Капело да е пристрастен *thumb_up*

GaLaxY94
02.05.2015 00:00

То като кажат истината най-боли *smile* РЕАЛ МАДРИД !!!!!!!!!!!

LosMerengues
01.05.2015 21:53

Не знам какво се пенят хейтърята...Ако отборите са В ПЪЛЕН СЪСТАВ и ВЪВ ФОРМА...Реал няма да има никакви проблеми с Байерн и съвсем леки с Барса.
Като титулярни 11 превъзхождаме и двата отбора. Трябва да призная обаче, че като скамейка отстъпваме на Байерн. За по-ясно, ще го напиша с оценки - При нас примерно титулярите са оценени на 10, но резервите са 6, докато при тях и титуляри и резерви са 8, така при контузии се справят по-добре, НО, както вече написах ....В пълен състав - Няма кой да ни се опре!!! Да пристрастен съм, но то е видно - 4 трофея през 2014, подобрихме де що голов рекорд имаше, онази серия от 22 поредни победи....контузиите ни разбиха в последно време, но пак сме в борбата за Примера и ШЛ!!!

Napadatel_9
01.05.2015 21:25

Пхахахахахаха направо да беше казал, Реал е по-силен от Барса и Байерн взети заедно*joking* щяхме да му повярваме.*lol*

LosMerengues
01.05.2015 22:02

А къде тук се споменава Атлетико..............ааааа НИКЪДЕ!!!

Vetrigo177
01.05.2015 20:30

И по-какви статистики или мотиви*confused*..

night_wolf1984
01.05.2015 20:47

Аре,бе то и Саки може да каже,че Милан е по силен от Реал,Барса и Байерн в момента....той не е ли доказан....това си е субективно мнение*smile*

TheHeavenMakers
01.05.2015 20:40

Човека се е доказал и го знае целя свят ! На хора като него не им трябват статистики и мотиви за да изказват мнението си. Това дали е прав или не ... е без значение.