Карвальо смята, че е време да напусне Челси

19:47
Карвальо смята, че е време да напусне Челси
Рикардо Карвальо смята, че е дошло време да напусне лондонския Челси.

Защитникът дойде при "сините", когато треньор на тима бе Жосе Моуриньо и заедно с Джон Тери успяха да постигнат завиден синхрон в отбраната на лондончани. Миналият сезон обаче бе кошмарен за потугалеца. Той се контузи и титулярното му място бе заето от Алекс.

"Прекарах четири страхотни сезона в Челси. Миналият обаче не бе особено успешен за мен, няма как да съм удовлетворен от него. Може би е време да напусна. Все още имам договор с Челси, но никога не мога да кажа какво ще стане. Все още трансферният прозорец е отворен", съобщи Карвальо.

Към бранителя интерес проявява Интер. Жосе Моуриньо има голямо желание да вземе защитника заедно с Деко, но трансферът за сега удря на камък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zhivkot
20.07.2009 08:21

Ами време е, напълно прав е. Титулярни защитници взеха да стават Джон Тери и Алекс, а доста често играе и сърбинът Бранислав Иванович. Все повече шансове ще се дават и на младежкия национал Майкъл Мансиен, така че не виждам как Карвальо може да изиграе повече от 10-15 мача, което е смешно за такъв защитник. В Интер купиха Лусио и шансът да премине там значително намаля, въпреки че на тях цялата защита като изключим Майкон и Сантон е трагична. Вариант е да се върне в Порто, където се наляха с пари след продажбата на Али Сисоко - Лион, Лисандро Лопез - Лион и Лучо Гонзалез - Марсилия. Там феновете го обичат, ще бъде неизменен титуляр, ще играе в ШЛ и даже може и да е капитан след продажбата на Лучо.