Гонзо: ЦСКА си заслужава всичко, което им се случва

22:45
Гонзо: ЦСКА си заслужава всичко, което им се случва
Спортният директор на Левски Георги Иванов не успя да скрие емоциите си след победата на сините с 1:0 над Лудогорец в полуфинален мач реванш от турнира за Купата на България.

Гонзо заяви, че е доволен от успеха, но заедно с това изрази и горчивината си от факта, че Левски не е част от първата шестица.

"Благодарим на футболистите, показаха, че са едни от най-добрите и, че са истински колектив. Не спирам да го повтарям от първия мач, след който отпаднахме от първата шестица заради един отбор, който се надупи", заяви Иванов.

"За нас най-важното е да печелим или губим с достойнство, а не като един друг отбор. Досега не съм говорил за ЦСКА, но е логично това, което се случва в клуба, те си го заслужават", каза още Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
30.04.2015 10:56

Гонзето се изложи с това изказване според мен, сякаш ЦСКА им бяха виновни че падаха от сулю и пулю през първия полусезон... А кой си го заслужава и кой не едва ли гонзо ще го определи. Ще е по добре да не говори така кой си заслужава и кой не, защото палачинката винаги има 2 страни и времето ще покаже Левски от коя страна ще застане, за да не говори след време как Левски са си заслужили.....

bayo45
30.04.2015 09:31

И това ми било спортен директор?????!!!Добрите ,умните и културни, настоящи и бивши футболисти са много рядко явление.Особено в България.Да не говорим пък за образованието им.Ужас!С такива ръководители във футбола се стига до задънена улица.Жалко,много жалко, ноооо такава е истината.*sad**wink*

proud_scouser18
30.04.2015 09:29

В случая Гонзо е прав, но никой не го е питал! Защото през годините в който е ръководил Левски е правил доста грешки и последната му беше да очаква ЦСКА да ни вкара в първата 6. Вижда се че този Левски, който го изгради той е добър, но по-добре да не летим толкова много.

Tzeko_90
30.04.2015 08:52

Аматьорски футбол в нашата държава!!! Да се научат всичките тея боклуци как се изкарват пари, а не само да излагат страната било на Евро турнирите или в Националите мачове и да прибират пачки. Лудогорец са някакво малко изключение, ама и те са един "български" отбор.

red_machine
30.04.2015 02:00

Ти пък гонзе какво направи за Левски докато им беше треньор?
Честита победа на Левски над Лудогорец, ама едвали, ако гонзо ви беше треньор може да ви изведе до финал.*smile*

sensea
30.04.2015 01:17

Гонзо ....хайде малко по европейски ....Трябва да градим отбор , да строим стадион ,да връщаме борчове....майната му на ВУТЕ.....ние трябва да сме добре !

sundza
30.04.2015 08:39

Няма как по европейски - доказал е многократно - голям футболист, но много прост човек. Най-лесно е да хапеш, когато някой е в нокдаун. А в същото време и той не е застрахован, че един ден няма да си получи заслуженото за поразиите, които направи извън терена.

golemiq_geshan
30.04.2015 00:11

Гонзи не ги съди толкова хората , те и без тва не могат , но да срещу Ботев определено и не опитаха , не че щеше да има някъв ефект ..

Chelsea86
29.04.2015 23:54

Тук няма как да подкрепя Гонзо. Напълно просташко поведение. Падна доста ниско с това изказване.
След такава победа да нападаш ЦСКА вместо да се радваш, че отборът е на финал и то заради Стойчо Стоев, който от селекцията на Гонзо все пак изгради нещо за 3 месеца.
Единствения виновник да не сме в първата шестица е Гонзо, а ЦСКА дали са играли симулативно или толкова си могат няма значение.
Както каза rokera_henry нека си гледаме в нашата паница. *wink*

rokera_henry
29.04.2015 23:08

Гонзи, не обвинявай другите и не търси чужда сметка, за шансовете, заради които ние си бяхме виновни.. Нека си гледаме нашата паница, че и нашата не е розова.. Мразя цска, но не мога да кажа, че Гонзо е прав в случая.. Върши си работата, нека и футболистите ни да си я вършат и няма да сме на това дереже... Никой не ни е виновен..