Стоев: Горд съм с момчетата, благодаря на феновете

21:34
Стоев: Горд съм с момчетата, благодаря на феновете
Наставникът на Левски Стойчо Стоев остана изключително щастлив от победата на сините с 1:0 над Лудогорец. Сините се класираха на финал в турнира за Купата на България.

Стоев изтъкна, че това е уникално постижение, тъй като неговите възпитаници не са взимали заплати от три месеца.

"Заслужихме си успеха. Играхме срещу един изключителен отбор за България. Получи се един добър мач. Изстрадахме си победата, а и я търсехме през цялото време. Изпълнението на Аниете бе прекрасно. Един майсторски гол. Отиваме на финал. Очаква ни сериозен финал. Един финал винаги е непредсказуем. Там няма фаворити. Надявам се да се представим добре, както срещу Лудогорец", заяви Стоев.

"Благодаря на футболистите за тези 90 минути, които показаха, че Левски е жив. Благодаря на публиката, която създаде еуфорична обстановка и помогна на футболистите", допълни специалистът.

"Имах съмнения, че може да има отпадане в играчите, ако се стигне до продължения. Хубавото е, че не се стигна до там, а се поздравихме с една заслужена победа.“

"Освен футболисти, те са големи мъже, защото от доста време не получават пари. Няма как да не съм горд с футболистите си. Аз съм сигурен, че където и да е финалът, публиката ще бъде с нас. Има време до този финал и съм сигурен, че ще го изиграем на ниво.Усещам любовта на публиката. Когато работиш, един ден идва отплатата за труда, който правиш. Създадохме връзка с привържениците за изминалите три месеца. Никой не е взимал пари. Взехме решение, че е най-добре служителите първи да вземат парите си, а ние ще изчакаме във времето", каза още Стойчо Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
30.04.2015 01:21

Стойчо ....а ние сме изключително доволни от теб!! Поздравления....от гладни мечки направи отбор.....!!!

Chelsea86
29.04.2015 23:56

И аз съм горд, че имаме треньор като Стоев. За три месеца от селекцията на Гонзо направи чудеса. Жалко, че толкова месеци чакахме Херо и Гонзо съсипа сезона. Стоев не трябва да го пипат. Най-накрая имаме добър и разбиращ футбола треньор.

golemiq_geshan
30.04.2015 00:13

Съгласен съм , точно Стоев изгради стила на Лудогорец , бърз с директни пасове , при Петев играеха много по - дефанзивно и с много центрирания , Дерменджиев пък е пълен цирк , за отбор от Б група не става

ReDeViL666
29.04.2015 22:58

Честито на Левски. Въпреки , че отпаднахме , се радвам за Стойчо - човека направи много за нас и съм сигурен , че ако вземат лиценз за Европа , ще стигнат до групите.

night_wolf1984
29.04.2015 22:21

Круши*smile*

proud_scouser18
29.04.2015 22:34

Върнат ли се бивши играчи на Левски като Старокин, Чунчуков, Огнянов, Райков и т.н, съм сигурен че ще сме в групите на Лига Европа, но това зависи от Гонзо, Баждеков и Батков. Сигурен съм че ако играем в Европа, ще дойдат спонсори и отбора ще тръгне нагоре. Но твърде е рано да се мислят такива работи, може би защото съм в еуфория от тази голяма победа и ги говоря тези работи. *lol*

proud_scouser18
29.04.2015 22:02

Ние ти благодарим Стойчо! Много голям треньор си и с теб ще стигнем много далеч!

sundza
30.04.2015 08:34

Сигурно, но това не значи, че не трябва да се опитва всеки един от отборите ни да стигне максимално напред. Голям треньор. За пореден път показва, че знае какво и как да го направи.

night_wolf1984
29.04.2015 22:20

Най много до Иртиш,а ние до Мура,ако се класираме за Европа....Тая година българските отбори ще падат като ктуши*smile*