Дерменджиев: Левски не ни надигра

21:29
Дерменджиев: Левски не ни надигра
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев смята, че неговите възпитаници не са били надиграни от Левски в днешния полуфинален мач-реванш между двата тима от турнира за Купата на България.

Зелените загубиха с 0:1 с попадение на Антонио Аниете в края.

"За мен стана един добър мач. Имахме 3-4 ситуации, в които трябваше да вкараме. Това е един турнирен резултат, 0:0 беше добър резултат. И трябваше само да вкараме. В крайна сметка допуснахме един го, който дойде след колективна грешка. Не мисля, че Левски ни надиграха. Ситуацията, в която стана гола бе епизодична атака. В крайна сметка футболът се играе на голове. Левски правят така, за да се противопоставят. Имахме ситуации, както през първото полувреме, така и през второто. Това е футболът, игра на голове“, заяви Дерменджеив.

"Аз мисля, че този мач ще мотивира футболистите повече за титлата. Те ще искат да докажат своята класа до края на сезона. Казах още през декември, че движението на отбора ще бъде такова. Ще има лакатушене и тези 4 месеца ще бъдат трудни за отбора“, обясни Георги Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
30.04.2015 08:13

Единственото, което трябва да кажеш е "благодаря, Стойчо, за хубавото време, което ми осигури в Лудогорец". Защото времето ти свърши!

kabela91
30.04.2015 01:27

Като фен на Лудогорец наистина Стоев го надигра.Фсичко хубаво беше останало от Стоев в Лудогорец и Дерменджиев така го наследи и просто беше в точния момент на точното място , че да види ШЛ . Мисля , че Дерменджиев толкова може и не е за такъв силен отбор просто мястото му е в някой среден отбор . А до Лудогорец МОЛЯ ви купете един топ голмайстор така и така давате пари дайте ги на правилното място махайте Безяк и купете стойностен голмайстор.Ако намерите и някой класен треньор го викайте това са ни слабостите в момента.