Челси прекъсна серията на Лестър и е само на 3 точки от титлата (видео)

23:44
Челси прекъсна серията на Лестър и е само на 3 точки от титлата (видео)
Лестър Сити загуби от Челси с 1:3 на стадион "Кинг`с пауър" в отложен мач от 27-я кръг на английската Висша лига.

Главен съдия бе Марк Клатънбърг.

Лисиците шокираха лондончани в последните секунди на първото полувреме. При контра на Лестър Варди бе изведен на чиста позиця в наказателното поле. Нападателят веднага прати топката с пас по земя към малкото наказателно поле. Там с топката се размина защитник на Челси и кълбото попадна във връхлитащия Марк Олбрайтън, който с плътен удар преодоля Чех, пласирайки топката в долния десен ъгъл.

Това попадение само провокира гостите, които бързо реагираха на предизвикателството. Три минути след началото на второто полувреме Челси изравни. След продължително разиграване по десния фланг на атаката, Азар изведе Бране Иванович зад гърба на защитата на лисиците. От аутлинията сърбинът прати топката към малкия пеналт с пас по земя. Пасът стигна до Дидие Дрогба и ветеранът преодоля Шмайхел, пласирайки кълбото в долния десен ъгъл.

Пълният обрат бе постигнат в 79-та минута. Сеск Фабрегас центрира от корнер за първа греда. Кейхил стреля с глава, Шмайхел спаси, но при добавката Джон Тери бе безпощаден.

Четири минути по-късно Рамирес оформи крайния резултат, като асистенцията бе на Фабрегас.

След тази победа Челси се нуждае от нови три точки, за да подпечата титлата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Captain_Vidic
30.04.2015 14:39

Направо се накефих как тъкмо феновете на Лестър скандираха "скучен Челси" и Рамиреш заши тая бомба и настана неловко мълчание хахахах

RoSKo0o0
30.04.2015 12:12

Гледайте някой път netotigr в twitch. По същия начин Челси развалят футбола. Няма какво да кажа повече. *smile*

RoSKo0o0
30.04.2015 14:12

Има един проблем. Когато Нюкасъл ви биха по същия начин, както вие биете големите отбори, започнахте 90 процента под темата за мача да мрънкате как играли Нюкасъл, как не заслужавали да спечелят... виж темата, ако не ми вярваш. В това си противоричите, пък аз си казвам нещата направо. Затова отпаднахте от Шампионската лига и ще си отпадате занапред. Веднъж ви огря късмета, но това ще е. За Англия не знам... интересно е като цяло първенството, но ако играехте нормален футбол щеше да е наистина приятно. Сега дербитата с Челси станаха толкова скучни, колкото станаха България *smile*

Chelsea86
30.04.2015 13:35

Защо да не съм прав? Това е футбол, а не снукър или баскетбол. И аз не харесвам тики-таката на Барса или тази където я играеха по-едно време Байерн, но не съм тръгнал да плюя отборите или стила на игра който практикуват. Това си е личен избор. Никога не съм мрънкал когато отбор играе затворено срещу нас. На мен когато не ми харесва нещо не го гледам. Например не гледам испански футбол, единствените мачове които може да гледам от Ла Лига са между отборите на Барса-Реал-Атлетико. Просто е, не ви харесва Челси и техния стил, не ги гледате... Мрънкането е излишно, все пак не ви кара никой на сила да ги гледате.

RoSKo0o0
30.04.2015 13:24

Не си прав, бро... Интер 2009 ни надиграха и ни биха, но изобщо не ги мразя, дори им симпатизирам. *smile* Има огроомна разлика и огроомно значение как играе един отбор. Все едно тръгваш срещу същността на спорта и го рушиш, това е. Не може да играеш снукър с цел да правиш единствено само снуукъри без да вкарваш топките.

Chelsea86
30.04.2015 13:05

Няма нужда и без това да "казваш" нещо тъй като само комплексирани неща пишеш и то от чиста омраза без да гледаш реално на нещата. Какъвто и футбол да играят Челси, ти винаги ще ги мразиш и винаги ще намираш причина да плюеш по тях. И това всичко, защото точно с този същия футбол спечелиха ШЛ срещу Байерн на собственият им стадион. На подобни хора страдали и комплексирали се от Челси коментарите и мненията не бива да се вземат на сериозно!

krasi233
30.04.2015 10:31

Скучен не скучен станаха шампиони честито*devil*

ogi999
30.04.2015 09:49

Напълно заслужена титла на най-добрия и най-постоянния отбор. Не виждам кое е скучно в Челси....имат дотук 68 гола а най-резултатния отбоп има 70. Имат само две загуби и то от Тотнъм и Някасъл тоест нито един пряк конкурент не ги е победил да не кажа че в преките мачове Челси тотолно доминираше над преките конкуренти- Натълно нормално след нова година имаше лек спад във формата на водещи играчи най-вече Фабрегас и Коща но затова имат най-добрия менидгър да коригира стила и да остави отбора на върха.
Честита титла напълно заслужена.

ogi999
30.04.2015 11:47

Пич да контролираш играта не значи да играеш скучно.....навремето Милан го правеше по най-перфектния начин. Виж им мачовете имат такива с по пет шест вкарани гола а и на фона на слабата игра на дригите отбори са си класа. Манчо играят още по-скучно и само Де Хея е причина да са в топ 4, Сити тази година ги няма никакви и са непостоянни, Арсенал един Санчес и благодарение на Венгер имат отново топ 4. То атрактивните отбори нищо не взимат и се борят да не изпадат май.

RoSKo0o0
30.04.2015 11:11

Брато... статистиката за какво ти е в този случай след като играят най-скучният футбол? Хайде, да играят напълно нормален футбол, какъвто играят ДОРИ ЛЕСТЪР, да видим дали ще имат 68 гола и 2 загуби. Недей така... ако Челси имаха отбор по баскетбол, щяха да свършват срещу ДО 20 точки общо в мача... това интересно ли ще ти да го гледаш?

norwich_ajax
30.04.2015 09:08

Честита титла ФК Скучен скучен Автобус *beer**beer**beer*

lubomirsb
30.04.2015 08:52

Честита победа ! Заслужиха си титлата Челси. Показаха постоянство и си взимаха мачовете с нужната разлика без да се изхвърлят.
Под скучния Челси мисля че се визира един период, който според мен мина вече. Това беше преди година-две когато Челси наистина си беше скучен отбор. Вкарват гол и 11 играча стават защитници. Сега е различно, поне според мен. И дано да продължават в същия дух. Отбора има голям потенциал, тепърва ще стават по-луди защото когато има поне 1 играч който е над останалите много добри играчи, той дърпа целия отбор със себе си, а този играч има още какво да развива (Азар).
Като гледам защитата на Челси се сещам за тази на Юнайтед преди 3-4 години. Ах колко хубаво беше *lol*

caramell
30.04.2015 07:56

Щом феновете на Челси си пеят " Скучния Челси " , значи преди това са били засегнати.. дори играчите на Челси са били също засегнати , защото те знаят , че е така.


Челси имат само един плюс пред всичките - ефективност! Всичко останало при тях е като при ПСЖ..

durduland
30.04.2015 03:10

Честита титла. Напълно очаквана и заслужена. От първия кръг Челси бе най-добрия отбор. Колкото до приказките, че Челси играе скучен футбол и затова печели- абсолютни глупости. До Декември месец бяхте един от най-нападателните отбори, в последните кръгове наистина се позатворихте, но не може цял сезон да се подържа едно високо ниво на игра. МЮ и Ливърпул през голяма част от сезона изобщо не играха футбол, феновете на Арсенал -само те си живеят в заблудата, че отборът им играе някакъв невероятно атакуващ и красив футбол(от3-4 години това изобщо не е така) и те често се затварят и гледат най-удачния начин да измъкнат необходимия резултат. При Сити наистина има един стремеж да се доминира непрекъснато, но пък тази година не им се получи в страшно много мачове. Но е така- когато даден отбор е на върха винаги ще се намерят 1милион странични причини за това. Дано догодина да е по-оспорвана и се надявам МЮ да се върне в борбата

petarata
30.04.2015 00:39

Челси последните мачове само серии спират
- на Юнайтед
- на Арсенал
- на Лестър

Заслужени кампиони .

panew
30.04.2015 00:05

Айде тази неделя да бием Палас и да си направим едно скучно, скучно празненство !!!! Още малко момчета и ще пръскаме шампанското *beer**beer*

Chelsea86
29.04.2015 23:49

Честита ни победа. Без много зор си взимаме каквото трябва.
Не знам защо нападате футболистите... Просто вече са шампионски настроени и не си дават зор. След като ни вкараха гол видяхте, че отборът заигра коренно различно и сериозно. Аз съм доволен, че без много зор и натискане си взимаме мачовете.
Надявам се само след един-два мача Моу да обърне малко внимание на младите, защото точки няма да ни трябват, а на тях им е нужен опит във ВЛ. *beer**wink*

Dontspeak
29.04.2015 23:44

Ами какво да кажа освен едно голямо БРАВО на 3-та голмайстори! Тези хора минаха през всичко за да вдигнат една или друга купа и заслужават да имат такива мачове... Относно мача - определено има какво да се желае от играта и се надявам след мача срещу Кристъл Палас (евентуално тогава вече сме на 100% шампиони) в оставащите мачове, Моуриньо да даде свобода на играчите и да играят за публиката, за голова разлика и въобще за собствения си кеф... Честита победа на сините фенове и не забравяйте - колко е скучен Челси... *lol*

Dontspeak
29.04.2015 23:16

Моуриньо не виждали че Вилиан му е време да седне на пейката...

pesholudiq
02.05.2015 09:46

да и аз това съм си мислил.. Примерно Лукас Моура има подобен стил като този на Азар, но не се знае той как помага на защитата и как неговото идване на мястото на Уилиан ще се отрази в дефанзивен план

simeon_1994
30.04.2015 18:27

Позволи ми да не се съглася за Уилиян 0 вярно е,че тича като кон,но не знае какво да прави с топката.При всичкото това тичане има нещо от рода на 3 гола и 5 асистенции за целия сезон,което е крайно незадоволително за крило.Нужно ни е дясно крило,което може да снеме част от напрежението от Азар и да може да е достатъчно голяма заплаха за другия отбор,за да спрат да затварят левия фланк с по 5 човека.

pesholudiq
30.04.2015 11:38

Уилиан в 90-тата минута ще бяга каквто в първата.. Каква пейка, много е полезен и в атака, и в защита

hallelujah
30.04.2015 00:17

Уилиян не спря да бяга и да ги гони каква пейка..... СИНИ БОГОВЕ

Ginekologa
29.04.2015 23:22

ахаха

persie1992
29.04.2015 22:52

Толкова ме нападате, ама когато става дума за расистките ви футболисти и фенове мълчите

persie1992
29.04.2015 22:39

Опитаха скучните да играят футбол, пък то какво взе, че стана....

maritoyss
29.04.2015 22:53

Доколкото помня Ар6енал стана *smile*

Onzo17
29.04.2015 22:46

Помниш ли последния път какво стана, когато "скучните" се опитаха да играят футбол срещу Арсенал?

hallelujah
29.04.2015 22:42

[@link https://www.youtube.com/watch?v=SQBriYdeNJ0]

Dontspeak
29.04.2015 22:37

Вилиан да сяда на пейката за сметка на Куадрадо. А Оскар по някое време да влезне на мястото на Дрогба, но на върха на атаката да пратят Рамирес.

nikshan11
29.04.2015 22:35

Дрогба горкия всяка топка му е грешна,просто годинките и на най-добрите не прощават едвам ходи по терена,камоли пък да увлича защитници и да вкара гол,ако вкара ще бъде от някое центриране с глава.Иначе играта е трагична. !

nikshan11
29.04.2015 22:55

Каквото и да кажа си държа на мнението 1 гол не променя мнението ми,че Дрогба вече няма сили да играе няколко мача поред по 90 минути.

Onzo17
29.04.2015 22:53

Та какво казваше?

Dontspeak
29.04.2015 21:16

Най-вероятно зад Дрогба ще е Фабрегас, на негово място Рамирес, а на дясното крило Вилиан. Една победа от 2/3:0 ще е много добра.

hallelujah
29.04.2015 21:37

Много сложно беше да го разгадаеш

Ginekologa
29.04.2015 21:13

няма ротации за моу кога ли ще видим някой от младежите