Любо Пенев: За да излезем от кризата, са ни нужни победи

17:15
Любо Пенев: За да излезем от кризата, са ни нужни победи
"Предлагам да не говорим за финансови условия и параметри, защото такива не съществуват. Всички са изненадани, че няма финансови условия и отговорности между ръководството и треньорския щаб в момента", това каза новият наставник на ЦСКА Любослав Пенев.

"Не говорим за условия. Не забравяйте, че съм израснал в този клуб и професионалното ми развитие се реализира през него. Отборът е в криза и единственото желание, което имам аз е, че всички заедно трябва да си помогнем и да излезем от тази криза. Визията ми за това е работа, работа и пак работа. За да излезеш от една криза трябва да побеждаваш и затова ние ще се постараем да подготвим много добре отбора, за да побеждава в последните пет мача. Момчетата трябва да мислят и да слушат, за да изпълняват нещата по време на мачове и тренировки. Най-лесният начин е минаването през победа, така се излиза. Не е невъзможно да остана и след края на сезона. Вярвам, че рано или късно нещата в ЦСКА ще се подредят, но в момента ме интересуват мачовете до края на първенството. Сега стигнахме до допирни точки и затова в момента съм тук. Предлагам да не говорим за финансови условия и параметри, защото такива не съществуват. Всички са изненадани, че няма финансови условия и отговорности между ръководството и треньорския щаб. Ще се опитаме да направим всичко по силите си. Отборът не се представя добре и за мен това не е нормално и логично, но всичко минава през сериозни тренировки. Дано момчетата да издържат тактическите натоварвания, които ги очакват. В месеца има пет мача и една физическа форма няма как да се оправи за толкова малко време. Оптимист съм, че ще завършим там, където трябва да сме. Сигурен съм, че футболистите имат качества. Трябва обаче да реализираме този потенциал по време на мачовете. Не ме притеснява нищо. Ако футболистите имат страх ще им леем куршум, само да ми кажат какъв калибър. При всички положения днес започваме с разговори. За да имаме силен отбори добри резултати трябва да има силен колектив в съблекалнята, иначе няма как да стане в този спорт. Винаги съм си тренирал отборите за победа. Те трябва да разберат, че ако искат трансфери или по-високи заплати, това минава през силна игра", каза Пенев.

Към феновете той отправи призив за подкрепа.

"Изключително колективен състезател съм и винаги съм бил такъв. На всички фенове искам да им кажа, че трябва да дадат 100% подкрепа към отбора до края на първенството. Сигурен съм, че момчетата ще им се отблагодарят за тази подкрепа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torbalan421
08.05.2015 19:24

Чичо, нали шампиони щяхте да ставате бе ? Станахте шампиони по грамадни заплати ! Срамота !

schveda
08.05.2015 10:55

Хайде сега, нямало финансови условия. Тогава защо чичовото пръв си подви опашката,когато Ботев ги удари кризата? Нали искаше да се доказва,да работи с млади футболисти? Три хиляди евро му се видяха малко. Така че тия дето ги приказва са за балъците дето му вярват. Безплатен обяд няма! Сори майна.

night_wolf1984
29.04.2015 19:04

Уж пише,че няма финансови ...условия,ама нещо не ми се вярва *smile*

night_wolf1984
29.04.2015 19:02

Любко .....колко ще взимаш 50 хилки...ще стигнат ли за заплатка.Уж сме в криза,а заплатите до небето.Продайте ги тея никадърници и пуснете юноши...току виж се появи новия Стойчков или Бербатов с патладжани и банани само не става...пък ако ще да сме последни*smile*