Winner.bg Ви пита: Върви ли Манчестър Сити по стъпките на Челси?

18:11
Winner.bg Ви пита: Върви ли Манчестър Сити по стъпките на Челси?
Манчестър Сити се превърна в най-коментирания тим на Острова от началото на летния трансферен прозорец.

Обещанията за гръмка селекция не се оказаха празни приказки и "гражданите" вече придобиват страховит облик с играчите, които купиха. Още през зимата, когато бе отправена мега офертата за Кака, отборът на Марк Хюз подсказа, че ще бъде изключително активен на пазара.

"Гражданите" привлякоха Гарет Бари от Астън Вила, Роке Санта Круз от Блекбърн, Карлос Тевес, който напусна градския съперник Манчестър Юнайтед и Емануел Адебайор от Арсенал.

Очевидно обаче Сити няма да спрат до тук със селекцията. Капитанът на Челси Джон Тери и защитникът на Евертън Джолиън Лескът са следващите трансферни цели на отбора.

"Революцията" Манчестър Сити страшно много прилича на това, което се случи с Челси, когато Роман Абрамович купи "сините" от Лондон. За кратко време тимът от "Стамфорд бридж" се превърна в европейски гранд, благодарение на парите, които руският милиардер отпусна.

В този ред на мисли ви питаме:

► Върви ли Манчестър Сити по стъпките на Челси?

► Реален кандидат за титлата ли е тимът на Марк Хюз или отборът има сили да стигне най-много до участие в Шампионската лига?

► Нужно ли беше да се купуват толкова много нападатели и кои са ненужните според вас?

► Ще успеят ли Мартин Петров и Валери Божинов да се преборят с жестоката конкуренция или ще бъдат продадени?

► Поставете се на мястото на Марк Хюз. Кого още бихте купили?


Очакваме вашите коментари!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
22.07.2009 11:02

The_Big_PaPa значи нищо не си гледал когато Зидан и Бекъм са дошли в Реал *joking* . Всичко се купува с пари . Политиката им обаче далече не е разумна . Харчат пари за ненужни попълнения . Но рано или късно тези който не се представят на ниво ще напуснат. Незнам за кво ги нареждате Да Манчестър Сити са отбор без големи постижения , но това е напът да се промени много скоро .
Първо трябва да разполагаш с парите, после със звездите за да се сработят . Нестава изведнъж всичко и пръскането на излишни суми за играчи който нито са доказани нито са звезди и още по повече излишни е срамно . Но арабите си имат парички *smile* след няколко години сити ще мажат както и челси го правят сега .

BMW_E46
20.07.2009 18:57

Които и да купят все си тая . Манталитет не се купува

XFactor
20.07.2009 00:25

В известен смисъл може да се каже, но това се отнася само за размера на сумата. Челси просто знаеха какво искат и независимо, че похарчиха баснословна сума пари взеха необходимите играчи за един шампионски състав. А Ман Сити купиха в рамките на месец 3 нападателя, което говори ясно за тяхна политика... *wink* За Божинов ще е изключително трудно да се наложи, при добра оферта от клуб, участващ в европейските турнири, може да се замисли. Докато Петров ще трябва да се бори най-вече с Робиньо, което не е нвъзможна задача.

Pandi
20.07.2009 00:13

За радост на всички НЕ! Този отбор с тези цървули,които са събрани там с изключение на двамата българи и Рубиньо няма потенциала да врезе в Топ 4 на Англия този сезон.
Не винаги многото пари могат да направят добър отбор.Затова е нужно още молко ,но важно нещо- колектив и отговорно отношение към играта и отбора.
Очакванията ми са за поредния средняшки сезон на "гражданите"...

Sagazvamy
19.07.2009 23:49

Опаа, чай малку ... ъъъъ... ко беши? А да - за Манчистър... БАРБУКОВ ДА СА МАА УТ ТАМ !!! , чи с тоз синия екип кат' левскар станал. Ааааа ДА! Той беше от другите... Ся - така... ПУТЕ МАТА да гуворим!!!! Чйелсйе върят по стъпкити на Манджестър САС СИУРНУСТ !!! , щото ощи малку им тряа и екипити им ши избилеят ду нибесну-сини. Ей туй е истинътъ!!! А Хюза ни знам що Съра вечи ни гу пуска да играй в тиатъра на метлите. Ризерва станал... А за Ситйе - шейха, щот' арабин и саму жини купува! Ма тая Санта май вечи е жина на Том Круз, пък и увехнала ми са види завалийката. По-бива да й го вкарват, утколкуту да вкарва. Бужилуф и Питров да пазят на камата щот' се са кунтузени. Ама са дубри и тряа са в игръ. Пък иначи... то е ясну, че чурбата пак шса шампион - дури и да не са първи. Ае.... НОУ БИРА Е - УБЪРКАХ СА С ТОЗ ИНДИЙСКИ ВОЛЕЙБОЛ!!! ЕБСМ... и по-здрави на сички

Notlike
19.07.2009 23:00

Така. Исках отдавна да пиша мнения по подобна тема. Според мен НЯМА да успеят, тъй като досега Хюз е взел САМО нападатели. Отбор се гради отзад напред. Преди Челси имаха много здрава защита (преди ерарата Роман). Така че им бе по-лесно да не пускат голове... тея не вярвам. За ШЛ само ще мечтаят... те играят ЗА ПАРИ! И премии, разбира се.. а шампион на кукуво лято. Ще изиграят МЕГАМАЧОВЕ.. но те ще са не повече от 5-10.. *smile*

sapacak
19.07.2009 22:49

Сити ще са фактор тази година, колкото да не ви се вярва *party*

The_Big_PaPa
19.07.2009 22:46

Според мен всеки отбор си е сам по себе си ... казвате варви ли по стапките на челси добре де кво направи толкова челси... да не да се преварнаха в наи добрия отбор в света... една година точно бяха малко по добре и пак са на сащия хал.А Сити едва ли може да говорим за титла или камоли пак за шампионска лига парво този отбор е необигран , всички видяхме кво стана с реал мадрид когато бяха накупили зидан бекам ... и др. наи много да се борят за влизане в шампионксата лига ама ще им е трудно.Апак само немога да разбера за какво са им толкова нападатели те дават толкова пари апак 1 халф като хората неса си взели. те там им беше слабото място маи и там ще си остане.апак Мартин 100% ще играе това никои неесе и самнява тои е доказал , че е голям футболист и си заслужи мястото там.а за Божинов както каза PRI_A_TEL , по добре да си тарси друг отбор докато е време щото после няма кои да го иска.тои просто няма място в такав отбор несе е доказал все още за това ниво на футбола.дано се наложи все пак

PRI_A_TEL
19.07.2009 22:30

Слаби в нападение, слаби и в защита, слаби и в средата на терена, това бе миналия сезон, аз не вярвам нещо да се промени скоро. Защо ги сравнявате с Челси? Челси бяха силен отбор и преди да започнат да наливат пари в него, само че все още са далече от истинската класа на футбола. Да тези два отбора ще имат псевдо звезди, да тези два отбора ще имат активност на терена, но не няма да спечелят шампионска титла нито в ШЛ, нито в първенството скоро. Така мисля аз, а за Божинов и Мартин, дано скоро да си намерят друг отбор че поне да играят.

EnCo_MaLiNdI
19.07.2009 22:23

1.Не мисля че върви челси имаха доказани лидери Абрамович като купи клуба като Лампард и Тери но руснака разбра колкото и да купува силни играчи отбора не печели повече трофеи
2.Най-много да стигне до 5то място те купиха футболисти който играят за пари а не за фанелката която нося,ще започнат критики че не си оправдават парите ще има напрежение около тях после никой няма да иска да ги купи
3.Мисля че един обтбор трябва да има 3ма поне качествени нападатели за да има конкуренция но те имат Роке Сант Круз,Адебайор,Тевез,Белами Божинов и Кайседо,трябва двама да напуснат и мисля че нашия е от тях!
4.Мартин Петров може би,но Божинов ще напусне зимата!
5.Централен защитник задължително Дън не става, Ричардс прекалено млад ,трябва им Лескот от Евертън мисля че него ще го дадат за минимум 15 милиона паунда и един халф като Уесли Снайдер който Реал искат да продадат, много ще им помогне!

Anaxagoras
19.07.2009 22:08

Когато Роман купи Челси, отбора беше доста по-напред с материала. За 1-2 години дори Специалния не може да превърне средняк в отбор от световна класа. Ако купиш няколко звезди пак няма да имаш отбор. А такива футболисти и без това не отиват там. Излишните нападатели? Мога само да се надявам, че Валери не е такъв, но забравих как играе. За мен двама от новопривлечените са излишни. Санта Круз напълно се провали в Байерн после направи един добър сезон и един слаб сезон в Блекбърн. Добър нападател, интелигентен, но в никакъв случай не е играч, който ще вдигне нивото на отбора. Нещастния Тевес нямам желание да го коментирам, но все пак такава липса на техника, комбинативност и въображение е уникална дори за футболист който играе в Англия. На Адебайор не съм фен и никога няма да бъда, но той е типичния голаджия от който всеки отбор има нужда. Като се абстахирам от това, че е алчен и нагъл, трансфера му има смисъл и затова, че отслабва нападението на конкурент. Със сигурност ако бях треньор на този отбор нямаше да купувам само нападатели а бих подсилил всички постове. Но в случая не е толкова важно кой бих купил, а кой би се съгласил да дойде.

RONALDO_Pavel_6
19.07.2009 22:01

Челси пЪк коИ са ? Отбор от смешници ,нито една титла в лигата ,зимат по някоя купичка,те и с Дзола си бяха същите ,каква промяна ,какви Челси ,какви сравнения *devil* *lol*

RONALDO_Pavel_6
19.07.2009 21:59

Челси па кой са ? Отбор от смешници ,нито една титла в лигата ,зимат по някоя купичка,те и с Дзола си бяха същите ,каква промяна ,какви Челси ,какви сравнения *lol* *devil*

stefan_94
19.07.2009 21:53

С този състав,с който разполагат определено не.Един отбор не може да стане страшилище в Европа и едно много силно първенство каквото е Премиършип само с нападение.Челси имат един от най-добрите вратари в света,една много стабилна защита,една невероятна халфова линия и отлично нападение.Докато на Ман.сити им трябва класен вратар,подобрения в защита, както и в халфовата линия, като само нападението им е добро.

simeon_1994
19.07.2009 21:29

Челси започна да гради отбора си около защитата и около напълно неизвестни футболисти за разлика от манчестър сити.Така че на първият въпрос отговора е НЕ!
Българите могат да намерят място в отбора ако са в добра форма.
Ако бях на мястото на М.Х. щях да привлеча Тевез,Адебайор,Бари и Лам и Лусио от Байерн Мюнхен.
С други думи ето това щеше да е боеспособният отбор на Сити:
Схема 4-4-2 с халфове на "диамант"
1.Джо Харт(много добър и надежден вратар)
2.(ДБ) . Филип Лам
3.(ДЦЗ) Майка Ричардс
4.(ЛЦЗ) Лусио
5.(ЛБ) Уейн Бридж
6.(Деф.Х) Гарет Бари
7.(ДКр.) Шон Райт- Филипс / Ст.Аирланд
8.(ЛКр.) Мартин Петров
9.(Оф.Х) Робиньо
10.(ЦН) Тевез / Божинов / Белами
11.(ЦН) Адебайор / Жо
И да не забравяме че бих продал Елано,Кайседо, и другите нападатели. *wink*

paco_kl
19.07.2009 21:25

silvi91-на пръв поглед ми се наби в очите и искам да те поздравя за коментара.крайно изчерпателен,без излишни словоизлияния и крайности.

beckham_07
19.07.2009 21:11

Баят стъпки има да направят докато ги стигнат,но на тръгнали в тази посока.Въпреки това ще им е много трудно!!!!!!!

lusi4a
19.07.2009 21:08

Да определено Ман. Сити следва пътя, който направи Челси един от най - големите четири в Англия.Отборът, който се сформира в момента има потенциала да достигне зоната, която дава участие в Шампионската лига, но с треньор като Марк Хюз, добиране до местата, които осигуряват участие в УЕФА ще е невероятен успех. Независимо кой е треньор, за да стане шампион в Англия Ман. Сити и дума не може да става *smile* . За Божинов и Петров, бъдещето в отбора не е много розово. Ще е хубаво ако и се предостави шанс поне в някои от мачовете за купата на Англия. Едно качествено нападение, което "гражданите" вече имат е предпоставка за по - висока резултатност, която с една слаба защита няма да е от кой знае какво значение. Трябва да се вземат добри защитници и поне 1 свестен халф. Ако бях на Марк Хюз щях да привлека Александър Хлеб.

torres_228
19.07.2009 20:58

► Поставете се на мястото на Марк Хюз. Кого още бихте купили? Бих купил някой по-неизвестен футболист, който разбира се да е класен, но преди това трябва да се разучи добре.. Това е от мен ! И пожелавам успех на Сити за новия сезон ,защото са наистина добър отбор .. УСПЕХИ !

torres_228
19.07.2009 20:56

► Ще успеят ли Мартин Петров и Валери Божинов да се преборят с жестоката конкуренция или ще бъдат продадени?
Офф, конкуренцията е жестока.. Има наистина големи имена, повече стряскащи ,отколкото опасни в играта. Аз съм сигурен ,че ако им се даде шанс на наще момчета, те ще успеят да се наложат. Все пак мисля ,че само Петров ще се наложи, а за Валери, да си търси по-добър отбор за него!

torres_228
19.07.2009 20:55

И аз да дам един коментар - ► Върви ли Манчестър Сити по стъпките на Челси? НЕ ! Всеки един отбор има свое минало и сработеност, с която се е издигнал като голям отбор, какъвто е Челси.. Манчестър може да стане по-велик от Челси някога, но не и по техния начин..
► Реален кандидат за титлата ли е тимът на Марк Хюз или отборът има сили да стигне най-много до участие в Шампионската лига? Ами тук никой неможе нищо да каже, но все пак по пътя на логика, неможе от първата година, такъв нов и несработен отбор да достигне челото на едно от най-великите първенства в Света..
► Нужно ли беше да се купуват толкова много нападатели и кои са ненужните според вас? За ненужни немога да говоря, всеки един от тях е класен и ще е полезен на отбора, след като се наложи разбира се.. Следователно, не бе нужно да се купуват толкова футболисти.. Но ,щом има пари, нека да ги пилее, но разумно !

gregoda
19.07.2009 20:49

Определено Сити не върви по стъпките на Челси, защото Челси мина по малко поразличен път.Имаше много покупки, но не чак толкова звездни поне в началото!Отбора започна да се гради с футболисти като Глен Джонсън, Деимиен Дъф,Пауло Фереира,Дрогба и Чех,които никои преди това не беше чувал и така се образува основата на днешния Челси след идването на Абрамович.Едва след това доидоха и звездите, когато Челси бяха жече в ШЛ.Щева,Балак,Малуда и т.н.А не като тези псевдо отдадени към клуба си футболисти като Робиньо,Тевез и Адебайор(които аз много харесвах).Те говореха как много искат да спечелят ШЛ с отборите си, но в един момент се озоваха в отбор, който дори не играе в ЛЕ.Не мисля,че ще стигнат далеч.Само развалят футбола.

silvi91
19.07.2009 20:44

Да си го довърша , от миналия коментар 5.Поставете се на мястото на Марк Хюз. Кого още бихте купили? Аз ако бях Марк Хюз щях да си подам уставката и да кажа на шейха да назначи по - добър треньор щом са със такиви амбиций ... и след това , ако съм новия трениьор щях да купя направо цяла нова защита 2 централни и 2 бека . *wink* Това беше моето мнение

silvi91
19.07.2009 20:42

Моето мнение : 1.Върви ли Манчестър Сити по стъпките на Челси? Категорично НЕ ! Абрамович като купи клуба и отпусна пари от джоба си имаше и добър треньор - Мауриньо , не купуваха само нападатели .
2. Реален кандидат за титлата ли е тимът на Марк Хюз или отборът има сили да стигне най-много до участие в Шампионската лига? Никакъв кандидат , дори няма да може да влезне и в ШЛ , ето и класирането по моя преценка 1.Манчестър Юнайтед 2.Ливърпул 3.Челси 4.Арсенал 5.Евертън 6.Астън Вила 7.Манчестър Сити - Това си е реалното класиране . 3.Нужно ли беше да се купуват толкова много нападатели и кои са ненужните според вас? Ненужните са Кайседо , Жо , Роке Санта Круз , Божинов . Тевес , Адебайор , Робинио , Белами и Гарет Бари стават .. Не беше нужно да се харчат толкова пари за нападатели или пък имат намерение да продадът някой от досегашните им . 4.Ще успеят ли Мартин Петров и Валери Божинов да се преборят с жестоката конкуренция или ще бъдат продадени? Марто по - може да се наложи като 1 крило , но Божинов да си стяга куфара , вместо да трие пейката ...

zhivkot
19.07.2009 20:33

Сити на този момент могат да мечтаят само за 5то място...но Астън Вила и Евертън пак може да ги отвеят, че дори и Фулъм. За титла да не говорим. Толкова много нападатели са ненужни, а българите са за продажба. Нямат шанс за изява. Хюз трябва да купи стабилни защитници от типа на Джолиън Лескът, Джагиелка, Къртис Дейвис. Без сериозно подсилване на защитната линия нямат абсолютно никакви шансове за влизане в петицата и мисля, че Хюз трябва да го проумее това нещо.

zhivkot
19.07.2009 20:28

Вървят по стъпките на Челси, но не се знае докъде ще стигнат. Имат недъгав каптиан (Дън) и слаба защита (единствено Бридж и Ричардс стават). Треньорът им е от типа треньори, които не могат един пър да се скарат като хората на играчите (Пламен Марков също е пример за такъв треньор - мишок).

до mrkamenica: Паднаха от непознат отбор с Божинов, Петров, Айърлънд, Сабалета + 7 играча от 3тия отбор.

MB_KrisS
19.07.2009 20:12

Вървят по стъпките на Челси, но надали ще постигнат нещо. Марк Хюз не е треньор, които има нужното да се пребори с грандовете, а и селекцията им е само в нападение, което надали ще донесе желания успех. Все пак халфовата линия и отбраната са старите, а те изведоха Сити едва до средата на таблицата. Не вярвам българите да намерят място сред титулярите, по-вероятно е Марто да играе, но за Валери не виждам шанс. Определено големите звезди не искат да ходят в Сити и това го доказа Кака, който отиде в Реал за по-малко пари, но знаейки, че там ще печели титли.

mrkamenica
19.07.2009 20:10

Опраделено СИТИ няма да стигнат нивото на ЧЕЛСИ. "Сините" от лондон са един от малкото отбори. който оспяха да направят добра селекция като имаха пари. СИТИ купуват и пак паднаха от някакъв неизвестен за мен отбор.

kastratora
19.07.2009 20:01

Каквото и да си говорим Ман Сити, Тотнъм, Болтън са букмейкърските отбори в Англия *stop*

AlexAng
19.07.2009 19:58

*wink*
1.Върви ли Манчестър Сити по стъпките на Челси? -ВЪРВИ , НО ЧЕЛСИ И ДРУГИТЕ ВЪРВЯТ ПО ДРУГ ПЪТ
2. Реален кандидат за титлата ли е тимът на Марк Хюз или отборът има сили да стигне най-много до участие в Шампионската лига? - НИКАВИ СИЛИ НЯМА-В АНГЛИЯ НЕ СТАВА С ФУТБОЛИСТИ ЗАВЪРШВАЩИ НА "-ИНЬО"
3.Нужно ли беше да се купуват толкова много нападатели и кои са ненужните според вас?-ПОСЛЕ ЩЕ ИМАТ ЗА ПРОДАН
4.Ще успеят ли Мартин Петров и Валери Божинов да се преборят с жестоката конкуренция или ще бъдат продадени?-ПРОДАДЕНИ ,АКО НЯКОЙ ГИ ИСКА
5.Поставете се на мястото на Марк Хюз. Кого още бихте купили?-ТОЗИ СЛЕД ДВА МЕСЕЦА Е БЕЗРАБОТЕН *smile*

AlexAng
19.07.2009 19:51

*wink* ХОРАААА, отбор се прави от треньор , а на Сити там им е най-слабата покупка...5-6място-това са амбициите на Хюз...а мечтата му-победа в единия мач на градското дерби...после сезонът е ОК... Това е то

shitfyyy
19.07.2009 19:50

1.Опитват ама... по това време Челси вече имаха няколко дефанзивни играчи от световна класа.
2.Абсурд. Не вярвам тази година да изпреварят дори Евертън и Астън Вила.
3.Категорично не. А Санта Круз ще бъде доста скъпа резерва.
4.Не
5.Габриел Хайнце, Мамаду Диара или Стилиян Петров.

vladolinko
19.07.2009 19:47

дълги и тежки коментари *smile* честно да ви кажа от може би година ман сити спечелиха симпатийте ми и вярвам наистина че топ 4 на висшата лига ще стане топ 5

des_v24
19.07.2009 19:42

Ман.Сити върви по-пътя на Челси - да като трансфери и харчене на пари -още веднъж ДА! Но остава загадка със тези футболисти ккаво ще направи отбора, мисля че е нереално да ги слагамекато основен кандидат за спечелване на титлата .Едно добро представяне и класиране в Лига Европа трябва да се приеме за таван на този "супер" но необигран отбор.А и не мисля,че Хюз е човека който би ги извел до ШЛ.Марто и Валери имат страхотна конкуренция и ако не направят нещо до януари ,100% ще бъдат продадени през зимата.Но те са здрави и борбени момчета -надявам се, че ще успеят.

drebin18
19.07.2009 19:39

Сити и без тези нови попълнения имат много потенциални играчи, така че ако наистина бъде привлечен играч като Тери и ако се споразумеят за Ето'о наи-после другите отбори ще гледат на Сити като на голям отбор *wink*

rokera_henry
19.07.2009 19:23

...И да продължа по въпросите ,защото не ми стигна място.. *smile*

► Ще успеят ли Мартин Петров и Валери Божинов да се преборят с жестоката конкуренция или ще бъдат продадени? - по скоро ще бъдат продадени - Марто беше добър играч,но след множеството контузии формата и бързината му ги няма,а бързината му беше безспорно едно от най-добрите му качества. Божинов също краката му са от стъкла,податлив на контузии ,а и при него формата му я няма пък и е непостоянен,харесва ми ,че има хъс за игра ,но на неговия пост има доста класни играчи и вероятно ще бъде продаден..

► Поставете се на мястото на Марк Хюз. Кого още бихте купили? - Имена няма да казвам понеже може да се изброят доста. За мен е добре да се купят 1 или 2ма класни централни защитници,класен ляв и десен бек, опорен халф,плеймейкър(ако им е нужен). Това е моето мнение по въпросите..

rokera_henry
19.07.2009 19:21

► Върви ли Манчестър Сити по стъпките на Челси? - Не само ,че върви,ами с тези пари ,които притежават собствениците им дори ще ги задминат.. Говоря за трансферния пазар ,а не за качество на игра,не че Челски играят кой знае какъв футбол..Просто жалко ,че в Англия нещата са повече бизнес отколкото спорт..

► Реален кандидат за титлата ли е тимът на Марк Хюз или отборът има сили да стигне най-много до участие в Шампионската лига? - За титла не може да се говори още, за ШЛ имат някакъв шанс,но докато се сработят,обиграят футболистите не мисля ,че това е възможно ,а и не и с този треньор,но определено ще са конкуренция и доста труден съперник за преодоляване и мисля ,че ще оборкват сметките на отборите борещи се за призовите места..

► Нужно ли беше да се купуват толкова много нападатели и кои са ненужните според вас? - мога да кажа кои са нужните - Адебайор,Тевес,Роке Санта Круз,Айрланд и Робиньо(той е по скоро като втори нападател или като крило.. ) Ненужните всички ги знаем..


AlexAng
19.07.2009 19:16

*wink* той Хюз става само да се снима със шалче и някоя нова покупка,но за треньор - ЦЦ,ИЧ.. *smile*

nitosh
19.07.2009 19:13

Толкова звезди не правят отбор.Дали ще стане отбор зависи от Хюз.

AlexAng
19.07.2009 19:05

*smile* ХА-ХА-ХА , ама вие наистина ли сравнявате Марк Хюз с Жозе Моуриньо ... то е като куца кокошка със състезателен кон Я,СТИГА!!! *wink*

BaBuLcHo
19.07.2009 18:59

1. Върви ли Манчестър Сити по стъпките на Челси - Както вие сте писали, че когато Роман Абрамович купи Челси те за кратко време станаха Европейски гранд .. но мисля, че Манчестър Сити имат още много хляб да ядат докато станат като Челси.
2. Реален кандидат за титлата ли е тимът на Марк Хюз или отборът има сили да стигне най-много до участие в Шампионската лига? - Не .. според мен Манчестър Сити не е реален кандидат за титлата .. най-много да стигнат до 4 или 5 място не повече.
3. Нужно ли беше да се купуват толкова много нападатели и кои са ненужните според вас? - Мисля, че беше нужно да купят тези нападатели, защото да си вдигнат нападателната мощ .. а за ненужните според мен ще са за съжаление Валери Божинов , Бенжани Мварувари и Кайседо.
4. Ще успеят ли Мартин Петров и Валери Божинов да се преборят с жестоката конкуренция или ще бъдат продадени? - Мисля, че няма да могат да се наложат в титулярния състав, но при резервите да .. ако се стигне до продаване на някои от тях мисля, че това ще е Валери.
5. Поставете се на мястото на Марк Хюз. Кого още бихте купили? - Бих купил добър централен защитник .. което той в момента се опитва да направи
*wink*

true
19.07.2009 18:55

да не говорим че сработването между играчите ще е ужасно стиловете са им толко различни че няма на къде но ще бъде интересно *smile*

true
19.07.2009 18:52

Купуват играчите направили най добро впечатление през изминалия сезонн... малко смешно но все пак...

CRonaldo_fen
19.07.2009 18:49

Според мен нямаше нужда от толкова нападатели, защото през последните две години Сити показаха, че могат да бележат. Проблемът при тях е че със същата лекота допускат голове. Ще им трябват поне още 1-2 години за да се борят за трофейте в Англия и иазвън нея (лично мнение). FCBarca17 не съм съгласен с теб за това, че Юнайтед ще отслабнат. Отбора не се състои от един човек *stop* Мисля, че сега след напускането на Роналдо, отобра ще стане по-сплотен и по-комбинативен. Може би предстоящия сезон няма да са толкова силни колкото през изминалия, но преди като че ли отбора играеше за Роналдо, а сега няма да е така. За пример мога да ти дам твоята Барса. След като Роналдиньо си тругна не станахте по-слаби...

Adrian000
19.07.2009 18:44

Сити приличат на Челси по похарчените пари ,но са доста далеч от тях нямат защитници ,а се концентрират към нападателите покупките са добри определено Гарет Бари е страхотно решение за полузащитата кадето с Де Йонг, Айрланд според мен ще успеят да се сработят като може би и Робиньо ще се присъедени към тях има опции за игра дори и с трима в нападение ,но мисля ,че Адебайор- Тевес ще бъде основната двойа ,а Санта-Круз и Белами ще са им резерви остава обаче проблема със защитата там определено може би вскички са за сменяне, естествено ,че отбор с такива футболисти имат потенциал да бъдата шампиони ,но едвали точно този сезон най- много ШЛ. Според мен Марто и Божинов колкото и да е тъжно нямат място в този отбор, ненужни стават Майка Ричърдс, Жо, Стъридж, Кайседо и може би целия защитен вал! Определено имат нужда от защитници ,ако успеят да си уредят някой друг защитник шансовете им за титлата ще се повишът неимоверно.

villitu
19.07.2009 18:41

1.Не вникакъв случай Сити не върви по стъпките на Челси!
2.Не мисля,че е кандидат за титлата,но мисля,че Ман Сити имат потенциала да бъдат в 4-ката,а за ШЛ не мисля видяхме ги този сезон дори и за Лига Европа не се класираха *sick*
3.И Валери и Мартин са играчи с голям талант,но не могат да го покажат заради постоянните контузии,които ги преследват *sad*
4.Ако аз бях на мястото на Марк Хюз бих купила 1-2 централни защитници като Тери,като Видич, защото само с нападение не става работата,а също бих взела и 1-2 халфа,като Шаби Алонсо или Масчерано *wink*

levskarra
19.07.2009 18:39

Върви ли Манчестър Сити по стъпките на Челси?
Да,бих казал че с пилна сила тръгват по техният път.
► Реален кандидат за титлата ли е тимът на Марк Хюз или отборът има сили да стигне най-много до участие в Шампионската лига?
Не,мисля че отборът няма достатъчно дух и манталитет на победител за да спори още този сезон за титлана.Може би след години може и да се намесят в четворката.За сега най много участие за купата на уефа.

► Нужно ли беше да се купуват толкова много нападатели и кои са ненужните според вас?
Нужни бяха един-двама топ нападатели да се вземат и да се продадът ненужните нападатели.Може би най добрият вариант за нападатели в тима за титулярно място са Тевез,Адебайор и Санта Круз.

► Ще успеят ли Мартин Петров и Валери Божинов да се преборят с жестоката конкуренция или ще бъдат продадени?
Няма да могат да преборят жестоката конкуренция.Удачно би било да напуснат клуба и да търсят развитие в друг по скромен клуб дето ще им бъде дадено пълно титулярно място.

► Поставете се на мястото на Марк Хюз. Кого още бихте купили?

Щом ще се гради звезден ,силен тим,бих купил още 1-2ма класни защитници-Дъглас Майкон и Джон Тери биха били добър вариант.

JorGy
19.07.2009 18:37

От тия 10 нападателя на МанСити им трябват най-много 5. Не играят евротурнири, само в купите на Англия и в Премиър лийг *smile*
Тези 5 нападателя, които трябва да останат са: Адебайор (какъфто и да е, направил е много голове за Арсенал), Тевес (класен нападател, искан от големи клубове), Жо (майстор на завършващите удари- направи много голове за Евертън), Крейг Белъми (бърз футболист, който става и за крило), Божинов (тук съм пристрастен *joking* ), не се сещам за друг, който да остане в Сити, защото не се интересувам много от тях и не зная всички нападатели на тима *sad*
За други покупки, няма да е лошо да се вземат Тери и Лескът, както Хюз иска, но те са едни от играчите, за които отборът е като всичко за тях и не биха го зарязали за нищо на света..........
Сити трябва да вземат хора за средната линия. Примерно като Шаби Алонсо (ливърпул), Дани (Зенит) и да огледат от кого иска да се "отърве" Реал Мадрид, защото там има много класни футболисти. Има и още много други класни полузащитници *wink*

Sagazvamy
19.07.2009 18:36

Засега не върви по стъпките на "Челси" поради една единствена причина и тя е липсата на треньор. Марк Хюз е пъти по-слаб тактик и лидер от Мауриньо. Ако Свен Горан Ериксон беше начело на отбора щях да разсъждавам по друг начин. Безразборното купуване на звезди е гаранция за неуспех - има много примери в това отношение. Божинката и Марто трябва да напуснат възможно най-бързо, защото е ясно, че няма да се разчита на тях, ако ще и по пет гола да вкарват в контролите. Сити няма да ги бъде... Жалко, защото преди ми бяха симпатични като враг на Манчестър Юнайтед. Сега са ми по-противни дори от "червените дяволи"!

buzzblister
19.07.2009 18:36

Това, което прави Сити не е пръскане на пари... Те просто се мъчат да изградят тим, който да има по- добро бъдеще и да трупа титли в музея си. Но за добро бъдеще не са нужни само изявени, но и млади таланти, които да вдигнат отбора до по- нови висоти. Аз не виждам това в "гражданите" и не мисля, че ще водят успешна битка за титлата през настоящия сезон. Смятам че мястото им е някъде между 7-мото и 3-тото място , зависещо от това как ще се сработят новите попълнения.

FCBarca17
19.07.2009 18:33

Според менеголямата борба ще е за 4 място между Арсенал и Ман Сити, но си мисля че накрая пак Арсенал ще са в ШЛ а Ман Сити ще останат 5-ти.Мисля че това ще е годината на Ливърпул, Челси ще е 2 а Ман Юнайтед вече бавно ще почва да спада, и когато Фърги се пенсионира ще се борят за Лига Европа а Ман Сити ще им заеме мястото в Топ4.Божинов в никакъв случай неможе да се пребори за мястото си, надявам се поне Мартин Петров да намери място в състава.

AiVaRlL
19.07.2009 18:30

По скоро правят като Реал Мадрид в момента купуват само скъпи футболисти които са само нападатели а да ли са като Челси мога да ви кажа че през следващите н6-7 сезона най малко няма да
да земат поне вишата лига

nestich
19.07.2009 18:29

мисля че вобще не могат да се сравняват с челси

sliv
19.07.2009 18:25

купуват китайски стоки от" Илиянци " на бутикови цени

geshana
19.07.2009 18:25

Да купят Санта круз е абсолютно безобразие !!!

HSV27
19.07.2009 18:24

Аз лично не зная как тези играчи ще се сработят.

Alex
19.07.2009 18:16

Накратко,с две думи-пръскане на пари !