Бекенбауер: Клоп е подходящ за наследник на Гуардиола

12:24
Бекенбауер: Клоп е подходящ за наследник на Гуардиола
Легендата на Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер разкри, че ръководството на клуба счита Юрген Клоп за подходащ кандидат за треньорския пост.

"Разбира се, че мога да си представя Клоп да наследи Гуардиола начело на Байерн", заяви Кайзера, цитиран от "Sky".

"Със сигурност Клоп е опция за нашия клуб. Въпросът е колко дълго Гуардиола ще остане в Мюнхен. Надявам се да е дълго време", допълни Бекенбауер.

Както е известно, настоящият контракт на Пеп изтича в края на следващия сезон.

"Не мисля, че Гуардиола ще напусне през 2016 година. Той харесва Мюнхен. Той вече има успехи тук и знае, че за в бъдеще му предстоят нови титли. Пеп има всичко, което иска", смята Франц Бекенбауер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
28.04.2015 09:07

Политиката на Клоп е като на Венгер да преоткрива млади момчета и да ги прави звезди. А Байерн купуват готови играчи. Няма да сполучат,ако го вземат защото виждаме уж готови играчи като Рамос,Имобиле дори и Михтарян какъв ужасен сезон правят.

golemiq_geshan
27.04.2015 19:23

Много взеха да лицемерничат тия от Байерн ... Винаги са били известни като хора , които казват всичко точно и директно , а от тва по - заобиколно няма на къде ... Наследник ?! Сериозно НАСЛЕДНИК ?! Наследник може да се използва ако Гуардиола е стар , или пък е в Байерн от поне 5-6 години , за какъв наследник можем да говорим , когато си в отбора от 2 години и си към 40-те ?! Другия вариант е да е постигнал некви требъли , както беше историята с Хайнкес ... Тук си е точно и ясно , че става дума за заместник ...