Трансферен часовник (19 юли)

09:52
Трансферен часовник (19 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



18:16 часа: Халфът на Лилестрьом Бьорн Халге Рийзе ще играе от новия сезон в лондонския Фулъм. Футболистът е брат на Йорн Арне Рийзе, който играе в Рома.


17:47 часа: Капитанът на австралийския национален отбор Лукас Нийл ще продължи кариерата си в турския Галатасарай.


17:28 часа: Фиорентина привлече аржентинския нападател Хосе Игнасио Кастильо от Лече, съобщиха медиите в Италия. Трансферната сума, която "виолетовите" ще платят, е в размер 1,1 милиона евро.


17:09 часа: Реал Мадрид планира да върне на "Бернабеу" халфа Естебан Гранеро, ако не успее да вземе Шаби Алонсо от Ливърпул.


16:51 часа: Защитникът на Челси Рикардо Карвальо сподели, че не е щастлив в отбора и най-вероятно ще го напусне.


16:39 часа: Капитанът на швейцарския национален отбор Александър Фрай премина в Базел, съобщиха от швейцарския гранд.


16:14 часа: Футболният клуб Ал Джазира привлече бразилския нападател Рикардо Оливейра от изпадналия в Сегунда дивисион отбор на Бетис, съобщава официалният сайт на клуба от ОАЕ.


15:49 часа: Берое се отказва от услугите на защитника Калин Щърков, който бе смятан за почти сигурно ново попълнение на тима.


15:37 часа: Давид Вия сподели пред медиите в Испания, че е готов да остане във Валенсия и през следващия сезон.


15:12 часа: Бразилският нападател на Севиля Луиш Фабиано ще съди клуба си заради  проваленият му трансфер в Милан.


14:41 часа: Алмерия привлече в редиците си аржентинския полузащитник на Нюелс Олд Бойс Ернан Бернардело.


14:15 часа: Централният защитник на Сампдория Марко Роси вече е преотстъпен на Парма, съобщава официалният сайт на тима от Генуа. В същото време, вратарят на Парма Антонио Миранте пое в обратната посока.


13:46 часа: Жозе Плеч няма да подпише в Славия. Бразилецът в последния момент предпочете офертата на сръбския вицешампион Войводина и вече подписа договор с тима от Нови Сад.


13:21 часа: Бившият испански национал Франциско Руфете напусна Еспаньол, за да премине в Еркулес. Футболистът подписа с новия си клуб за 2+1 години.


13:05 часа: Астън Вила търси класен централен защитник, съобщи мениджърът на тима Мартин О\'Нийл.


12:46 часа: Милан ще насочи вниманието си към нападателя на Рома Мирко Вучинич, ако не успее да купи Луиш Фабиано.


12:20 часа: Сиена е много близо до подписване с левия бек на Мемелоди Съндаунс Сибонисо Гакса, съобщава италианската преса.


11:57 часа: Хъл Сити иска да вземе нападателя на Манчестър Сити Бенжани Мварувари, съобщават медиите в Англия.


11:39 часа: Халфът на Ювентус Кристиян Поулсен може да отиде под наем във Фулъм.


11:14 часа: Зе Руи и Гардар Гунлаугсон най-накрая успяха да се разберат с ЦСКА и ще разтрогнат договорите си по взаимно съгласие.


10:48 часа: Майнц 05 привлече в редицит си австрийския национал от Панатинайкос Андрес Иваншич, съобщава официалният сайт на клуба.


10:32 часа: Лондонските съперници Челси и Тотнъм ще водят битка на трансферния пазар за подписа на Дейвид Бекъм, пише "Дейли Мейл".


10:10 часа: Ливърпул ще отправи оферта на стойност 20 милиона лири за крилото на Астън Вила Ашли Йънг.


09:52 часа: Треньорът на Парма Франческо Гуидолин продължи договора си с клуба до 30 юни 2011 година.


09:39 часа: Нов кандидат за подписа на Шаби Алонсо се появи на футболния небосклон. Според "Гадзета дело Спорт" Интер иска да вземе халфа на Ливърпул в състава си.


09:04 часа: Българският шампион Левски тръпне в очакване да разбере дали Ратко Достанич ще даде съгласието си да поеме отбора, съобщава "Труд".


08:51 часа: Защитникът на Зенит Ивица Крижанац разкри, че е бил много близо до трансфер в италианския гранд Ювентус, но разминаване във финансовите условия го е накарало да отхвърли офертата на "Старата госпожа".


08:37 часа: Защитникът на Порто Али Сисоко вече е играч на френския Лион. Договорът на футболиста с "лъвовете" е за срок от пет години, а "драконите" ще приберат 15 милиона евро от сделката.


08:12 часа: Новакът в испанския елит Сарагоса почти сигурно ще купи нигерийския нападател на Хетафе Ике Укечукву.


07:47 часа: Бордо е на път да вземе защитника на Ювентус Джонатан Зебина.


07:23 часа: Олимпик Марсилия се интересува от бранителя на Реал Мадрид Габриел Хайнце.


07:08 часа: Капитанът на изпадналия в Серия Б тим на Торино – Алесандро Розина е на път да се присъедини към отбора на Зенит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация