Адам Джонсън влиза в съда за секс с 15-годишна

19:08
Адам Джонсън влиза в съда за секс с 15-годишна
Срещу английския национал Адам Джонсън официално беше повдигнато обвинение, че е правил секс с малолетна.

Става дума за три акта с 15-годишно момиче - осъществени между 30 декември 2014 г. и 26 февруари 2015 г., заради което халфът на Съндърланд беше арестуван на 2 март.

След това той беше пуснат под гаранция, докато разследването продължаваше. Сега той е обвинен и за това, че е убедил ученичката да легне с него. Бившият играч на Манчестър Сити ще се изправи пред съда на 20 май.

Засега името на 15-годишното дете се крие. Освен акцията по задържането на Джонсън в началото на март полицията обискира и съблекалните на стадиона на Съндърланд в стремежа си да се сдобие с още доказателства като втори телефон или някакви бележки.

Само преди три месеца пък дългогодишната приятелка на футболиста му роди дъщеря. Джонсън има 12 мача и два гола за английския национален отбор, единият от които в евроквалификацията срещу България на 3 септември 2010.

Преди три години Съндърланд плати 10 милиона паунда за него на Манчестър Сити. През този сезон той е сред водещите голмайстори на "черните котки".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gocktherock
23.04.2015 23:41

Англичаните са консервативни, бъркаш се тук. Плюс това навсякъде е прието да е така. Води се, че момичето е малолетно и кажи речи не е в ред с главата, в смисъл, че може да и влияеш. Тук в България би му се разминало, но там няма да стане така лесно

wengerout
24.04.2015 00:40

Приятелю,живея в Англия и мога да ти кажа,че те са всичко друго,но не и консервативни.Това е от едно време останало.Днешната им младеж е толкова развратна,че си нямаш на представа.Дори и родителите им са боклуци.Колко пъти съм виждал майка и дъщеря,видимо на около 16 години,облечени и двете като курви,дъщерята като млада курва,а майката като дърта шаврантия. Да не говорим колко много хомосексуалисти има тук-и лесбийки,и педали. Така че за консервативност да не говорим *beer*

wengerout
23.04.2015 23:29

Те,че няма да го осъдят с ефективна присъда,няма,но това за мен е глупост.Не би трябвало изобщо да се съди за един секс,само защото тя е малолетна.Ако има следи от насилие и се докаже,че тя не е искала,а той я е изнасил,добре.Но иначе е тъпо.Да,той е по-възрастен,но обществото е такова,че повечето от момичетата,а и не само,водят сексуален живот на 15.Или ако не водят,то по-скоро го започват.Не вярвам тя да прилича на обикновено 15 годишно момиче,което още се гнуси като види как мама и тате се целуват.Много добре си знае за какво иде реч,щом и той да спи с нея.
Та,мисълта ми е,че само фактът,че са спали заедно,а тя е под 18,не трябва да е причина за съд,ако актът е доброволен,а той изглежда така.
По същата логика и мен трябва да ме съдят.Като бях на 18,спах с 16 годишно момиче.Не си спомням обаче аз да съм и бил първия или пък да не е знаела какво е това.
Уж Западна Европа са много толерантни и там всичко е изложено на показ,а сега излиза,че видиш ли Адам е прегрешил непростимо.Не казвам,че това е нещо нормално,но съм абсолютно убеден,че момичето изглежда по-голямо,че не й е за първи път и много добре знае какво прави и го е направила умишлено явно с цел финансово облагодетелстване.
Аз ако съм на тая пача и една стотинка няма да й платя.Ще го съди тя след 10 години,че видиш ли,когато е била на 15 са спали,а сега е на 25 и оная й работа е като куфар отворена,и вече има 3 деца.Аман от такива хора,които търсят слава на гърба на някой успял,макар и да е успял само като рита топка,пак е нещо повече от тая,която виждаме каква кариера гони.Професия-съпруга.
Бре,много навътре го взех това,все едно става дума за мене,но мразя курвенски чалъми *beer*

ApricotGarden
23.04.2015 20:03

Да съдят и родителите и които са спали докато тя е се разкарвала насам натам.

Keyser_Soze
23.04.2015 21:24

Те не са виновни , че тя е такава

jimmy_chelsea
23.04.2015 19:30

Колкото и пари да имаш, ако си те влече курволята, оправия няма..