Сао Пауло победи Коринтианс в мач с три червени картона

12:42
Сао Пауло победи Коринтианс в мач с три червени картона
Отборът на Сао Пауло победи с 2:0 Коринтианс в дербито от последния кръг в груповата фаза на Копа Либертадорес. Мачът бе белязан от 3 червени картона, но въпреки това и двата тима се класират за следващата фаза. Двата гола в мача паднаха през първото полувреме. В 32-ата минута Луиш Адриано откри, а в 40-ата Мишел Бастош покачи на 2:0.

В 55-ата минута обаче именно Адриано бе изгонен за два бързи жълти картона, а заедно с него към съблекалните пое и Джон Мендоса от Коринтианс. Още в 19-ата минута на срещата пък Емерсон Шейх от състава на гостите също бе пратен под душовете. Въпреки поражението Коринтианс спечели втора група на турнира с 13 точки от 6 мача, докато Сао Пауло се нареди втори с точка по-малко.

В същото време защитаващият титлата си тим на Сан Лоренсо изненадващо падна като домакин от Данубио и се нареди на трето място в групата след двата бразилски гранда. Така Сан Лоренсо приключи участието си в Копа Либертадорес за този сезон. В първия кръг на елиминациите Сао Пауло ще се изправи срещу сънародниците си от Крузейро, докато съперник на Коринтианс ще бъде парагвайският Гуарани.

В друг мач от снощи Атлетико Минейро спечели у дома с 2:0 срещу чилийския Коло Коло. Головете за победителите вкараха Прато и Кариока през двете полувремена, а в началото на втората част Гийерме изпусна и дузпа. В осминафиналите Атлетико ще срещне друг бразилски тим, този на Интернасионал. Останалите 3 срещи от снощната програма завършиха с 3 домакински успеха. Колумбийският Санта Фе спечели срещу мексиканския Атлас с 3:1, бразилският Интернасионал победи с 1:0 Дъ Стронгест от Боливия, докато шампионът на Еквадор Емелек се наложи с 2:0 над Универсидад де Чили.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация