Всеки в Локо София с различен бонус за Лига Европа

10:43
Всеки в Локо София с различен бонус за Лига Европа
Изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков обяви, че всеки футболист ще получи различен бонус при класиране за Лига Европа.

"Има премия и тя е залегнала в контрактите на всеки играч и е различна, кой каквото си е договорил. Има и бонуси при титла, купа и т.н. Премията за евротурнирите не е отборна", сподели шефът на червено-черните пред "Тема Спорт". Според запознати най-високата е около 5000 лева.

"Това, че победихме ЦСКА и излязохме на второ място, нищо не означава. Има още мачове, в които всичко е възможно. Накрая може да се окаже, че и четвъртото място дава право на участие в Лига Европа", добави Марков.

На въпрос може ли Цветан Генков да се върне в "Надежда", след като договорът му с турския Денизли, който е пред изпадане в трета дивизия, изтича през лятото и той става свободен агент, изпълнителният директор каза:

"През лятото ще видим. Няма никакъв проблем Цветан Генков да се върне в Локомотив София, ако е съгласен. Добър футболист е и ще ни свърши работа. Разговаряме с момчетата, на които им изтичат договорите. Накрая на сезона ще се разберем. Всеки чака, иска да види дали ще се класираме за Лига Европа. Ако постигнем целта си, се надяваме, че ще останат", завърши Георги Марков. Сред въпросните играчи са Емил Гъргоров, Орлин Старокин, Александър Бранеков, Том и Ливраменто.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация