Венгер: Не знам дали ще вземем заместник на Адебайор

08:50
Венгер: Не знам дали ще вземем заместник на Адебайор
Известна доза песимизъм лъхаше от думите на Арсен Венгер след трансфера на Емануел Адебайор от Арсенал в Манчестър Сити.

Френският специалист сподели, че за сега не е ясно дали "топчиите" ще вземат нов нападател за заместник на голмайстора си. Венгер съобщи, че ако има нужда ще похарчи получените от сделката за Адебайор пари по най-добрия начин.

Очевидни са обаче притесненията на мениджъра от липсата на достатъчно средства за селекция.

"Не сме на прага на подпис с никого. Аз мога да изхарча парите от трансфера, но ще го направя само ако намеря правилните играчи. Няма да бързаме за никъде. Имаме голям отбор. Ще видим в подготвителния сезон как стоят нещата и дали има смисъл да привличаме нови футболисти", каза Венгер.

Специалистът допълни още, че Маруан Шамак от Бордо е един от играчите, Които Арсенал следи.

"Шамак е един от играчите, които следим и той е вариант за нас, ако преценим, че ни трябва нападател на всяка цена. Ние обаче имаме Бедтнер, Аршавин, Перси и Уолкът и всичките те могат да играят като нападатели. Не трябва да пропускаме също, че ще можем да разчитаме и на Росицки и Едуардо, които липсваха през последния сезон. По този начин придобиваме двама офанзивни футболисти, въпреки че губим един такъв", допълни още мениджърът на "артилеристите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PMR
22.07.2009 21:48

Според мен БЕЗ нови попълнения няма да стане ЗАЩОТО нашите играчи са СКЛОННИ към контузии и да се казва САМО ДА СЕ ОПАЗЯТ само само само не става . Ще му влезе един с каруцата и ходи го възтановявай по 3 месеца и през това време дръж позиции с пубертетите. Трябва си някое ново класно попълнение и Арсен да съобрази INJURY показатела му какъв е. Да не е имал контузии скоро, често , и от този род , защото фактора каръщина породена от контузии е ФАКТ вече 4 сезон !
Абе не е лесно да си на кормилото но вярвам в Арсен и дано младоците покажат и ДАНО наистина контузиите стихнат най-после . Чудя се и аз тези физиотерапевти и доктори и хранителни режими ...... какво става *wonder* Ако всичко там е ок няма как толкова време да стават тези неща ....

pesh00
19.07.2009 19:25

Радвам се че Адебайор си тръгна и мисля че не ни трябва никой нов , стига да се опазим от контузий , спокойно може да се борим за 1-во или 2-ро място. А тези дето много знаят да си пишат в техните форумчета! АРСЕНАЛ ЗАВИНАГИ !

true
19.07.2009 18:45

абе вие знаете ли изобщо кво говорите.. ?! има прекалено мн заблудени хора... гледат 1-2 мача и се мислят за разбирачии я се скриите бе.. точно Cris_7 тоя балък не разбира нищо.. кво все "прав е прав е" голям праз като Арсенал нямат много Англичани в редиците си... Венгер ИМА ФИЛОСОФИЯ за футбола който ръководи знае какво прави е за мен е най добрия ! АРСЕНАЛ (h) FOREVER !

smilov92
19.07.2009 13:20

Спрете с коментарите си по адрес на Арсенал(личи си колко завист има в думите ви)! *wink*

JorGy
19.07.2009 12:11

Чернилките не са слаби, но в отбора на Арсенал са в повече. Когато дойде време за "купата на Африка" (нз точно как се казва) Арсенал остават без много от основните си играчи.
И Cris_7 наистина си е прав *thumb_up*

Sten4
19.07.2009 12:10

Jurka5 абе си голямо перде е .Аман от таквис комерси кат тебе,пални овци сте ,я парво провери и после ми кажи колко англичани ма в Арсенал и дргите одбори и ми кажи,сигурно само в М.Ю. има повеч,и по-бедните ест. дето немогат да си позволят класни Французи *joking* ,аиди ходи да гледаш Щпреди кръга " по Д2 и напосле повтаряи като папагал.аи щи *** мамата *evil*

Jurka5
19.07.2009 11:42

Прав си е Cris!Колко англичани или британци има в Арсенал?Трябва повече момчета като Гибс да взима.Не става само със чернилки и французи *wink*

Sten4
19.07.2009 11:41

Cris_7 мом4е,ограничи се в писане на коментар само за твоя лябим(които никога няма да имаш) и без това писаниците за него са много , там можеш да си спамиш наволя

basket4o
19.07.2009 10:48

Cris_7 ти верно си някъв супер заблуден ..

Cris_7
19.07.2009 10:34

Хаха *joking* Взимай още французи и чернилки , и после що сте 5-ти или 6-ти *lol*

basket4o
19.07.2009 10:32

Аз като фен на Арсенал съм доволен от продажбата на Адебайор .. Никога не ми е харесвал като играч .. А и имаме достатъчно класни нападатели , само да се опазят от контузии .. Мисля , че няма да ни липсва много мнгоооо .. Дано да съм прав *smile*