Чочев: Искам да вкарам колкото се може повече

08:11
Чочев: Искам да вкарам колкото се може повече
Направилият фурор в последните 2 кръга на италианската Серия "А" Ивайло Чочев раздаде автографи на феновете на Палермо и говори пред клубния канал. Българинът се разписа 3 пъти за седмица.

"Много съм доволен, че отбелязах тези голове. За нашия отбор бяха важни тези два мача. Постигнахме голяма победа срещу Дженоа. На мен Палермо много ми харесва и съм много доволен, че съм тук. Вече имаме 40 точки, отборът ни е по-спокоен. Остават още 7 мача до края и колкото повече точки вземем в тях, толкова по-добре. Аз искам да вкарам колкото се може повече голове, но е трудно. Мисля, че през следващия сезон отборът ни ще бъде готов за Европа. Вече научих много от нашия треньор, всичко е благодарение на него. Сега ни предстои труден мач с Парма. Това е голям отбор, с отлични футболисти. В последните си мачове те играят добре, ще бъде тежко", обяви Чочев, цитиран от "24 часа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
23.04.2015 12:16

На която и да е позиция ако вкарваш редовно голове най-малкото ще ти се прави реклама,и дори отбора и мениджъра да те пренебрегват в бъдеще ще имаш добра реклама,и ще можеш да направиш добър трансфер.Според мене развитието на Чочев върви перфектно,и като гледам момчето е доста сериозно и го интересува само да играе качествен футбол което и най-важното,а не да е цар на дискотеките,и да се говори за него само с кой спи....Чочев трябва да остане в Палермо още доста време поне три години, защото този отбор следващите години спокойно ще се бори за място в ЛЕ след това може да направи трансфер в топ първенство,но не в някой гранд,а отбор от средата на таблица ще дам пример с Бербатов направи добър трансфер в Леверкузен там натрупа опит след което отиде в Тотнъм отбор от средата на таблицата,и от там в МЮ така че времето е пред него и най-важното изглежда сериозен и дисциплиниран което е най-важно за този спорт.

proud_scouser18
23.04.2015 08:56

На тази позиция, на която играе Чочев не е важно колко гола вкарваш а колко добре играеш. А той има много голям талант и си заслужи за поне още 2 мача титулярното място. До 1-2 години го виждам в по-добър отбор от Палермо. Късмет на Чочев!

RMRM7
23.04.2015 17:42

Много бързо обичате да правите от мухата слон, играчи като Чочев има в почти всеки отбор, къде го виждаш след 2 години ? не е един Йоветич, или Пянич или Модрич така че пак на същото място ще си е,но с повече опит и вероятно по добра физика, само да няма контузии

golemiq_geshan
23.04.2015 11:27

Първо бих казал стига с тва в по - добър отбор и дрън та пляс ... Оставете момчето да си играе и най - важното на него да не му се набиват такива филми ... Какво значи по - добър отбор ?! Както се вика до вчера имаше 20 минути на кръст за Палермо и днес с 2 добри мача и айде в Реал , а ?! По същия начин и малката перука се направи на интересен на Твенте , че не бил отбор за него , че му бил под нивото , а Твенте тогава още бяха фактор във Холандия и винаги ще са , но тогава спориха и за титла , а сега само може да мечтае да е дори резерва в отбор от такъв ранг ... За тва нека и Чочев да не се превзема , да работи и да се развива , идеята за голове също не трябва да я приема за фикс идея , за поста му не е чак толкова задължително да ниже голове , всеки гол е добре дошъл , има по - важни други задачи на терена