Адебайор стана съотборник на Мартин и Валери

21:43
Адебайор стана съотборник на Мартин и Валери
След продължителна трансферна сага, преминала през много спекулации и обрати, Емануел Адебайор вече е футболист на Манчестър Сити, съобщава "Скай Спортс".

Нападателят на Арсенал подписа договор за 5 години с "гражданите", а цената, която тимът на Марк Хюз ще плати за голмайстора е 25 милиона паунда. Адебайор ще получи и фланелка с № 25, а седмичната му заплата възлиза на 170 хиляди паунда.

В началото на лятото африканецът бе основна трансферна цел на Милан, но сделката с италианския гранд пропадна. След това се заговори за интерес от Манчестър Юнайтед и Челси, но в крайна сметка "гражданите" се оказаха най-настоятелни.

Адебайор е третият нападател, който става съотборник на Мартин Петров и Валери Божинов през летния прозорец. Преди това в тима дойдоха Роке Санта Круз и Карлос Тевес.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
19.07.2009 21:45

azur...Ами виж сега за мен и на 20 г. да е...е малък....хихихих.Още по зле,защото за един 10-15 годишен ученик е нормално да не знае значението на някоя дума.То и аз има думи които не знам точното им значение,но не ги употребявам.А има много екземпляри дето в желанието си да са оригинални,плещят квото им падне,без да съзнават че са смешни.

henryal
19.07.2009 20:55

а ти каква си, адвокатката на селяка, чиба оттука ПОМИЯР

azur
19.07.2009 16:14

НА всичкото отгоре си ебати недъгавия и глупав тип ! Как само ти не си разбрал ! Са дано чатнеш нещо - Методиев иска непретенциозния Ман. Сити да измести "ГОЛЕМИТЕ" отбори !... Лошо няма че Ман. Сити с пари го постигат - ТОВА Е СЪВРЕМЕННИЯ ФУТБОЛ, КОЛКОТО И ДА НЕ НИ ХАРЕСВА... За Реал съм чел много коментари на Методиев и съм разбрал, че му е най - омразния тийм !

azur
19.07.2009 16:09

Е Перник се надигна ... чак му викаш селянин *lol* Винаги е имало ГОЛЕМИ и МАЛКИ отбори ... Ако не ти харесва гледай кърлинг ! Там е оспорвано ... И не ми се прави на футболяга, 'щото затъпяваш много яко ... Чак ще учиш ... Освен цигани друг не можеш да научиш другиго.. ГЪЗАР НАСРАН... Не си мисли, че си по - висш от другите... ПЪЛЕН ТЪПАНАР .. повече не си

henryal
19.07.2009 15:35

MeToDueB четох някъде че го раздаваш футболистче, тип селски тъп бек и бех много навит да ти покажа две-три движения, дето да ти чупат кръста и докато си на земята и главата да ти чупа ама реших да не се цапам с келемета пък и с едни маломер по-малко в тая държава се тая

henryal
19.07.2009 15:33

АБЕ MeToDueB НЕМА СМИСЪЛ ДА ТЕ ПИТАМ ТИ ЛИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТЪПАК И БЪЛГАРСКИ ЦЪРВУЛ В ТОЯ САЙТ, АМА СЕГА ВЕЧЕ КАТО СИ МАШ ЖЕСТОКА КНКУРЕНЦИЯ ОТ mitaka88_bg ВЪПРОСА МИ Е НЕИЗБЕЖЕН. ДВАМА ПЪЛНИ ОЛОГОФРЕНИ, ПОРЕДНИТЕ ПОДРЪЖМНИЦИ НА БОГАТИ ЦИГАНСКИ ОТБОРИ, КОИТО ВОДЯТ ФУТБОЛА КЪМ САМОУНИЩОЖАВАНЕ, ТРЪГНАЛИ ДА МИ ГОВОРЯТ КАТО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РАБИРАЧИ, ТА ЧАК И НЕКВИ ПЛАНОВЕ-ПОЖЕЛАНИЯ СИ ПРАВЯТ КОЙ КАК ЩЕ СВЪРШИ СЕЗОНА. Я СИ ГЛЕДАЙТЕ ВАШИЯ НАСРАН И МИЗЕРЕН ДВОР, ЗАЩОТО КОГАТО МАН СИТИ, РЕАЛ М И МАН ЮН ФАЛИРАТ ЗАРАДИ СОБСТВЕНАТА СИ ЛАКОМИЯ, ОТБОРИТЕ С ИСТИНСКА ИСТОРИЯ И ФУТБОЛНА ПОЛИТИКА ЩЕ ТРЯБВА ДА ВДИГАТ ФУТБОЛА НА КРАКА И ДА ОБЯСНЯВАТ НА ТЪПИТЕ СЕЛСКИ БЕКОВЕ КАТО ВАС ЗАЩО, МАМКА МУ, СЕ Е ПОЛУЧИЛО ТАКА...МАЙНАТА ВИ, СЕЛЯНИ ОГРАНИЧЕНИ

azur
19.07.2009 15:03

idol_bg това е НИЩО ! Явно не ги четеш много коментарите !! Какви малоумници има тука не е истина .. И не всички са малки,а има и на по 18 - 19 г. ... Понякога просто ти идва да си разбиеш главата едновременно от СМЯХ и НЕРВИ !

idol_bg
19.07.2009 12:47

Хахахаха....тук в тея форуми може да се нагледаш на бисери от екстра качество.Абе тва младото поколение сте били големи неграмотници бе...Да изпуснеш буква в бързината или знак ,това го разбирам.Ама да пишеш като нашия приятел basket4o ....."ПОСРЕДНИЧЕСКО" вместо ...ПОСРЕДСТВЕНО си е направо...точно попадение...... *lol* Приятелю basket4o....да си ПОСРЕДСТВЕН и да си ПОСРЕДНИК са две коренно различни неща.Дядо Вазов със сигурност се обръща в гроба си...хихихихи
Имам предложение към модератортите на сайта.Защо да се пише на кирилица,при положение че 50% от пишещите тука и на кирилица не могат да пишат.Нека да може и на латиница ...барем замажат малко конфуза.....хихихихи

Vratarchety
19.07.2009 12:33

Сити и Арсенал са ми любимите отбори от ПремиърШип,но Сити правят огромна грешка купуват купуват звезди и се дънят. Те даже не изчакват 2,3 сезона отбора да се сработи ,а постоянно нови играчи и те немогат да се научат да играят като отбор. Арсенал най-големия им проблем е свързан с мачовете с аутсайдерите ,ако забележите в последните години като сраняват мачовете между ТОП 4 Арсенал имат най-добър баланс , но мъката започва от Стоук Сити , Хъл , Болтън и Фулъм

anelka79
19.07.2009 11:02

Лошото е сега за Валери,много трудно ще се наложи в конкуренцията на такива нападатели,но дано успее.

lassio
19.07.2009 10:39

Много добра продажба даже сега може да заиграят само с 1 Нападател Арсенал и зад него Фабрегас ,Росицки ,Уолкът ,Насри и Аршавин .

basket4o
19.07.2009 10:37

Cris_7 арсенал смешницииии ??? ти май си на 7 ааа .. или толкова разбираш от футбол ..
Що се отнася до Адебайор по добре , че се махан от Арсенал а Сити сега ще ги видим дали ще са в топ 4 или пак ще са си посредническо отборче .. Даправи сте наливат пари и вземат ИЗВЕСНИ ИМЕНА , но името тези извесни имена само си пречат ..

Cris_7
19.07.2009 10:28

Усещам как Сити ще влезнат в Топ 4 ,а тия смешници от арсенал ще са по-надолу *wink* *devil*

des_v24
19.07.2009 09:26

Определено да купуваш наистина известни имена си е много добре.Имат пари харчат,но до тук само нападатели.Може би Хюз иска да вземе Тери и Лескът точно защото защитата ще бъде слабото място на Сити.За сега по-лесно се купуват нападатели,мисля че Адебайор можеше и да не се взема,но има пари така че както се казва купуват на килограм.Ако успеят да се класират в зона Лига Европа догодина , това ще бъде постижение.Ще ги подкрепям все пак в отбора играят двама българи,пожелавам им успех!

medelin_89
19.07.2009 09:15

Тази година момци хита на Европа ще е Челси *stop* *devil* *smile* няма как просто иначе ще има солидни санкции и размествания и в ръковотството и в отбора *wink*

shark2009
19.07.2009 01:58

Само Манчестър Юнайтед але але але. Реал и Сити колкото и да купуват , пак Барселона и МАН ЮНАЙТЕД ще са хита и на първенствата си и на Европа *wink*

Adrian000
19.07.2009 00:29

Тея Сити коуват само нападатели да вземат някой друг защитник най- накрая!

RagnaroK
19.07.2009 00:09

Лично аз се съмнявам както за Сити така и за Реал да постигнат целите си дори след тези покупки които направиха *wink*

MeToDueB
18.07.2009 23:11

никой от новите не е взел участие в контролата днес .. казаха го в спортните новини по БТВ и дадоха 2 удара на Божинов .. един отразен от вратаря от далеч и един чист пропуск с глава .. играли са нашите.

mengeme
18.07.2009 23:11

С този трансфер Манчестър Сити все повече и повече се доближава до трансферната политика на Реал Мадрид. В отбора на гражданите се събраха доста класни попълнения и то с офанзивни функции като започне от Робиньо, Марто, Валери, Роке Санта Крус, Адебаьор, Шон Райт Филипс и т.н. Според мен на Сити им е необходими заздравяване в центъра на защитата, защото там е едно от най-слабите места на гражданите, а не да се привличат състезатели с офанзивни функции!

paco_kl
18.07.2009 23:10

тия купуват футболисти на килограм!дали няма да вземат още 5-6 нападатели?че както виждам от днешната контрола,не стига,че паднаха,ами и гол не са вкарали!

MeToDueB
18.07.2009 23:01

аз не съм казал, че ще ги изместят .. но мечтая да го сторят .. ама няма да стане, защото купуват нападатели предимно .. и държат Дън и Робиньо в състава :С.

DuFkaTa
18.07.2009 22:58

Абе хора как може да говорите че Сити ще изместят Арсенал от ТОП 4 *sick*
За мен Арсенал може и да нямат нужния отбор за титлата в Англия но преспокойно ще останат в четворката. Зам мен Сити тая година никой няма да може да измести и ще останат от 5-ти надоло.Доколкото до дядо Божи и свети Петър - дано са махнат от Сити щот там нямат бъдеще, Сити ще стане като Челси и нашите в отбор кат Челси нямат работа.Трябша да отидат в няккаф фторостепенен отбор като Фулъм или Тотмън нш подобно.Доколкото трансфера на Адебата ми поредният нападател *wink*

broadbander
18.07.2009 22:52

марто твърдо остава, защото е крило и ще им е нужен, макар и като резерва, но божинов сигурно ще бъде продаден или преотстъпен.

MB_KrisS
18.07.2009 22:43

Дано не съм прав, но Божинов и Петров ще се превърнат в твърди резерви *sick*

MeToDueB
18.07.2009 22:39

аз не обичам Реал, но разликата между Сити и Реал е голяма .. в Реал не отиват само заради парите, но и заради отбора .. и отиват големи футболисти, които са искани от отборите си, но те желаят да напуснат .. а в Сити отиват футболисти, които не са искани от отборите си толкова много, страдали са от контузии или не са на топ ниво .. освен Бари, той е искан във Вила, но и той беше контузен доста време от сезона ... В Сити всички отиват заради парите .. едва ли са мечтали някога да отидат в този отбор .. в Реал може и да са им минали такива мисли през главата .. мечти и т.н .. защото и те са играли добър футбол .. в близкото минало. Едва ли Роналдо, Бензема, Рибери, Кака или някоя от другите големи звезди .. би се навил да отиде в Сити .. дори за двойно повече от тия в Реал .. които дадоха .. едва ли .. ще им падне реномето и вече няма да са такива звезди ..

dan_68
18.07.2009 22:33

Манчестър Сити копират напълно Реал Мадрид. Купуват добри нападатели , малко под класата на тези в Реал и брицана защита. Хубавото при Сити е че се опитват да привлекат защутници (Джон Тери) , а Реал въобще не са си ги помислили освен Раул Абидол. Това е битката между Сити и Реал ! Кой ще изхарчи повече !

MeToDueB
18.07.2009 22:26

ако продадат Робиньо ще играят по-добре според мен .. този Робиньо е много лаком и се мисли за най-големия .. като почне финтовете и не спира .. докато не я загуби или не я изстреля неточно .. а и Ричърд Дън им пречи, но едва ли ще го продадат .. постоянно прави някакви грешки .. когато играе .. играе, ама много рядко.

MeToDueB
18.07.2009 22:21

Божинов вкара в миналия мач от подготовката за 1-1 .. не помня с кой отбор беше .. днес гледах репортаж един страхотен удар от далеч му спасиха и изпусна една от много близко с глава, при центриране от корнер. Дано си остане в Сити и да си спечели титулярното място .. това не е невъзможно .. с ония чупливите .. пък на Тевес му трябват 20 мача да навлезне във форма, поне в Юнайтед така стана .. последния сезон. Санта Круз все контузен .. а на Адебайор пожелавам в най-важния мач срещу Арсенал разликата между Сити и Арсенал да е една точка и Адебайор да вкара на Арсенал и гола да е решаващ за 4-тото място на Сити, а Арсенал да са 5-ти

dumbo_s
18.07.2009 22:20

К'во очаквате да спечели Арсенал като само продава най - добрите си играчи ... Другото лято като гледам ще продадът и Фабрегас ... А колкото до Сити ... Клуб с пари който не знае какво прави и какво иска точно ... Хюз не става за треньор на такъв отбор с пари и цели ...

drusalin
18.07.2009 22:17

Аз виждам как Мартинчо и Варели ще си тръгнат от този отбор *tongue* . Доста контузий ги сполетяха и не се представят на нужните нива . Едва ли ще успее Божинов да играе като Тевез и Адабайор . А тоя Санта Круз просто е излишен трансфер . Сега и ако купят някой крило и някой друг защитник ги виждам в топ 4-ри *tongue* , хубавото е че поне Арсенал заслужено няма да са си там *lol* И Венгер е крайно време да проумее че с тая политика няма да я бъде .

geshana
18.07.2009 22:16

Чакайте бе каде забравихте Робсон де Соуза РОБИНЬО ???
За мене най-добре за Сити ще бъде Адебата Централен от ляво Тевез и от дясно РОБИНЬО *devil*

atomicgun
18.07.2009 22:14

Санта Круз и Адебайор са еднотипни и надали ще играят заедно на терена Въпроса е дали Валерката ще изпапка Тевез*wonder* Дано *stop* А колкото до Робиньо по скоро Марто ще си ходи Дано съм лош пророк

smilov92
18.07.2009 22:14

Ей, mitaka88_bg, спри да говориш вицове! Моля те! *wink*

stenli111
18.07.2009 22:12

Съмнявам се Тевез да е резерва ,кой дава 30млн. за резерва нашите ще са резервите пожелавам и на Божинов и Петров час по скоро да се махат особено Петров на него му трябва време за да навлезе в формата която беше а в Сити едва ли ще има кой знае какви шансове за изява ,титулярното нападение на сити е ясно Круз,Тевез ,Адебайор ,че от Сити дадоха почти 90млн. за нападатели само по себе си означава че нашите са излишни

MeToDueB
18.07.2009 22:11

абе мани го Санта Круз .. дано се контузи .. Божинов е важен за нас *devil* дано той им вземе титулярните места и Марто също .. мани ги тия "звезди", които бяха нежелани в клубните си отбори .. едни контузени цели сезони, други хулени, трети резерви .. ама пак не са лошо де *joking*

mitaka88_bg
18.07.2009 22:05

Първият човек,който се усети че с тоя треньор Арсенал близките 5 години нищо няма да спечелят.Дано Сити влезе в топ 4.Дали направи крачка напред само времето ще покаже.Иначе Санта Круз едва ли ще направи така Карлито да седи на пейката.Но щом пък Бербатов успя да го надвие...

dan_68
18.07.2009 21:56

Методиев напълно съм съгласен с теб !

MeToDueB
18.07.2009 21:55

Робиньо ще го продават нали ? Кофти за Марто и Божинов .. дано се преборят за титулярно място .. че с тия "звезди" .. няма да е лесно и ще се разчита преидмно на тях. Чудя се .. Тевес какво ще прави ? Доста пари дадоха за него и не знам дали ще е резерва, но някой от големите трима : Санта Круз, Адебайор, Тевес .. ще бъде резерва .. мисля. Дано се контузат, за да играе Валери и Марто на техните места .. и оня Робиньо да го махнат по-бързо, че е лаком и не става .. за Англия с неговите циркаджийски финтове ..

dan_68
18.07.2009 21:54

Пха ха ха ! Тевез пак ще е резерва! *lol* Където и да отиде ще търка пейката! Арсенал поне вече имат малко пари за нови трансфери .