Челси напира за Мирко Вучинич

19:43
Челси напира за Мирко Вучинич
Челси е отправил оферта на стойност 25 милиона евро за нападателя на Рома Мирко Вучинич, съобщават английските медии.

Карло Анчелоти е настоял за трансфера на черногорския футболист пред собственика на "сините" Роман Абрамович. "Вълците" вече отхвърлиха оферта на Тотнъм за Вучинич, но евентуално предложение от страна на лондонския тим със сигурност би било финансово по-изгодно за италианците.

По принцип от Рома не веднъж са съобщавали, че не искат да се разделят с най-добрите си футболисти, но от друга страна отбора на Лучано Спалети усилено търси нападател. Ако "вълците"намерят качествен изпълнител в предни позиции, Вучинич може и да напусне.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
19.07.2009 10:36

Дано да си остане в Рома да не ходи при тея..

Forza_Beroe
19.07.2009 09:54

Аз се надявам да не бъде привлечен в отбора. Не защото не го харесвам, напротив Вучинич е добър нападател, но за КАН ще замине единствено Дрогба. Имаме Анелка, Стъридж, Ди Санто, Шевченко, Писаро. Няма смисъл да се хвърлят пари за нов нападател.

FLY_I
19.07.2009 09:24

абе то за Бербатов се дадоха толкова пари защото много се шумеше за него в медиите в Англия не спираха да говорят колко велик бил и оттам му набъбна цената,не Бербо реалната цена е максимум 15млн,за Вучинич също някъде толкова би трябвало да му е цената,според мен

GTonchev
19.07.2009 03:01

*sick* Че един Бербатов да не би да е по добър случайно от Вучинич дето ни направи сам човека националния отбор смешен в мача с Черна Гора .... колкото до трансфера като фен на Рома не искам да се случи .... по добре ще е продажбата на Акуилани в Пуул и с тези пари да зе вземе Хунделаар *wink*

MB_KrisS
18.07.2009 19:45

Тия трябва да са луди да не приемат 25 милиона за него!