Байерн Мюнхен - Порто, загубен

14:03
Байерн Мюнхен - Порто, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април
 7 познати от 12 мача - 58.3% успеваемост

Залог на деня за 21.04.2015 г.    



Победата на Порто в първия мач не беше никак случайна, като португалците показаха изключителна успеваемост и хладнокръвие, като днес това отново ще бъдат най-силните им козове. Защитата на Байерн е изключително нестабилна и способна да допусне гол, дори при липса на реална голова възможност, макар сухата статистика да сочи друго. Баварците днес ще се оголят в стремежа си да гонят два чисти гола, а това ще предостави много възможности за гостите да се разпишат и така да направят задачата на домакините почти невъзможна. Порто е изключително зрял тим тактически, а изпълнителите му в атака разполагат с качества, които не се припокриват и дават невероятно разнообразие и възможност за отбелязване на гол от почти всяко положение. Напрежението също тук ще бъде ключово, а то ще бъде изцяло и само в лагера на немците. Порто има всички шансове да поднесе изненада, но дори да загуби, това ще бъде минимално.

 Прогноза: победа за Порто при +1.5 гола (АХ), Коефициент: 1.90

Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fearcho
23.04.2015 19:41

Днес Фиорентина 1-ца и Зенит-Севиля г/г *smile*

orton95
22.04.2015 18:51

Монако да продължи на 5.20 коеф. *beer* Успех*beer*

night_wolf1984
22.04.2015 00:08

Утре слагам за Атлетико,Гуанджо РФ и Чонбук....ей тъй за тотото.....в другия фиш ще ги мисля утре*smile*

night_wolf1984
21.04.2015 22:50

Вече си мисля,че нарочно ги дава тея прогнози с цел някой да се подлъже и да загуби.....добре,че отдавна не слушам специалиста и си ги пуснах на полувреме.Предполагах по труден мач за Байерн,ама показаха класа....тежко им на отбора ,който се падне с тях на полуфинала*smile*

night_wolf1984
21.04.2015 17:35

Аз го пуснах 1 на полувреме...пък дали ще стане е друг въпрос*smile*

mistral
21.04.2015 16:33

При така написаната обосновка е по-добре да се потърси Г/Г в мача, по-високо е, пък и не е вързано с хендикап. 1-0, 0-0 или чиста победа за Порто едва ли ще стане за да спечели само горната прогноза.

fearcho
21.04.2015 15:55

Смела прогноза..,но и аз си мисля,че Порто в крайна сметка ще продължи напред.., освен ако няма пак някой червен картон рано рано в мача *smile*