Лудогорец резервен вариант на Мораеш

10:53
Лудогорец резервен вариант на Мораеш
Бившият футболист на ЦСКА Жуниор Мораеш, който е спряган усилено за Лудогорец, има няколко други предложения, като разградчани определено са на опашката за подписа му. Бразилският голаджия е харесван много от собственика на тима Кирил Домусчиев, а освен това спортният директор Методи Томанов лобираше за него още през зимната пауза.

Мораеш беше в полезрението на тима, докато треньор още беше Ивайло Петев, но тогава високата цена, която му закова ЦСКА от 2 млн. евро, спря всякакви апетити на разградчани.

По информация на "7 дни спорт" първото желание на Жуниор Мораеш е да играе в Ал Итихад Джеда. Клубът от Саудитска Арабия е воден от бившия национален селекционер на Румъния Виктор Пицурка, който познава отлично качествата на бразилеца. За момента обаче между тях има разминавания - Мораеш иска договор за 3 години, докато арабите му дават контракт за двойно по-малък срок.

През лятото Мораеш вече ще бъде свободен агент, така че Лудогорец може да си осигури неговия подпис в най-скоро време. В сегашния си тим Металург Донецк бразилецът прибира около 50 хил. долара месечно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

proud_scouser18
21.04.2015 10:25

Проектът на Домусчиеви е дългосрочен. За съжаление наистина ми е жал да гледам отбор без никакви традиции за по малко от 5 години да направи такива големи успехи, но това е положението в Левски и ЦСКА се работи много лошо, абсолютно никакъв професионализъм.
И още нещо деца от цяла България отиват да играят в Лудогорец и дори тези на по 17-18-19 са готови да дебютират в А група, но за жалост тази първа и втора шестица им ограничава възможността, защото няма как да ги пуснеш срещу ЦСКА, Локо София, Берое, Левски (въпреки че не са в първата 6).

PRI_A_TEL
20.04.2015 12:57

Прибирал 50 хиляди долара на месец ли? Че кой луд ще го вземе в БГ, никой отбор не може да даде толкова пари, още повече Лудогорец трябва да търсят млади таланти, дори и от БГ, защото само това ще стабилизира бъдещето на клуба, ако още 2 години карат с одъртяващи футболисти, ще се превърнат в поредния отбор, раздаващ заплати за да не им избягат футболистите, съответно на тях ще им пада формата, ще има проблеми в БГ първенството и навън за спечелване на мачове. Тоест ако правят подобни грешки, ще стигнат бързо бързо ЦСКА и Левски в моментното им състояние, а тогава няма да има фенове да спасяват отбора...За 50 хиляди долара може да заиграят 7 нападателя в Лудогорец, един двама ще се окажат добри, 1-2 ще бъдат продадени... Свободни трансфери на млади футболисти за тези пари има достатъчно...

proud_scouser18
21.04.2015 10:19

Лудогорец ще се борят да влязат в групите в Шампионска Лига, та дори ако не се продадат играчи от титулярния състав могат и да я прескочат, видяхте какво стана тази година. Нито Реал Мадрид ги победи с игра, нито Ливърпул! Може би само 1 мач срещу Базел се представиха слабо. И на мен ми е болна тема това с българските играчи, но всички знаем че Мораеш има голяма класа и е по-добър от Безяк и Хамза.

The_Magic_10
21.04.2015 00:37

Давам ти пример...Няма да е зле да се огледат за Жуниор Мапуку,Димитър Алексиев (млад и потенциален от хасково) Има и още 2-3 нападателчета под 20 години със добри статистики и характеристики.