Байерн не сбърка срещу Хофе, Дортмунд и Байер громят (видео)

18:31
Байерн не сбърка срещу Хофе, Дортмунд и Байер громят (видео)
Отборът на Байерн Мюнхен постигна резонна победа като гост на Хофенхайм в мач от 29-ия кръг на немската Бундеслига. Баварците надиграха съперниците си с 2:0 и преди изиграването на останалите двубои от кръга увеличиха преднината си на върха на 13 точки.
 
Себастиан Роде изведе баварците напред в резултата в 38-ата минута, а победата на тима от Мюнхен узакони Андреас Бек, който си отбеляза нелеп автогол секунди преди последния съдийски сигнал.
 
Така Хофе остава на 7-о място в класирането с 37 точки.
 
Други резултати:
 
Байер Леверкузен - Хановер 96 4:0
Борусия Дортмунд - Падерборн 3:0
Херта - Кьолн 0:0
Фрайбург - Майнц 0:3 



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Double_De
19.04.2015 01:00

Гледах мача на прехваления БМ, чиста дузпа не дадоха за хофенхайм( и положението беше пред очите на рефера ама се направи на сляп), и на 2 пъти рафиня който имаше жълт картон направи нарушение за 2ри жълт, но съдията да не е луд да го извади...Много смешно и слабо първенство имаше един качествен отбор БД и тези нещастници от БМ направиха всичко възможно да го разрушат. Дано Порто да ги елиминира във втория мач за ШЛ.

Arsenal966
18.04.2015 20:11

Резултатите от 5 мача от Бундеслигата,наблъскани в една малка статия......просто Уинър ! Иначе....аз ли се бъркам или Фрайбург - Майнц завърши 2:3,а не 0:3 *nerd* *silent*